Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Poohlédnutí za I. polovinou 1.B třídy - ČÁST I. 1.- 12.kolo

NA ČELE TABULKY 1. B TŘÍDY PŘEZIMUJE ŠVIHOV

 

Hodnocení první části vyšších fotbalových soutěží uzavřeme  nejnižší krajskou soutěží ve které mají kluby z Pošumaví početné zastoupení. Přestože až na výjimku FC Švihov byla úvodní kola z jejich strany  výsledkově velmi průměrná až podprůměrná s přibývajícími koly se začalo blýskat na lepší časy. Nakonec   konec dobrý , všechno dobré o čemž svědčí, že sedmička týmů  z Pošumaví  se ve čtrnáctičlenném peletonu účastníků 1.B třídy sk.B  stačila srovnat v tabulce do desátého místa.

Při vyrovnanosti jednotlivých týmů bude ale jaro ještě náročnější, neboť zde půjde do tuhého a vzhledem k pravděpodobnému sestupu dvou týmů z divize sestupová matematika velí k bezpečné jistotě se umístnit do 10.místa !

 

 

I.kolo  : SVÉRADICE ZAPLATILY NOVÁČKOVSKOU DAŇ

Švihov bylo místo, kde po úvodním kole  do nového ročníku 1.B třídy zavládla největší spokojenost.  S chutí hrající domácí potěšili své příznivce nejen brankovou úrodou , ale také cennou výhrou v prvním zápase  ve kterém dostartovali velmi vydařenou sezónu.Další tři týmy  doma na vítězství nedosáhly. 

Hradešice pod vedením nové trenérské dvojice Petr  Lávička a hrajícího kouče Zbyňka Chmelíka neudržela jednobrankové vedení a dovolila umožnila Losiné  si odvést bod. Exúčastník 1.A třídy vyrovnal z trestného kopu 13 minut před koncem a viditelně spokojení hosté s bodem si bod pohlídali. 

Strážov měl doma velké  starosti se  Spáleným Poříčím.Hosté  po prvním poločase vedli o dvě branky a Strážovští jen horko těžko dokázali alespoň zachránit bod. Na konečných 2:2 srovnali tři minuty před koncem z penalty.

Mochtín s Pačejovem  se v prvním kole v duelu dvou týmů z Pošumaví hraném na hřišti v Mochtíně rozešly bezu branek. Oba týmy  si sice vytvořily  po třech brankových příležitostech, ale brankáři  byli vždy na místě.

Dlouhá Ves  nastoupila doma proti soupeři z Předenic  v nekompletní  sestavě. I přesto  získala dvoubrankový náskok, ale jejich obrana se v dalším průběhu dopouštěla hrubých chyb . Hosté do poločasu vyrovnali ,  po přestávce  se do domácích  jak se patří "obuli" a z dobře vymyšlených útočných akcí nadělily domácím další 3 branky.

Svéradice  v domácí premiéře v I.B třídě  vysoko prohrály a nováčkovskou a zaplatily tím vysokou daň. Nervozita se hráčům lepila  na kopačky a ikdyž  se již v šesté minutě brankou  Makovce ujali vedení, v dalším průběhu již skórovali pouze hosté z Přeštic Utkání tak skončilo pro domácí celek nešťastnou vysokou porážkou, kterou divák po shlédnutí prvního poločasu po skončení zápasu to jen mohl  těžko pochopit.

Výsledky 1.kola : Hradešice – Losiná  1 : 1 (0 : 0) 57. Florián -  77. Laštovka ; Dlouhá Ves – Předenice  2 : 5 (2 : 2)  6.R.Rovňan, 20.Valvoda S. - 25. a 87. Horský, 38.a 52.Štrunc,80. Kasl ; Mochtín – Pačejov  0 : 0 (0: 0); Švihov  - Dobřany   5 : 3 ( 2: 2) Čížek 2, Bešta, Kudjak, Zdráhal - Roubíček 2, Hurdám, Strážov – Spálené Poříčí  2 : 2 (0:2) 64.Mayer, 87.Š.Presl(PK) - 15,Hovorka, 39.Šimeček; Svéradice - Přeštice B  1 : 5 (1 : 1) 6.Makovec Stanislav - 33.vlastní, 48., 61. a 74. Jonáš Miroslav, 88.Bešta.

 

II. kolo : SVIHOV ZÍSKAL VE STRÁŽOVĚ VŠECHNY BODY

Vzhledem k tomu, že v 1.B třídě hraje plná polovina týmů z Pošumaví byly  v průběhu podzimu jednotlivá kola okořeněna vzájemnými zápasy družstev z tohoto regionu která měla příchuť derby.

Pačejov po remíze v Mochtíně čekalo tentokráte doma další derby. V něm  hostili neúspěšný tým z prvního kola Tatran Dlouhou Ves.  Do poločasu  vidělo 150 diváků dvě branky v síti hostů , když ta druhá byla z kategorie gólů do kabin a jednu ve svatyni domácích. Po přestávce již  skórovali pouze domácí z penalty které přecházel faul  na pronikajícího Hlaváče.

Strážov  byl místem dalšího derby. Na rozdíl od duelu v  Pačejově nedopadl  pro domácí vůbec dobře. Do utkání nastoupili z důvodu zranění bez svého hrajícího kouče Petra Presla . Ten musel z lavičky přihlížet od úvodních minut aktivní hře hostů, kteří měli častěji míč na svých kopačkách a do kabin k přestávce odcházeli s jednobrankovým náskokem. Hosté byli po přestávce překvapivě aktivnější .Podařilo se jim nejen otočit výsledek, ale v dalším průběhu kontrolovali hru.Přestože dohrávali o deseti dokázali si  vytvořit další brankové příležitosti a zaslouženou výhru pečetili v 90.minutě střídajícím J.Čížkem. Švihov byl jediným týmem z Pošumaví , který měl  po dvou kolech plný počet bodů. 

Svéradice  si poprvé vyzkoušel atmosféru v 1.B třídě na hřišti soupeře. Půda v záhoří byla pro ně příliš horká a vrátily se z ní bez bodů .

Mochtín neuspěl v Přešticích v klání s domácí rezervou , které nechybělo štěstí v prvním kole ve Svéradicích a i tentokrát mohou hovořit o šťastně získaných bodech.Po dvou dobře zahraných standardních situacích v 1. a 49.minutě získala dvoubrankové vedení. Mochtín byl více než vyrovnaným soupeřem , ale sportovní štěstí se od něj odklonilo, když ve 42.minutě neproměnil pokutový kop Dolejšem a v 70.minutě mu rozhodčí neuznal zcela regulérní gól a tím  ho připravil o  vyrovnávající branky o cenný bod. Utkání řídil Jaroslav Rubáš který byl nejslabším článkem tohoto zápasu .

Hradešice po zbytečné ztrátě bodů doma remízou s Losinou neuspěly na hřišti nováčka v Dobřanech kde prohrály 2:3.

 Pohled po dvou kolech na tabulku  nebyl příjemný,když pět z posledních šesti míst obsadily týmy z Pošumaví . Překvapilo to o to více, neboť od Mochtína, Strážova, Dlouhé Vsi a Hradešic  byli jejich fanoušci zvyklí, že se tyto celky pohybovaly   na opačném pólu tabulky.

Výsledky 2.kola : Pačejov -  Dlouhá Ves  3 : 1 (2:1) 2. Ticháček ,45. Brůha ,  65.(PK) Hlaváč - 19. Blažek; Přeštice B  -  Mochtín  2 : 1 (1:0) , branku za Mochtín Jiří Dolejš; Strážov   -  Švihov  2 : 4 (1:0),  11.Janka ,69. Franc  - 52. a  54. Bešta , 62. Kudjak, 90.Čížek J.; Záhoří Svéradice 1: 0 ( 0: 0) Švec; ŽK: 2:4 ; Dobřany - Hradešice 3: 2 ( 1: 0)  Homr, Roubíček, Schovánek – Frančík.  

 

III. kolo   :  SE SOUPEŘI Z JIŽNÍ PLZEŇSKA TO ŠLO ZTUHA   

Pět kolektivů  z Pošumaví  zasáhlo do boje o další kolekci mistrovských bodů v 1.B třídě se soupeři  z jižního Plzeňska.

Švihov nedokázal prodloužit svojí dosavadní neporanitelnost  a v domácím prostředí přišel o body prohrou s hosty ze Spáleného Poříčí. Hosté ve Švihově potvrdili, že budou patřit mezi horké aspiranty na boj o první místo.

Pačejov po remíze v Mochtíně a výhře doma nad Dlouhou Vsí poprvé v novém ročníku vyšel bodově naprázdno  po té, když nechal body v Přednicích.

Dlouhá Ves se po dvou kolech bodového půstu s dalším týmem z jižního Plzeňska  byla tentokrát o něco úspěšnější a vzala v soutěži první bod dosud vedoucímu lídru tabulky  přeštické rezervě.

 Na dělbu bodů došlo i v dalších dvou zápasech.

Mochtín  musel na domácí půdě podruhé remizoval , tentokráte v duelu se Záhořím.  S jedním bodem byli spokojenější hosté, kteří přijeli do Mochtína především bránit. Domácí měli trvalou územní převahu i několik gólových šancí. Gólman Záhoří Pavel Pechr však pochytal všechny centry i střely na branku a hlavně jeho zásluhou uhráli hosté bezbrankovou remízu.

Svéradice  si připsaly do tabulky první bod  . Před utkáním se zkušeným soupeřem z Losiné musel domácí trenér Doležal řešit rébus se sestavou ze které mu vypadli hned 4 klíčoví hráči. Na jejich místech tak zaskočili mladíci bez zkušeností s touto soutěží a určitě nezklamali.   

Hradešicích kam přijel Strážov  došlo rovněž po bezbrankovém průběhu na dělbou bodů. Pro hosty to byl první bod v  novém ročníku, pro domácí po remíze na tomto hřišti s Losinou další ztráta. Utkání ovlivnil mokrý terén, protože šance i góly se rodily hlavně po chybách obran plynoucích z kluzkého hřiště.

Výsledky 3.kola : Dlouhá Ves – Přeštice  B   1 : 1 (1 : 1)1. Rovňan R. – 25. Pap P. ; Švihov -  Spálené  Poříčí 1: 2 ( 0: 1)  82. Bešta – 34. Hochmann, 74.Jirka; Předenice -  Pačejov 4: 0 ( 0: 0)  Štrunc 2, Havlíček, Rada; Svéradice - Losiná  1 : 1  (1:1) 14.Vlček Jakub - 45.Tafat Jan; Mochtín – Záhoří  0: 0, Hradešice – Strážov 1:1(1:1) 6. Liška - 26. Duchek.

 

IV. kolo  :  MOCHTÍNSKÝ MAREŠ MĚL SMŮLU

Strážov  v domácím prostředí o místní pouti hostil rezervu K.Chlumčany. Domácí nastoupili  v nekompletní sestavě s odhodláním přerušit neúspěšnou sérii doma . Ani jednobrankové vedení hostů je nezlomilo. Po přestávce se prosadili aktivní hrou a  prospěly i změny v sestavě . Dokázali  se  i prosadit střelecky, což jim zatím na podzim dělo největší problém  a  poprvé v novém ročníku naplno bodovali.

Švihov doma čekal obávaný soupeř  z Hradešic. V sedmi předcházejících v osmém vzájemných zápasech v řadě dokázal Švihov pouze jednou vyhrát. Ta první výhra měla již dlouhé vousy, neboť byla  dosažena před dva a půl rokem. Celkově utkání splnilo domácím divákům i hráčům přání, konečně  jednou zase Hradešice porazit. Otázkou zůstává, co je pro fotbal lepší, zda předvést kvalitní výkon a prohrát, tak jako minulý týden se Spáleným Poříčím , nebo se přizpůsobit hře soupeře, nenadchnout diváky a přesto vysoko vyhrát .

Hradešičtí přijeli do Švihova ve značně kombinované sestavě. Generační problém a zranění jim na začátku soutěže působí velké  potíže. V chladném počasí jejich výkon nenadchl, nutno však říci,že svojí houževnatostí působili domácímu týmu  problémy. 

V neúspěšných výsledcích se soupeři z jižního Plzeňska pokračovali venku Mochtín , Pačejov , Svéradice.  i D.Ves.

Mochtín v prvních kolech se trápil v zakončování akcí . Obdobně tomu bylo i v Losiné. Nejblíže  ke gólům měl zkušený Jiří Dolejš, který ani jednu ze čtyř  vyložených možností skórovat nevyužil. Smůlu měl  Mochtínský Mareš, kterému nejprve  rozhodčí Marx neuznal gól a v 75.minutě mu ukázal červenou kartu. 

Svéradice nastoupily k souboji dvou nováčků na hřišti v Dobřanech. V prvním  poločase byli aktivnější , ale v koncovce byli bezzubí a dvě vyložené brankové příležitosti neproměnili. Divák sledující první poločas těžko mohl uvěřit, že ve druhém padne sedm branek, nicméně stalo se. Domácí začali lépe a utkání zlomili mezi 54. a 58.minutou, kdy třikrát skórovali a tříbrankovým náskokem rozhodli o tom, že body zůstanou na jejich hřišti.

Pačejov čekal těžký úkol obstát na hřišti favorizovaného Spáleného Poříčí. Podle prohry 4:1 splnili svojí roli domácí, zatím co Pačejov čekání na další body venku musel odložit.

Dlouhá Ves se z první cesty  na hřiště soupeře v tomto ročníku z Pačejova vrátila s prázdnou. Tentokrát byl návrat z utkání ze Záhoří  radostnější , neboť pomyslně v kapse si vezla domů z venku první bod.

Výsledky 4.kola : Losiná  - Mochtín 2 : 1 ( 1: 0)  Hajšman 2 - Jarabica; Švihov  - Hradešice 4 : 0 ( 1: 0)  Cihelka, Kudjak, Zadražil, Žák; SK Strážov – Keramika Chlumčany B  2 : 1 (0 : 1) 62. a 88.  Lorenc -  32. Chán ; Dobřany -  Svéradice 4: 3 ( 0: 0) Trdlička 2, Podhadský, Rajt - Vápeník 2, Jiřinec; Sp.Poříčí  - Pačejov 4 : 1 ( 3: 1)  Branky: Homolka 2, Bořík, Šlajch - Hlaváč; Záhoří  -  Dl.Ves 1: 1 ( 1: 1)   Švec - Pechek.

 

V. kolo  :  TROJLÍSTEK  SE RADOVAL Z PRVNÍ PODZIMNÍ VÝHRY

Až v pátém podzimním kole se dočkali své první výhry v tomto ročníku 1.B třídy fotbalisté z Dlouhé Vsi , Hradešic a Měčína kteří stoprocentně využili výhody domácího prostředí.

Dlouhá  Ves  sehrála vyrovnaný duel s Losinou . Hosté přijeli na Šumavu hrát otevřený fotbal a vytvořili si nejméně tolik šancí jako domácí.O vítězství domácích rozhodlo ve srovnání s minulými zápasy  jejich větší nasazení a touha po vítězství. K utkání nastoupil i Dušan Rovňan a to značně posílilo středovou osu a uklidnilo hru.

Pačejov  se po dvou neúspěšných zápasech na hřištích soupeřů opět představil na svém hřišti ale své početné publikum příliš ani doma neuspokojil . Hosté hájící barvy béčka Přeštic tahali za delší konec a do druhé půle šel s dvoubrankovým náskokem. Po změně stran se hra vyrovnala a v 69.minutě dal kontaktní branku  z pokutového kopu Hlaváč. Proti byl nejlepší hráč na hřišti hostující útočním Miroslav Jonáš který přidal třetí úspěch hostů a o jediné porážce doma na podzim bylo rozhodnuto.

Svéradice  sehrály doma derby se Strážovem. Domácí nováček  k tomuto klání nastupoval s cílem získat důležité body, ale hosté byli proti. V prvním poločase existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a to hostů ze Strážova, kteří si po výstavní střele z přímého volného kopu a dvou hrubkách domácí obrany vypracovali rozhodující náskok. Domácí sice hned po několika vteřinách hry druhého poločasu snížili, ale to bylo z jejich strany vše. Zkušení hosté hru dále plně kontrolovali a čekání  na první výhru Svéradic, které jako jediný účastník této soutěže má na svém kontě u vítězství nulu se muselo odložit.

Hradešice se sebevědomým celkem ze Spáleného Poříčí sehrály doma  velké drama se šťastným koncem v jejich prospěch. Připsali si na své  konto první vítězství v novém ročníku. Výhra to byla o to pikantnější, že jako předposlední celek tabulky porazili do té doby vedoucí tým. Vítězství se však nerodilo lehce, protože velmi dobře hrající tým hostů přijel rovněž s bodovými ambicemi.

Švihov za chladného podzimního počasí se hrál oboustranně svižný fotbal, tvrdý ,ale nezáludný. Hosté svoji herní převahu v první půli  zužitkovali v jednobrankové vedení. Druhý poločas začali mírnou převahou domácí a  jejich úsilí korunoval  v 68. minutě Jirák , který se ideálně trefil z přímého kopu  a vyhnal pavouky ze vzdálenější šibenice švihovské svatyně. Dohrávalo se ve zdravě vypjaté atmosféře , aktéři se po skončení shodli nad  spravedlivostí výsledku.

Mochtín se konečně dočkal a v domácím klání zaslouženě vyhrál nad hosty  z Dobřan. Tento úspěch  vybojovalo silně kombinované mužstvo  Mochtína. Hráče z marodky nahradili velmi dobře mladíci z „B“ týmu. Již ve třetí minutě se domácím  povedla pěkná akce na čtyři doteky, úvodním gólem poslal Mochtín do vedení  Jiří Dolejš. Stejný hráč pak v 62.minutě zvýšil z penalty na 2:0.

Výsledky  V.kola : Dlouhá Ves -  Losiná  2 : 1 (1 : 0) 40.vlastní, 55. Frýda .-  71. Fremr; Pačejov – Přeštice  B  1 : 3 (0 : 2) 69. Hlaváč – 19. Hořký, 41. Brada, 78. Jonáš; Hradešice  - Sp.Poříčí    3 : 2 ( 1: 0)  33. Zb. Chmelík PK, 67. P. Křesák, 81. M. Florián - 56. M. Hofmann, 78. V. Homolka; Chlumčany B  - Švihov    1 : 1 ( 0: 1) Jirák – Biedermann ;Svéradice  - Strážov 1 : 3 ( 0: 3)  49.Vonášek – 3.Presl, 25.Janka,  35.Lorenc ; Mochtín -  Dobřany    2 : 0 ( 1: 0)  Dolejš Jiří  2; Předenice – Záhoří   1 : 0  (1 : 0)

 

VI. kolo  :  KDYŽ SE DVA PEROU , TŘETÍ SE SMĚJE 

Po poněkud divokých výsledcích v úvodních kolech 1.B třídy začínala  tato soutěž nabývat na zajímavosti. V  6.kole došlo k několika soubojům které poněkud zamíchaly pořadím na čele tabulky.  Ve Spáleném Poříčí  hostili domácí vedoucí Přeštice . Vítězství 3:1 je nevrátilo zpět  na první místo ze kterého soutěži v minulých kolech vévodili. Výhra Losiné nad třetím celkem tabulky z Předenic katapultovala na první příčku v tabulce poprvé v tomto ročníku zástupce z Pošumaví .Mimo Švihova si  tabulce po tomto kole polepšily Hradešice, ale další čtyři týmy z Pošumaví se dosud hrbí na samém chvostu tabulky.

FC Švihov si podle očekávání poradil doma s posledním FK Svéradice  a tato výhra to posunula do nové role lídra tabulky ale nebyla to pro domácí procházka růžovým sadem.Důkazem toho byla poslední čtvrthodina tohoto derby která   přivodila početné divácké obci  adrenalinové zážitky. Naštěstí  při hře deset na deset už Švihovští těsné vítězství hlídali a s velikánskou úlevou jej  i dotáhli do finále. V každém případě vysekli prostřednictvím svého trenéra Karola Žáka svému soupeři  uznání za převedený výkon .

Pačejov byl druhým celkem z Pošumaví který si přivezl ze Záhoří bod, kdy před tím se to podařilo Tatranu Dlouhá Ves.

 

Strážov přivítal na svém hřišti v dalším derby Mochtín . Duel dvoj tradičních soupeřů  přinesl zajímavý , otevřený fotbal Hosté nepřijeli pouze bránit a po kvalitním výkonu za který se nemuseli stydět byli právem zklamání. Naopak . Spokojený byli domácí , kteří dokázali jsme zvládnout další utkání s kvalitním soupeřem na vlastním hřišti hlavně díky vnitřní síle mužstva, což je jeho velká deviza.Nad ostatní vynikli  Jan Michel  a hlavně brankář Michal Javorský, který svůj podíl na vedoucí brance soupeře dokázal odčinit bezchybným výkonem v závěru utkání, kdy vychytal všechny pokusy hostů o vyrovnání.

Hradešice po velmi cenné výhře nad Spáleným Poříčím si hladce poradily s rezervou chlumčanské Keramiky  a získaly zaslouženě podruhé za sebou doma tři body. V tomto  zápase si  vytvořily minimálně  15 brankových šancí a konečně se i střelecky prosadili. Do vedení šli sice poprvé hosté, domácí do poločasu výsledek otočili a po přestávce své vítězství dalšími třemi góly pečetili.

Dlouhá Ves podruhé za sebou k utkání za soupeři zamířila na jižní Plzeňsko. Tentokráte nebyla tak úspěšná jako v Záhoří kde remizovala  a ze hřiště nováčka z Dobřan , který pokračoval v sérii těsných výher o jednu branku , což bylo před tím na úkor  Svéradic ,  Hradešic a nyní fotbalistů z Dlouhé Vsi. Výsledky  VI.kola :Švihov – Svéradice    2  : 1 (1 : 1) Kudjak, Zadražil - Makovec; Záhoří – Pačejov    0 : 0 (0 : 0); Dobřany   - Dlouhá Ves    2 : 1 ( 1: 1)  Homr, Opatrný - Rovňan ; Strážov  - Mochtín  2 : 1 (1 : 1)  23. Presl Petr , 78. Chaluš  – 13. Dolejš   (PK); Hradešice -  Chlumčany B    5 : 1 ( 2: 1)  22. M. Hlaváč, 33. M. Heimlich, 54. Fr. Šašek, 75. M. Florián, 88. Fr. Šašek - 18. J. Majer (PK) ;

 

VII. kolo  :  SVÉRADICE POPRVÉ VYHRÁLY

Na třech hřištích  došlo ke vzájemným soubojům zástupců Pošumaví v 1.B třídě. Derby přineslo dvakrát úspěch domácím, jednou se radovali hosté.

Dlouhá Ves hostila v derby Strážov. Domácí se už nutně potřebovali odpoutat ode dna tabulky, ale fotbalovější hráči hostů ze Strážova byli od začátku proti. Po změně stran získali převahu a brankami  v 58.minutě  Lorence a v 66. Janou rozhodli  o své zasloužené výhře.

V Mochtíně předvedl Švihov  kvalitní výkon,  ale na body tentokráte nedosáhl. Tři tutovky v úvodu utkání mu zlikvidoval domácí gólman Petr Rajtmajer, jednou mu pomohlo břevno. Pak se začali prosazovat i domácí, dělovkou Jiřího Čeledy šli ve 45.minutě do vedení. Po přestávce vyrovnaný souboj tradičních soupeřů pokračoval, šance na gol byly na obou stranách. V 75.minutě zvyšoval na 2:0 Jiří Dolejš vtipným obloučkem, hosté v té době přišli navíc o brankáře Hromadu, který se smolně zranil. Domácí zvýšili z penalty  a Švihovu jeho snaha o korigování výsledku vyšla až 88.minutě , kdy po rohovém kopu skóroval Jan Zdráhal.

Svéradice v derby hostily Sokol Hradešice , které do zápasu šlůi oslabeni bež čtyř hráčů základní sestavy. Domácí po zpackaném začátku sezóny stále čekali na první vítězství a v prvním poločase byli aktivnějším mužstvem. Další průběh utkání zcela jistě ovlivnila 22.minuta, ve které domácí Marek v souboji o míč podrazil ze strany hradešického Chmelíka. Ex-svéradický hráč reagoval zkratově a za oplácení byl vyloučen. Početní převahy domácí využili k získání dvoubrankového náskoku. Ve druhém poločase byli hosté  i v deseti lepším mužstvem . V této části zápasu padlo na každé straně po jedné brance a domácí jen díky brankáři Soukupovi udrželi svůj dvoubrankový náskok.

Pačejov hostil na svém hřišti  Losinou která  v minulém kole nasázela Předenicím šestigólovou nadílku . Z tohoto pohledu  rozhodně přijeli hosté do Pačejova s velkými ambicemi.Domácí trenér Milan Cikán postrádal hned několik hráčů základního kádru - Hromádku, Panušku, Bokra a Fiřta. Příležitost proto dostali mladí a ti rozhodně nezklamali a očekávání svých příznivců v podobě výhry realizovali. 

Výsledky  VII.kola :Sokol Pačejov -   Sokol Losiná  1 : 0  (0 : 0) 75. Hlaváček; Dlouhá Ves – Strážov  0 : 2 (0 : 0) 58.Loranc Jan , 66. Janka Luděk; So Mochtín - FC Švihov  3 : 1 (1:0) Čeleda, Dolejš, Švátora - Zdráhal Jan; Svéradice  - Hradešice  3 : 1 ( 2: 0)  29.Jiřinec M., 35.Martínek D., 82.Červený  - 77.Kopal J.

 

VIII. kolo : VYLEPŠOVALY SI CELKÉVÉ SKÓRE

V 8.kole  se dařilo celkům mající výhody domácího prostředí. Nejlepší v tabulce z týmů z Pošumaví Švihov se Strážově si mimo to ještě stačily doma vylepšovat celkové skóre.

Švihov čekaly ve zbývajících domácích zápasech pouze s týmy z Pošumaví. Po vysoké výhře  4:0 nad Sokolem Hradešice další soupeř z s ještě vyšší prohrou 5:0 kterou si odvezla Dlouhá Ves. Zápas podle slov trenéra domácích Karola Žáka  určitě svým průběhem potěšil místní fanoušky, na své si však bezesporu museli přijít všichni milovníci atraktivního amatérského fotbalu. Skóre tohoto duelu uzavřel  bojovník Špatenka a jeho dělovka skončila "angličanem " ve svatyni hostů .Hosté si s úlevou vyslechli závěrečný hvizd rozhodčího, protože "vraždění neviňátek" mohlo mít tentokrát klidně v jejich neprospěch i dvoucifernou podobu.

Svéradice přijeli do Chlumčan potvrdit první vítězství v soutěži a svůj cíl splnili, přestože hned krátce po přestávce přišli o vyloučeného tvůrce hry Jiřince. V dalším průběhu hry byli paradoxně lepším mužstvem a po hodině hry utkání rozhodl Petřík, když jeho rohový kop zapadl přímo do domácí branky.

Strážovu po nevydařených úvodních dvou zápasech doma  proti obávanému soupeři  se kterým na jaře doma prohrál tentokráte zápas vyšel podle jeho představ. Vedl od druhé minuty a nikoho nenechal na pochybách, že tentokráte dotáhne zápas bez problémů do vítězného konce a přibalil na cestu domů hostům z Předenic půltuctový příděl branek.

Pačejov v předcházejících čtyřech zápasech venku měly poměr stejný poměr 2 proher a 2  remíz se vylepšení této statistiky nedočkal, ikdyž k tomu neměl tak daleko. Do druhé půle šli hosté s jednobrankovým náskokem, ale domácí skóre otočili  a připsali si doma další 100% úspěšnost v podobě již čtvrté výhry v řadě a opět na úkor týmu z Pošumaví.

Hradešice po derby s Mochtínem slavily doma již třetí výhru v řadě. Byl to  zápas dvou rozdílných poločasů  do kterého nastoupili domácí s brankářem "B" týmu Ladislavem Rybou, veteránem Pavlem Kodýdkem a již uzdravenými Milanem Hlaváčem a Václavem Kotišem. Hosté byli v prvním poločase mnohem lepším týmem a měli několik gólových šancí, které ale neproměnili. Proto také domácí šli do druhé půle s náskokem branky kterou dal hlavou  Řezáč. Po přestávce se obraz hry změnil a tentokrát byli lepší domácí, kteří přidali na bojovnosti a rovněž si vytvořili několik brankových příležitostí.Definitivně o výsledku rozhodla až branka v 89.minutě kterou dal  zkušený Fr. Šašek

Výsledky VIII.kola : Švihov  -  Dlouhá Ves 5 : 0 ( 3: 0)  Brož 2, Bešta, Žák , Špatenka; Chlumčany B -  Svéradice 0 : 1 ( 0: 0)  Branky: 60.Petřík Lukáš; Strážov – Předenice   6 : 0 (2 : 0) 2.,40. a 50. Mayer,  64. a 78. Lorenc, 68. Dobřany  - Pačejov 2: 1 ( 0: 1) Huřťák, Opatrný - Brůha; Hradešice -  Mochtín 2: 0 ( 1: 0)  43. P. Řezáč, 89. Fr. Šašek (PK);Spálené Poříčí  -  Záhoří   3: 0 ( 2: 0);  Losiná -  Přeštice B 0: 0 ( 0: 0)  

 

IX. kolo  : PAČEJOV POPRVÉ VYHRÁL NAD STRÁŽOVEM

Poprvé v průběhu svého působení v 1.B třídě zaznamenal Sokol Pačejov bodový zisk a také první vítězství nad  SK Strážov, který tak ztratil svojí podzimní neporanitelnost na hřištích soupeřů.

V Pačejov v důležitém okresním derby přivítali domácí na svém hřišti druhý celek tabulky SK Strážov Čekal je velmi těžký zápas, v němž potřebovali nutně plně bodovat. Jediná vyložená šance první půle  byla na straně domácích kterou Korda nečekaně levačkou trefil přesně k tyči  1:0. ˇV 51.minutě do své popravdě jediné vyložené šance dostali i hosté, ale zkušený Petr Pressl jen orazítkoval břevno. Trenérovi domácích Milanu Cikánovi stoprocentně vyšlo střídání a Hromádka za umožnění pobytu na hřišti odměnil druhým gólem v síti hostů

Švihov za příjemného počasí,na  pečlivě připraveném  trávníku a za dobré divácké kulisy , navíc velmi dobrá atmosféře  v týmu, kterému se v poslední době  střelecky daří nastupoval na hřišti V Předenicích v roli favorita. Po vlažném začátku tuto svojí zvládl na jedničku a odvezl si domů další podzimní  vysokou výhru. Po utkání potěšila pochvalná slova z lavičky domácích, utkání se jim i přes porážku líbilo, i když přibyla další existenční vráska.  

Mochtín  hostili doma  béčko Chlumčan.  Hosté byli zatím nejslabším mužstvem se kterým Mochtín na podzim hrál a mohou děkovat jen svému brankáři, že neodjeli s vyšší porážkou. Domácí nepředvedli žádný oslnivý výkon, přesto měli trvalou převahu, kterou hlavně ve druhém poločase dokázali využít i brankově.

Dlouhá Ves nastoupila  v derby doma proti Sokolu Hradešice v hodně pozměněné sestavě a se staronovým kaučem Frišem , který už vedl trénink  před tímto zápasem. Jeho combac se vydařil a domácí po velkém úsilí hosty z Hradešic porazili i díky návratu zraněného R.Hody, který vnesl do obrany klid a přehled.J.Šebelík naopak svým důrazem pomohl v útočné fázi. Domácí předčili hosty v nasazení a bojovnosti. Hosté chtějí-li mít  výsledky na hřištích soupeřů , pak musí zapracovat na zlepšení vlastní disciplíny.

Svéradice před  utkáním s lídrem tabulky by doma bod brali, získat se jej podařilo, ale vzhledem k průběhu utkání je to málo. Od úvodních minut byli hosté fotbalovější, ale žádné nebezpečí pro domácí obranu neznamenali a hráli pouze po pokutové území. Sestava Svéradic se v posledních kolech ustálila a na sehranosti je to znát. Domácí hráli jistě dozadu a směrem dopředu byli velmi nebezpeční. Po bezbrankovém prvním poločase převzali iniciativu a získali hlavičkou Červeného jednobrankové vedení. Hosté později vyrovnali brankou  ze situace které předcházela ofsajdové postavení kterou přesto hlavní rozhodčí uznal. Závěr utkání se pak dohrával ve zbytečných emocích z obou stran a úroveň tak značně opadla.

Výsledky Pačejov – Kovodružstvo Strážov   2 : 0 (1 : 0) Korda, Hromádka ; Předenice  -  Švihov 3: 6 ( 1: 5) Horský 2, Albl - Biedermann 2, Brož 2, Bešta, Zadražil ;Sokol Mochtín - Keramika Chlumčany B  4:0 (1:0) 8. a 68.  Jaroslav Mareš, v 56. Petr  Švátora(PK)60.Jiří Podráský ; Dl.Ves – Hradešice  2 : 1 (1 : 1)  44.Richard Rovňan, 68.David Ronn - 41.Kotiš Václav; Svéradice Sp.Poříčí 1: 1 ( 0: 0) 65.Červený Tomáš - 70.Homolka Václav;Přeštice - Dobřany 1: 2 ( 1: 0), Záhoří -  Losiná 0: 1 ( 0: 1)

 

10.kolo :  DLOUHÁ VES SI PŘIVEZLA CENNÉ BODY 

Již druhý tým z Pošumaví  si krátkém časovém rozmezí přivezl tři body ze hřiště chlumčanské rezervy. Po FK Svéradice v 8.kole se to podařilo o dvě kola později také fotbalistům z Dlouhé Vsi.

Švihov  v  duelu se Sokolem Pačejov usiloval o prodloužení domácí vítězné série  čtyř zápasů. Hosté byli ale proti a tuto sérii dělbou bodů přerušili. Opticky patřil první poločas hostitelům , kteří s odhodláním a vírou v rychlý úspěch častěji obléhali pokutové území soupeře, ale spokojenější do kabin odcházeli domácí po vedení brance vstřelené Biedermanem v závěru poločasu. Po  výměně stran začali Švihováci  náporem, který nepřinesl branku, ale vyloučení hostujícího Bokra na Beštu, Tradičně - švihovský syndrom, hrát  proti deseti je jako zlý sen. Pačejov ožil nastřelil břevno a spravedlivou dělbu bodů zařídil Pačejovu střídající Hromádka.

Strážov hostil v dalším domácím klání kvalitního soupeře Přeštice B. První poločas se hrál za mírné  převahy domácích . Hosté kontrovali  z rychlých brejků, ale ani jediný vážné nebezpečí branku Javorského  neznamenal. Útoky domácích byly sice daleko nebezpečnější, ale tentokráte v jejich hře chyběla  přesnější souhra i finální přihrávka a také proto první poločas skončil bez branek.Druhý poločas  začal pro domácí studenou sprchou , kdy se střelecky prosadil Jonáš 0:1. Povel k útoku dal domácí kapitán Vítovec který dělovkou vyrovnal, Paleček z dorážky po střele Helma poslal Strážov do vedení a vítězství 3:1 pečetil z penalty Petr Presl

Svéradice v 10.kole čekal již šestý zápas doma. V dosavadních pěti dvakrát prohrály , dvakrát remizovaly a vítězně vyšly z derby se  So Hradešice. Hostující Mochtín  ani v jediném ze čtyř předcházejících zápasů venku neuspěl a na body nedosáhl ani na hřišti nováčka. Domácí byli v prvním poločase aktivnější . K vedoucí brance z úvodu zápasu přidali před přestávkou druhou gólovou  pojistku  z penalty. V druhém poločase se zatáhli a hosté si vytvořili místy až drtivou herní převahu. O případné zdramatizování výsledku se však připravili zejména vlastní nemohoucností. V poslední čtvrthodině již Mochtínští odpadli a domácí mohli vedení ještě navýšit.

Dlouhá Ves k svému pátému zápasu ven mířila na hřiště rezervy Keramiky Chlumčany. V zápase dvou  týmů ze spodních pater tabulky  o šest bodů  přinesl úspěch hráčům z Pošumaví, kteří tím dosavadní hubenou bilanci  venku třech proher a remízy v Záhoří vylepšily o cennou výhru 2:1.

Hradešice  vstoupili poprvé v sezóně do domácího zápasu s hosty z Předenic  aktivně a od samého začátku si vytvářeli řadu brankových příležitostí a do . Po závaru před hostující brankou otevřel skóre již v 6. minutě Florian, když jeho přízemní střelu hostující obránce tečoval do vlastní sítě. Další šanci pak V. Kotiš neproměnil a tak uklidnění pro domácí přišlo ve 41. minutě, kdy 2. gól střelil bodlem do šibenice O. Starec. Obraz hry se po přestávce nezměnil a tečku za zaslouženou výhrou  udělal 90. minutě po dvou minutách pobytu na hřišti dal svůj první gól za A tým dorostenec Lukáš Melka, který se trefil hlavou do šibenice odkryté branky.Hosté korigovali výsledek na konečných 3:1  brankou v nastaveném čase.

Výsledky X.kola : Švihov   -  Pačejov 1: 1 ( 1: 0) Biedermann - Hromádka; Strážov – Přeštice   3 : 1 ( 0 : 0) 70.Vítovec, 77.Paleček, 80. Presl P. (PK) – 59. Jonáš; Svéradice - Mochtín  2 : 0 (2 : 0) 15.Větrovec Jakub, 40.Jiřinec Michal (PK); Chlumčany B – Dlouhá Ves    1 : 2 (1 : 1)Chán – Ronn; Hradešice – Předenice   3 : 1 (2 : 0) 6. Florian, 41 Starec, 90 L. Melka - 92. Sušánka Sp.Poříčí  - Losiná 2: 0 ( 2: 0)  Brůha 2; Dobřany – Záhoří  5 : 1 (2 : 0)  Trdlička 4, Opartný – Pelouch.

 

XI. kolo  MOCHTÍN DOMA PORAZIL LÍDRA TABULKY

Závěr podzimní části se blížil a po odehrání 11.kola již chyběla pouze dvě kola. Ten kdo je nejlépe zvládl  si již nyní vytvářil  lepší odrazový můstek pro druhou jarní část této soutěže. Bombou mezi výsledky tohoto kola byl  úspěch  Sokola Mochtín v podobě výhry nad lídrem tabulky  ze Sp.Poříčí. I další výsledky naznačily, že by  nemusela být bilance týmů z Pošumaví na konci  podzimu v 1.B třídě  tak neúspěšná jak naznačovala ta  z průběhu   její první podzimní poloviny.  

Dlouhá Ves byla dějištěm dalšího derby v 1.B třídě ke kterému přijel nováček ze Svéradic.

Domácí se do soupeře hned od počátku obuli již ve druhé minutě šli do vedení. Velmi se však zmýlil ten, kdo si myslel,že to hráče nakopne a začne brankostroj. Naopak šikovní fotbalisté ze Svéradic převzali iniciativu, hráli velmi pěkný fotbal a už ve 12.minutě bylo vyrovnáno. Vedení na stranu domácích vrátil  Keila  a to byl signál pro domácí hráče k tomu, aby si uvědomili,že fotbal hrát umí a že máme mezi sebou i bojovníky, chytré fotbalisty s dobrou přihrávkou i zakončením a přesvědčivý výsledek 4:1 byl na světě. Gratulace k vítězství nepatřila jen domácím hráčům, ale i jejich  kouči L.Frišovi, kterému se podařilo vrátit reprezentantům Tatranu  důvěru ve vlastní síly a schopnosti.

Strážov  nastupoval k utkání v Záhoří jako favorit a svojí roli zvládl bez jakýkoliv problémů. Domácí byli tentokráte daleko méně nebezpečí než v předcházejících vzájemných zápasech. Chybovali v rozehrávce a z rychlých brejků čistým hattrickem trestal Luděk Janka. Brankový účet zápasu uzavřel  v druhé půli po přihrávce od Tomáše Matějky  a přehozením brankáře  Záhoří  zkušeně mladíček Lorenc.

Mochtín na domácí půdě hostil Spálené Poříčí. Diváci byli svědky nevídaného  drama se šťastným koncem pro domácí . Hosté vedou tabulku a rychlým nástupem šli již v 9.minutě do vedení. Ve 34.minutě Zd. Novák srovnal na 1:1, ale vzápětí se nechal zbytečně po 2 ŽK vyloučit Mareš, svůj tým citelně oslabil. Hosté toho využili hned  po přestávce dvěma slepenými goly, které byly přinejmenším ligové, vedli již 3:1 ! V té době běžela teprve 48.minuta, na domácí by si nevsadil ani ten nejvěrnější fanoušek. Jenže, i zázraky se ve fotbale dějí. V 50.minutě snížil na 2:3 St. Jarabica střelou z VPK z 30 metrů (!), Mochtín ožil a bojoval alespoň o remisu. Pomohli mu k tomu i neukáznění hosté. Dva jejich hráči se nechali po 2 ŽK  vyloučit, ostatní hráli nervozně, často chybovali. V 70.minutě výrovka na 33:3 J.Podráský a Mochtín dřel a to se mu vyplatilo, když se golově prosadil střídající Jakub Kejha, z 1:3 to bylo najednou 4:3 pro Mochtín !

Švihov přijel do Přeštic s  jednoznačným záměrem bodovat. Hostům také patřil  počáteční nápor. Během deseti minut mohli jít po gólovkách Špatenky a Čížka do dvoubrankového vedení. Ojedinělé brejkové pokusy domácích řešila obrana Švihov bez problémů a proto jako blesk z čistého nebe zapůsobil ve 35. minutě únik  gólově vyjádřený Králem.    Po přestávkové rozpravě se na hřiště vrátilo opět to správné mužstvo, sebevědomé, optimismem naladěné, bojovné. Počáteční tlak přinesl několik rohových kopů, ten ze 48. minuty byl efektivní. Vrba našel volného Žáka, který se prosadil - protlačil  míč  po zemi ze šesti metrů k tyči. Bylo jen otázkou času , kdy to tam začne Švihovákům padat. Ani patnáctiminutová přesilovka hostům nepřinesla kýžené tříbodové ovoce, i když po něm konečky prstů sahali.

Pačejov byl dějištěm důležitého utkání 1.B třídy, kterým bezesporu  místní derby mezi odvěkými rivaly bylo. Hradešice  sehrály zřejmě nejlepší podzimní zápas na půdě soupeře, přesto na body nedosáhly. Tak jako v jarním zápase na tomto hřišti, kdy byl lepší Pačejov, a vyhrály Hradešice, tentokrát vyhrál stejným výsledkem Pačejov, přestože Hradešice byly v celkovém součtu obou poločasů určitě lepším týmem. Zápas rozhodly 3 nepochopitelné minely brankáře L. Ryby, ze kterých padly dva góly a neproměněné šance Hradešic, z nichž zejména ta Milana Hlaváče ve 23. min. byla vyložená.

Výsledky XI.kola: Dlouhá Ves – Svéradice  4 : 1 (1 : 1) 2.a 88. Krejčí M., 60. Kejla F., 68. Ronn D. -  12. Větrovec Jakub ; Záhoří – Strážov  0 : 4 (0 : 3) Janka 3, Lorenc ;Mochtín Sp.Poříčí 4: 3 ( 1: 1) Novák, Jarabica, Podráský, Kejha - Šlajs, Hofman, Bláha; Přeštice B -  Švihov 1: 1 ( 1: 0) Branky: 35. Král – 48. Žák; Pačejov – Hradešice   2 : 0 (1 : 0) 42. a 47. Hlaváč Miroslav M.; Předenice - Chlumčany B 6 :  0 , Losiná - Dobřany 0 :  0

XII. kolo   O PODZIMNÍM VÍTĚZI  ROZHODNE AŽ POSLEDNÍ KOLO

Předposlední podzimní kolo v 1.B třídě bylo zároveň pro týmy hrající na svém hřišti posledním vystoupením v souboji o mistrovské body v tomto roce . Některé zápasy skončily podle  očekávání, jiné zase před tímto kolem do týmů vkládané nesplnila.

Mochtín   po hektickém závěru minulého domácího utkání který mu vynesl skalp lídra tabulky doufal, že v posledním domácím klání  Tatranem Dlouhá Ves nejen udrží domácí neporanitelnost, dovrší sérii vítězství za sebou na pět. Derby tradičních soupeřů skončilo smírnou remizou, což je úspěchem hostů. Ti se, hlavně v prvním poločase, prezentovali v Mochtíně velice slabým, nevýrazným výkonem. Domácí svého soupeře přehrávali, měli spoustu brankových příležitostí, ale skórovali jen jednou. A když mladík Kejha zvýšil v 58.minutě hlavou na 2:0, nikdo by si v té době na soupeře z Dlouhé Vsi nevsadil.Jenže, míč je kulatý a když domácí neproměnili vzápětí další tutovou brankovou šanci, přišel v 75.minutě trest. Po brejkové akci se gólově prosadil šikovný František Kejla, kontaktním gólem nabudil své spoluhráče ke zlepšenému výkonu, který jim nakonec přinesl cenný bod.

Strážov má tradičně kvalitní obranu která do tohoto kola inkasovala v 11 zápasech 13 branek a to byl také základ úspěchu s exúčastníkem  1.A třídy. Se soupeřem se kterým měl vždy v domácích duelech velké starosti odstartoval výborně a již od druhé minuty doma vedl gólem   Petra Presla. Hosté tentokráte nepůsobili příliš suverénně a  hrozili hlavně ze standardních situací se kterými si však domácí  obrana na čele s brankářem Javorským poradila. Druhá část zápasu zůstala kvalitou hry ve stínu prvního poločasu. K plynulosti hry nepřispěl v žádném případě rozhodčí Mareš, který znal pouze trestání ŽK za  všechno ne jen za  nečisté souboje,  které si to vyžadovaly a byl bezesporu neslabším mužem na hřišti! Ze hry Strážova se poprvé po úspěšné sérii vytratila lehkost a větší hlad po dosažení dalších branek.

Švihov se rozloučil  v tomto roce se svými diváky tím nejlepším způsoben, když doma konečně pokořil Záhoří. Až napotřetí, zato ve velkém stylu. Nutno však jedním dechem dodat, že současný kádr  vesničky u Nepomuka se nedá dost dobře srovnávat s tím loňským. Hráči B týmu nedokázali dostatečně nahradit kvalitu.    První poločas vyzněl jasně ve prospěch domácích. Stačily se do něho vměstnat všechny góly utkání.  Druhá půle začala velkým náporem hostů. Prokřehlý brankář Hromada najednou musel čelit a nutno dodat že se ctí  tutovkám hráčů, které poprvé v tomto utkání viděl tak  strašlivě zblízka.  Branka však již do konce utkání nepadla a vysoké vítězství domácích lze označit za naprosto zasloužené.

Ve Svéradicích domácí vstoupili do velmi důležitého boje mužstev z chvostu tabulky aktivně a už po pěti minutách se radovali ze vstřelené branky, když Markův dlouhý pas usměrnil do sítě přes vybíhajícího brankáře Křováka Makovec. Hosté do druhého poločasu oživili hru zkušeným Jakubem Kaslem, který zdatně provětrával domácí obranu. Naděje hostů značně otupila 72.minuta, když za faul na Větrovece byl vyloučen jejich  stoper Myška.Domácí hru dále kontrolovali a dovedli zápas vzhledem k vytvořenému počtu brankových příležitostí k zaslouženému vítězství.

Hradešice se´v posledním svém vystoupení doma   nechali zaskočit  soupeřem z Přestic,  který se  představil jako kvalitní tým s několika velice rychlými mladíky v sestavě. Hosté vstoupili do utkání aktivně a již ve 2. minutě se ujali vedení. Domácím se naštěstí  záhy podařilo vyrovnat. Úvod druhé půle patřil domácím, ale nadějné protiútoky k získání vedení nevedly. Byli to opět hosté hlavou zblízka opět skórovali 1:2. Domácí se pak snažili o vyrovnání, hosté pochopitelně zdržovali, soustředili se na bránění výsledku, ale to se jim nepodařilo. Hradešice odhodlaly ke hře na tři obránce a pět minut před koncem  M. Florian poslal míč do prázdné brány hostů a vyrovnal na konečných 2:2.     Vzhledem k vývoji utkání a předvedeným výkonům byli  domácí s bodem spokojeni.

Pačejov v Chlumčanech nebyl tak úspěšný jako týmy které domácí hostily z Pošumaví. Prohra 2:0  jen dokumentuje, že Pačejov dává venku branky jen těžko a ve čtyřech zápasech se mu to nepodařilo vůbec. Tato prohra byla  čtvrtou  ze sedmi zápasů venku , když další tři skončily dělbou bodů .

Výsledky XII.kola  : Mochtín -  Dl.Ves  2 : 2 ( 1 : 0) Kejha 2 - Frýda, vlastní(Keila); Strážov – Losiná    2 : 1 ( 1 : 0) Švihov – Záhoří   6 : 0 (6 : 0) 22., 30. Biedermann, 5.Bešta, 8. Osvald, 36. Špatenka ,   38. R. Čížek; Svéradice – Předenice    1 : 0 (1 : 0) 5.Makovec Stanislav; Hradešice Přeštice B   2 : 2 ( 1 : 1)  6. Zb. Chmelík, 85. M. Florian - 2. P. Pap, 53. I. Kolečkář; Chlumčany B Pačejov 2:0 (1:0)  Chán, Vlček; Sp.Poříčí  - Dobřany 3: 1 ( 1: 0)  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku