Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Bilance OP mužů : podzim 2008 - 1. SOKOL MĚČÍN

 

NEČEKANÉ PROMĚNNY SOKOLA  MĚČÍN 

 

Sokolu Měčínu se vyplatilo postupně doplňovat do kádru některé vlastní odchovance  kteří úspěšně sbírali zkušenosti v krajské dorostenecké soutěži. Týmu který ještě na jaře měl existenční starosti se záchranou  (38% úspěšnost získaných bodů) vyšel podzim na výbornou. Za první  polovinu nového ročníku dokázal dát jen o pět branek méně než Měčínští dali  za celý minulý soutěžní ročník !

Na této přeměně mají nemalý podíl dvě výrazné změny v kádru Sokola Měčín. Tou první je posila na poctu brankáře  v podobě třicetiletého Martina Sůse,  který nastoupil ve všech 13 podzimních zápasech. I další posila v podobě příchodu  útočníka Kamila Suchána se týmu vyplatila na sto procent. Tento dvaatřicetiletý  kanonýr z jižních Čech nastoupil ve 12 zápasech ve kterých  odehrál pouze 969 minut  , ale  i tento čas  mu postačil na to, aby jedenáctkrát skóroval (z toho tři góly byly z kategorie vítězných a měly hodnotu třech bodů) na každou z nich  Suchan v průměru 88 minut a tím výrazně přispěl  k  prvnímu místu svého týmu. Tomuto zkušenému  hráči šlape na paty domácí fotbalové naděje,  devatenáctiletý Lukáš Čejka, který odehrál všech 1170 soutěžních minut , dal 10 branek a z toho byly dokonce čtyři vítězné. Když k tomu přidáme vyrovnané výkony svých opor z minulých let na čele s kapitánem týmu Dušanem Němcem, Korčíkem, Krotkým , Hromadou ,Králem, Houlíkem, Šlajsen a doplněné nastupující generaci hráčů L.Čejku, Vladaře , Touše a další, pak  proměně Sokola Měčín má i své opodstatnění. Někdy stačí tak málo  a z týmu , který na jaře ještě bojoval o záchranu  se stane suverénní lídr tabulky nejvyšší okresní soutěže v Pošumaví.   

 Lídr tabulky OP je také jediným týmem ze všech účastníků soutěží mužů, který v průběhu podzimu  neprohrál a 95 úspěšnost zisku bodů je bilance pro další týmy z Pošumaví z kategorie spanilých sezón . Pokud vše takto klapne, pak to vždy musí vést k maximální spokojenosti.

Pozoruhodná je bilance Sokola Měčín na hřištích soupeřů : na nich neobdržela obrana Sokola Měčín na čele s nejlepším brankářem podzimu Martinem Sůsem  v posledních patnácti minutách  ani jedinou branku .

Celková bilance Sokola Měčín v OP  :

1. bodů =  95 % úspěšnost.

Doma : 1. místo - 6 utkání , 6 výher, bez remízy a prohry , skóre    22:5    18 bodů 100% úspěšnost

Venku:  1.místo -  7 utkání , 6 výher, 1 remíza,  bez prohry,  skóre 21:8  ,  19 bodů  90% úspěšnost

Nejlepší série : 13 zápasů  bez prohry, 12x výhra za sebou .

Nejlepší střelci :  Suchan  11, Čejka L. 10, Němec D. 7, Korčík 6.

První branku  dal Sokol Měčín  v 10  , naopak dostal 1.gól ve 3 zápasech.

Nastoupili ve všech utkáních  (v závorce počet minut) : Čejka L. a Korčík (1170), Hromada (1167), Krotký Z.(1129), Šůs  (1111),  Kadlec (991). V průběhu podzimu se v kádru vystřídalo  19 hráčů. / ŽK :  25  (14 hráčů, nejvíce Němec 6, Korčík a Krotký 3). ČK  :  1  (Němec Dušan).   

Bilance brankářů:  Šůs  Martin – 13 zápas, 1111 minut, obdržel 13 branek , průměr na utkání 1,05, max. neprůstřelnost 201 minut, vítězných zápasů  12.  , ani jednou branku neinkasoval mezi 15.-30.minutou a doma mezi 15.-50.minutou.

Diváků : 970 , z toho doma 510 , venku 460, průměr na zápas 74. 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku