Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝBĚR U -13 Z POŠUMAVÍ SE KVALIFIKOVAL DO FINÁLE

VÝBĚR  Z POŠUMAVÍ SE KVALIFIKOVAL DO FINÁLE

 

Václav Zahradník

Miroslav Sedlmaier

V Dlouhém Újezdu u Tachova za pořadatelství OFS Tachov se uskutečnila úvodní část nového ročníku Talent Cup 2008-09 . Kvalifikačního turnaje skupiny "B" meziokresní soutěže výběrů U-13  se zúčastnily  jako již tradičně výběry OFS  Tachov, Domažlice a Klatovy.Hrálo se na velice dobře připraveném hřišti ,ale za velice chladného počasí systémem každý s každým na 2 x 20 minut.. Poslední utkání turnaje již probíhalo  za trvalého deště.

K prvnímu utkání nastoupil domácí výběr OFS Tachov proti OFS  Domažlice .Vyrovnané utkání ve kterém se střídaly příležitosti na obou stranách  skončilo bez branek dělbou bodů.

Tento výsledek vyhovoval výběru Okresního fotbalového svazu (dále OFS)  Klatovy, který nastoupil ve druhém utkání proti OFS Domažlice.První branku utkání a současně i tohoto turnaje zaznamenal v 10.minutě  nádhernou střelou z voleje Ondřej Zíma a domažlický výběr se ujal vedení 1 : 0. Výběrtu Pošumaví však netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. Ve 13.minutě  našel Medveděv (TJ Sušice) na pravé straně ideálně Hlaváče (FK Horažďovice) a ten srovnal skóre na  1 : 1. O pět minut na to otočil OFS Klatovy výsledek ,  kdy Greger (FK Horažďovice) našel rychlého Medveděva a ten nedal brankáři žádnou šanci - 1 : 2. Ve 34.minutě byl za faul v pokutovém území odměněn ŽK Kuchárik a Domažlice dostaly  výhodu pokutového kopu. To byla šance pro gólmana výběru z Pošumaví Pence (Okula Nýrsko), který tento PK nádherně vystihl a jeho vyraženou střelu uklidila obrana do bezpečí.Další pohroma se valila na Pošumaví byla v 38.minutě , kdy samostatné sólo útočníka soupeře opět výborně zlikvidoval brankář Penc  a v těchto chvílích klatovský výběr výrazně podržel a  výraznou měrou se zasloužil o to, že tři body z tohoto klání byly připsány do tabulky pro výběr z Pošumaví.

Kvalifikační turnaj okresních výběrů kategorie U-13 Talent Cup 2008-09 v D.Újezdu na Tachovsku vyhrál OFS Klatovy . Na snímku úspěšní reprezentanti z Pošumaví před zahájením utkání OFS Domažlice ve kterém zvítězili 2:1.

 

K poslednímu utkání nastoupil výběr domácí OFS Tachov proti reprezentantům OFS Klatovy s  velkou motivaci, neboť  v případě nerozhodného výsledku ho zisk jednoho bodu posouval do dalších bojů na jaře příštího roku. Hráči z Pošumaví  za mohutného povzbuzování výběru Domažlic však nenechali nic náhodě . Již v 8.minutě  našel Vachuška krásně Skrbka (oba TJ Sušice) a ujali se vedení  . Přestože  i dalším průběhu první části zápasu mělo Pošumaví ještě několik příležitostí, skóre se v této části  zápasu již neměnilo.Pojistku v podobě druhé branky přidal ve 29.minutě opět Hlaváč po přihrávce Vachušky. Za trvalého deště i herní převahy  se dohrával druhý poločas. Oběma týmům ubývaly síly a  náš výběr si své vedení již  v poklidu pohlídal.

Druhé vítězství v tomto turnaji našemu výběru zaručilo celkové první místo ve skupině "B" a tím i společně s výběrem OFS Domažlice postup do semifinále Talent Cupu , které se bude hrát v květnu příštího roku.

Jednotlivé výsledky : Tachov - Domažlice  0:0 , Domažlice-Klatovy   1:2  (1:2), Tachov - Klatovy    0:2  (0:1)

Konečná tabulka :

    1. OFS  Klatovy       2 2 0 0  4:1   6 bodů

    2. OFS  Domažlice   2 0 1 1  1:2   1 bod

    3. OFS  Tachov        2 0 1 1  0:2   1 bod

Trenéři: Fremut Ludvík a Marek Václav (TJ Klatovy). Vedoucí výběru : Zahradník Václav.

 

 

Výběr  OFS Klatovy  hrál v D. Újezdu pod vedením trenérské dvojice Václava Marka (stojící první zprava ) a Ludvíka Fremuta (sedící první zprava) Na snímku oba trenéři společně s náhradníky před utkáním s OFS Domažlice.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku