Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 6. kolo 27. – 28.9. 2008

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

VELKÉ HYDČICE SI JEZDÍ DO DEŠENIC PRO BODY

 

Téměř každý tým má soupeře se kterým pokud by to šlo by hrát nemusel. U Dešenic jsou to určitě Velké Hydčice  se kterými v posledních dvou ročnících pouze paběrkují. Doma dokonce ke dvěma porážkám , k té poslední   letos na jaře  připsali tříbodovou ztrátu i na podzim a celkově je to v pořadí již třetí za sebou na svém hřišti . Očekávaný duel dvou staronových účastníků okresního přeboru v Mochtíně přinesl dělbu bodů. Stejně jako na jaře si Hrádek doma bez problémů poradil v derby se soupeřem z Hor Matky Boží. Tuhý odpor kladla Železná Ruda v Janovicích  kde  o zisku bodů bojovalo až do poslední minuty.  Očekávané utkání dvou týmů z  horních patrech tabulky v Bezděkově skončilo vítězstvím hostů z Vrhavče. Tento výsledek nahrál vedoucímu Měčínu, který si po výhře v Sušici  vytvořil již slibný pětibodový náskok.

 

 

Hrádek A - H.M.Boží  4 : 1 (3 : 1)

Radek Bernard

Derby zahájili hosté  velmi koncentrovaně a v 15. minutě šli dokonce do vedení po pěkné akci po levé straně a přímočarému zakončení od M.Ostádala. O dvě minuty později nebyl odpískán  jasný faul na volného L. Bernarda na hranici šestnáctky, což mohlo významně ovlivnit další průběh zápasu. Od této chvíle získávali převahu domácí fotbalisté, kterou potvrdili obratem ve skóre. Vyrovnání zajistil pěknou trefou do šibenice Adamec, když jej na hranici pokutového území nechala hostující obrana osamoceného - 1 : 1. Do vedení šli domácí po necitlivě posouzené situaci ve středu hřiště, když po faulu na Ostádala, signalizoval sudí výhodu, ale hostující hráč o balón vzápětí přišel. Tím se domácí dostali do brejkové situace a přečíslení a pohodlně překonali bezmocného brankáře hostů, čímž se ujali vedení 2 : 1. Před odchodem do kabin domácí ještě jistili výsledek a zvýšili na 3 : 1, čímž využili  patnáctiminutového herního výpadku horáků. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal, při kterém bylo vidět spoustu šancí na obou stranách. Bohužel hosté se s nimi nepopasovali, tak aby snížili na rozdíl jedné branky, a tak v 85. minutě dovršili domácí náhodnou brankou Adamce (šťastná teč při střele do brankářova protipohybu) skóre na nepříznivých 4 :1. Domácí měli více ze hry, ale takový rozdíl byl pro hosty, jež bojovali do poslední minuty, příliš krutý.

Sestava hostů: Waldmann - Mottl (O. Karásek), J. Karásek, Svoboda C, Halas, Murcko, Chmelík, (Hadač), L. Bernard, Z. Hoffmann, Vojta, Ostádal.

Branky:   Adamec Tomáš  2, Holeček Radek , Vomela -  Ostával Miroslav

Rozhodčí : Cihlář,Brůha,Koura. Diváků : 80. ŽK: 1 : 3.

 

So Mochtrín "B" - So Veřechov  1 : 1  (1:0).

Karel Šot

Spravedlivá remisa pro oba nováčky přeboru. Domácí nepodali očekávaný výkon, přesto od 25.minuty vedli 1:0 brankou Mirka Břečky, který trefil po rozehraném VPK šibenici veřechovské branky. Hosté bojovali, v 65.minutě srovnali na 1:1 Pavlem Raškou na 1:1. V závěru utkání měly šance na vítězství oba celky, ale brankáři byli vždy na místě.

Branky: 25. Břečka Miroslav – 65. Raška Pavel.

Rozhodčí M.Holeček z Pačejova, ŽK 2:0, ČK 1:0 (Zoubek), 50 diváků.

 

Dešenice - V. Hydčice 0 : 3 (0 : 2)

Domácím se zápas nevydařil , když již od 4.minuty prohrávali  a v průběhu vyrovnaného utkání  i další góly padaly pouze do jejich branky. Jediným světlým okamžikem byla  střela Jiřího Hvězdy která skončila na břevně svatyně hostů.

Rozhodčí: Blaheta Josef Diváků: 50. Hráno bez karet.
Branky: - 4. a 72.  Hejpetr Ladislav, 20. Tyrpekl Vladimír

 

Janovice - Železná Ruda 3 : 2 (1 : 1)
Petr Abel

Hosté  svedli s domácím týmem oslabeným o pět hráčů základní sestavy velmi vyrovnané utkání.Domácí šli do vedení v 6.minutě kdy Sydorenko šikovně obstřelil hostujícího brankáře.Jenže domácí se z vedení radovali pouze 2.minuty,kdy hosté využili nedorozumění domácí obrany s brankářem a v 9.minutě Choleva vyrovnal stav utkání na 1:1.Úvod druhého poločasu opět dobře vyšel domácím. Ve 49.minutě hostující brankář podběhl centrovaný míč do vápna  a nabíhající domácí hráč M.Plíhal skóroval do odkryté brány.V následující fázi hry mohli domácí své vedení pojistit ale své šance nevyužil Maxa a Holý.Naopak v 65.minutě hosté opět využili zaváhání domácího brankáře a Lehečkou srovnali stav  utkání na 2:2.Domácí obdržená branka nezlomila,naopak z následného protiútoku v 66.minutě si dobře naběhl M.Urban na centrovaný míč z pravé strany od M.Plíhala a poslal domácí tým opět do vedení.Ve zbývajícím čase hosté přitlačili domácí tým,ale ten své těsné vedení již uhájil.

Rozhodčí: Pastyřík Diváků: 50. ŽK: 3 : 2.
Branky: 6. Sydorenko Vasyl, 49. Plíhal Martin, 66. Urban Miroslav - 9. Choleva Ondřej, 65. Lehečka Tomáš

 

Sušice-Měčín  0 : 2 (0 : 0)

Vyrovnané utkání více šancí domácí, které nebyli schopni proměnit a tak přišel trest  v podobě  úspěšných zásahů hostů, kteří využili z dvou náhodných útoků okénko v obraně domácích a skórovali.

Branky : Suchan, Korčík

Rozhodčí: Bureš Jiří. Diváků: 30. ŽK: :3

 

Horažďovice B - Nezamyslice 0 : 1 (0 : 0)

O těsné výhře hostů rozhodl Josef Bureš, který po trestném kopu usměrnil jediný míč do sítě domácích a  vyla to trefa vítězná. Hosté měli více ze hry  nastřelili jednou tyč, domácím se to podařilo dvakrát. V poslední minutě byl domácím za zmaření brankové příležitosti vyloučen Michálek.

Rozhodčí: Bošek Diváků: 60. ŽK : 4 : 2. ČK : 1 : 0 (90. Michálek)

Branky:  65. Burda Josef

 

Bezděkov - Vrhaveč 1 : 3 (1 : 3)
Očekávaný souboj dvou týmů z horních pater tabulky měl rychlé rozuzlení. Hosté Bezděkov zaskočili vydařeným nástupem a již do 32.minuty získali tříbrankové vedení. Domácí sice gólem do kabin snížili, ale to bylo ze strany střelecké úspěšnosti obou týmů vše. Hosté si  naprosto zasloužené vítězství po přestávce pohlídali. 

Rozhodčí: Hájek , Pressl, Habada. Diváků: 60. ŽK: 3:3.

Branky: 45. Bače Petr - 11. Hrach Václav(PK) , 28. Vejskal Tomáš, 32. Franěk František

 

 

 

  1.  Měčín              7   7   0   0   23:  7    21 ( 12)

  2.  Vrhaveč            7   5   1   1   19:  8    16 (  7)

  3.  Bezděkov           7   5   0   2   28: 15    15 (  3)

  4.  Hrádek             7   4   1   2   15: 11    13 (  1)

  5.  Nezamyslice        7   4   1   2   13: 11    13 (  4)

  6.  Janovice           7   3   2   2   14: 13    11 ( -1)

  7.  Mochtín  B         7   3   1   3   13: 18    10 ( -2)

  8.  H. M.  Boží        7   3   0   4   14: 17     9 (  0)

  9.  Veřechov           7   2   1   4    6: 11     7 ( -2)

 10.  Dešenice           7   2   1   4   12: 21     7 ( -5)

 11.  V. Hydčice         7   2   0   5    8: 10     6 ( -3)

 12.  Sušice B           7   1   2   4   14: 21     5 ( -7)

 13.  Horažďovice B      7   1   1   5   18: 25     4 ( -8)

 14.  Železná Ruda       7   1   1   5   16: 25     4 ( -5)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

BEZ PORÁŽKY POKRAČUJE POUZE CHANOVICKÁ REZERVA

 

Po sedmi odehraných kolech III.třídy pokračuje touto soutěží bez ztráty jediného bodu pouze chanovická rezerva. V tomto kole o svojí neporanitelnost přišly Kvasetice překvapivou prohrou ve Velharticích se soupeřem , který si tak připsal v tomto ročníku první podzimní vítězství. Série vlastních branek v zápasech  týneckých fotbalistů pokračuje. Po té kdy vlastní brankou na Týnci pomohly domácím k výhře Neznašovy  a kdy Týnec dvěma vlastenci nechal body v Myslívě tentokráte k zisku bodu Týnci pomohly  gólem do vlastní branky Měcholupy . Lubská rezerva po prohře v minulém kole opět  ztratila další body za bezbrankovou remízu v klání na domácím hřišti s Malým Borem.  

 

Kolinec - Chanovice B  1 : 4 (0 : 2)

František Kohout

Herně vyrovnaný zápas rozhodla větší střelecká produktivita hostů.

Branky : 56. Kul Jan -  2., 14., 59. Patsch Robert, 75. Brejcha Václav

Rozhodčí : Pressl. Diváků : 85. ŽK : 0 : 1.

 

Bolešiny - Hradešice B 1 : 1 (0 : 1)
Utkání dvou rozdílných poločasů skončilo spravedlivou dělbou bodů. V první části byli lepší hosté , druhý poločas patřil domácím. Na konečných 1:1 vyrovnaly Bolešiny po trestném kopu Jandíka jehož střela se odrazila od břevna a míč hlavičkou poslal za záda brankáře hradešické rezervy Petr Roháč. Při domácích stálo v závěru zápasu štěstí , když hosté nastřelili tyč jejich branky.

Rozhodčí: Husník Václav Diváků: 50. ŽK:  1:3.
Branky: 73. Roháč Petr - 10. Uhlík Miroslav

 

Týnec - Měcholupy 2 : 2 (0 : 2)
Vyrovnaný duel ve kterém Týnec musel dohánět dvoubrankové vedení hostů. To se jim podařilo  zásluhou smolaře v týmu Měcholupy Jakubce který si dal vlastní branku.

Rozhodčí: Vondráček Václav Diváků: 40. ŽK: 1 : 0.
Branky:. Schovanec Jindřich -  vlastní, . Jakubec Lukáš, Dražka Petr

 

Žihobce - Myslív    2 : 1 (1 : 0)
Domácí další zaváhání na svém hřišti v podobě dělby bodů tak jako tomu bylo v klání se Sokolem Kvasetice nepřipustili a vítězstvím se  vyhoupli v tabulce na druhé místo. 

Rozhodčí: Kurc . Diváků: 60
Branky: 31. Šikl René, 56. Harant Karel - 60. Krátký Jan

 

Velhartice - Kvasetice   4 : 0 (1 : 0)

Oba týmy si dokázaly ve vyrovnaném utkání  vytvořit  dostatek brankových příležitostí.  O změnu  skóre se v průběhu zápasu zasadili pouze domácí hráči a postarali se tak o největší překvapení tohoto kola .

Rozhodčí: Staněk Luděk Diváků: 50
Branky: 6. Bejvl Josef, 68. Poledník Pavel, 72. Kalista Josef, 80. Pilík Luboš

 

Nalž. Hory - Neznašovy   3 : 3 (1 : 1)
Vyrovnaný duel bohatý na branky  ve kterém se na každé straně kopala penalta. Domácí nastřelili dvakrát, hosté jednou tyč.

Rozhodčí: Javorský Diváků: 60. ŽK: 4:3.
Branky: 6. Štěpánek Jindřich, 62. Štěch Petr, 67. Jedlička Antonín(PK)  - 21. a 73. Mundl Martin,70. Štraser Jindřich ‚PK).

 

Luby B - Malý Bor   0 : 0 (0 : 0)
Utkání hrané ve svižném tempu  skončilo překvapivou dělbou bodů po té, když domácí nedokázali využít žádnou z vytvořených šancí k zisku třech bodů.

Rozhodčí: Husník Diváků: 100

 

 

 

  1.  Chanovice B        7   7   0   0   26:  7    21 (  9)

  2.  Žihobce            7   5   1   1   15: 11    16 (  7)

  3.  Kvasetice          7   4   2   1   16: 10    14 (  5)

  4.  Luby B             7   4   1   2   24: 11    13 (  1)

  5.  Měcholupy          7   3   2   2   14:  8    11 (  2)

  6.  Malý Bor           7   3   1   3   12: 12    10 (  1)

  7.  Týnec              7   3   1   3   12: 16    10 ( -2)

  8.  Kolinec            7   3   0   4   18: 21     9 ( -3)

  9.  Hradešice  B       7   2   1   4    9: 19     7 ( -2)

 10.  Neznašovy          7   1   3   3   12: 11     6 ( -6)

 11.  Bolešiny           7   1   3   3    9: 13     6 ( -3)

 12.  Myslív             7   1   2   4    8: 14     5 ( -4)

 13.  Nalž. Hory         7   1   2   4   13: 24     5 ( -7)

 14.  Velhartice         7   1   1   5   15: 26     4 ( -8)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku