Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ TRENÉR TOMAN CHVÁLIL MLADÉ BEKY

KLATOVSKÝ TRENÉR TOMAN CHVÁLIL MLADÉ BEKY

 

Yvetta Musílková

 

Svůj účel podle trenéra divizních fotbalistů Klatov Jiřího Tomana splnilo úterní  poslední přípravné utkání. Jeho svěřenci  v generálce na sobotní ostrý boj proti pražské Admiře porazili nováčka krajského přeboru mužů z Kolovče 3:2.

Zápas mi hodně řekl o sestavě pro sobotní mistrovský duel,“ vysvětlil nový klatovský lodivod, který se v úterý  musel obejít bez nemocného Bušty a Hovorky, jež je na dovolené. Kouč si ale velmi pochvaloval mladé krajní beky. „Ti se mi v utkání proti Kolovči moc líbili. A nejen na nich, ale i na dalších mladících je vidět, že se zápas od zápasu zlepšují. Tito kluci, kteří ještě v minulém soutěžním ročníku kopali dorosteneckou divizi se skvěle v soutěži dospělých, která je hodně o něčem jiném, adaptují,“ dodal Jiří Toman, bez jehož povšimnutí ale nezůstala úterní viditelná slabina týmu z města pod Černou věží – koncovka. „Tam máme velké rezervy, neproměnili jsme řadu šancí, i když musím připomenout, že hosty z Kolovče dost podržel také výborný gólman Simbartl, který chytal v prvním poločase. Nechci se ale vymlouvat,  byly situace, po kterých prostě musí přijít gól. V divizi těch šancí tolik nebývá, proto je potřeba každé z nich využít,“ uvedl Toman, který věří, že  kanonýři v jeho kádru své kvality v ostrých divizních bojích předvedou. „Třeba Pavlík se dostával do velmi slibných příležitostí, ale  projevila se u něj nezkušenost. Věřím, že se hodně rychle otrká a nějaký ten gól dá,“ dodal.

Jiří Toman   po úterním přípravném utkání vysekl poklonu kolovečskému soupeři. „Slavoj disponuje kvalitním kádrem, také u nás v úterý ukázal svoji sílu.  Byly vidět divizní zkušenosti Miloty či  Šperla. A to  hostům ještě chyběl ostřílený exligový Diepold. Troufám  si tvrdit, že nováček z Kolovče bude  v nadcházejícím soutěžním ročníku 2008/2009 v přeboru Plzeňského kraje okupovat přední příčky tabulky,“ uvedl na adresu Kolovečských Jiří Toman.   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku