Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divizní Klatovy porazily v přípravném utkání Koloveč

Divizní Klatovy porazily v přípravném utkání Koloveč

 

Yvetta Musílková

 

V generálce na nadcházející divizní boje porazili  fotbalisté Klatov v úterý v podvečer  před domácím publikem Koloveč.I přes prohru se ale tento nováček krajského přeboru mužů ve městě pod Černou věží předvedl v tom nejlepším světle.

Omlazený tým Klatov předvedl bojovný výkon, ovšem trápil se v koncovce. Podle nového trenéra divizního celku Jiřímu Tomanovi úterní poslední přípravný duel ale splnil svůj účel, pomohl mu totiž odkrýt poslední otazníky a kouč má tak jasno o sestavě pro sobotní mistrovský souboj proti pražské Admiře.        

 

TJ Klatovy – Slavoj Koloveč 3:2( 1:0). 

Domácím fotbalistům se vydařil vstup do utkání a už po pěti minutách hry vedli brankou Zedníka, který se šikovně uvolnil ve velkém vápně a přestřelil kolovečského gólmana Simbartla. Ovšem právě na jeho výborném výkonu pak ztroskotala většina dalších šancí klatovských fotbalistů.  Blízko ke střeleckému úspěchu byl klatovský mladíček Pavlík a a znovu i ostřílený divizní útočník Zedník.  Skóre se však neměnilo a divizní Klatované se tak mohli přesvědčit o pravdivosti rčení nedáš dostaneš, když v závěru prvního poločasu utkání hosté vyrovnali.

Po změně stran  trenéři obou fotbalových kolektivů  zamíchali v sestavách. V 60. minutě se domácí znovu ujali vedení. Útočník Pavlík   nepřehlédl  volného Matějku, kterému také poslal míč. Ten si ale jeden z kolovečských obránců ve snaze překazit soupeři úmysl nešťastně zasunul do vlastní sítě. Ambiciózní nováček krajského přeboru ovšem v Klatovech zdaleka zbraně nesložil a  znovu vyrovnal.  Využil  zaváhání domácích při trestném kopu a velice rychlou akci gólem zakončil zkušený Šperl. Klatované ale dokázali strhnout vítězství v posledním přípravném utkání na svoji stranu, když  kolovečským gólmanem vyraženou  Zedníkovu střelu doklepl do sítě Vacovský. Domácí poté neměli daleko k pojistce v podobě dalšího gólu, ale zase selhali v koncovce.  Tutovku spálil Pavlík,  blízko ke gólu měla také nová akvizice klatovských útočných řad, Erik Mirga, která přišla na hostování ze ZČE Plzeň, a hlavičkující  posila z Mochtína, záložník Jaroslav  Cihlář, jež na jaře kopal krajský přebor v dresu Sušice.  

Rozhodčí: Jiří Bureš – Blaheta, Presl. Diváků: 150.

Sestava Klatov: Lorenc  (46. Jarolím) – Bouberle, Viktora, Vacovský, Rendl – Matějka, Meszáros (46. Adamka), Zedník, Cihlář – Pavlík,  Beneš (46. Mirga





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku