Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
O VÍTĚZI TURNAJE KOOPERATIVY SE ROZHODOVALY PENALTY

O VÍTĚZI TURNAJE KOOPERATIVY SE ROZHODOVALY   PENALTY

 

 

              Za pořadatelství místního klubu Start  se v Horách Hory Matky Boží uskutečnil tradiční turnaj v kopané, X. ročník o putovní pohár Kooperativy - české pojišťovny. Za účasti šesti týmů které byly zařazeny do dvou skupin. Skupinu A tvořili loňští obhájci prvenství z Taranu Dlouhá Ves Doubravka a Hartmanice, ve sk. B spolu zápolili H.M.B., Pražáci a Mušláci. Po vzájemných zápasech ve skupinách postoupily do semifinále celky  Tatranu Dl. Ves - Mušlák Team, Hory Matky Boží  a Leblon Doubravka. V prvním semifinále zvítězili domácí H.M.Boží nad Doubravkou 1 : 0, když v poslední minutě vsítil velmi důležitou branku jeden z oslavenců a trenér domácího týmu V. Vaník. Horáci tak vrátili soupeři poslední dvě porážky z předchozích ročníků vždy na PK v semifinále. Ve druhém semifinále porazila  Dlouhá Ves Mušláky 4 : 1.

O třetí místo :

Mušáci – Doubravka 1 : 1

V zápase o 3. místo mezi Doubravkou a Mušláky který skončil nerozhodně remíze  rozhodovaly pokutové kopy. Úspěšnější v proměňování penalt  byli plzeňští fotbalisté a získali tak třetí místo a pěkný pohár.

Dlouhá Ves - H.-M. Boží 0 : 0

Ve finále se hrál zajímavý fotbal, přičemž více brankových příležitostí si překvapivě vypracovali domácí, ale ani jedinou neproměnili, a tak i o celkovém vítězi turnaje rozhodovaly penalty ze kterých byli šťastnější favorizovaní hosté a obhájili tak své loňské prvenství. Domácí při letošním turnaji sice nedostali jedinou branku ze hry, ale stačilo to na stříbrnou pozici.

K hladkému průběhu turnaje přispěla trojice delegovaných rozhodčích Veverka, Kurc a Petrželka a těm patří poděkování pořadatelů.

 Nejlepším hráčem byl vyhlášen domácí Jiří Brabec a nejlepším brankářem taktéž horský Luděk Waldmann, jenž jako jediný z gólmanů  neobdržel branku ze hry.

V práci turnaje byli slavnostně obdarováni oba horští trenéři, jelikož oslavili na konci července životní jubilea - V. Krejčí 60 let a V. Vaník 50 let. Organizátoři se již těší na další ročník fotbalového turnaje. Celému turnaji přihlížel i zkušený trenér Krejčí.

Na zúčastněné týmy čekaly před slavnostním vyhlášení vítězů připravené ceny s poháry.

 

Nejlepší hráč turnaje J. Brabec(druhý z leva) s dvěmi trenéry se shodným jménem Krejčí.

 

Foto z utkání H.M.Boží - FC Pražáci ve kterém byli li úspěšnější domácí kteří vyhráli 3 : 0.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku