Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal: Strážov - Sušice 4 : 0 (3:0)

V SUŠICKÉ DEFENZÍVĚ TO SKŘÍPALO

 

Tři přípravné zápasy v průběhu necelého týdne sehrál fotbalový tým SK Kovodružstvo Strážov. Po nedělním vítězném duelu doma s Mrákovem je ve středu rovněž v domácím prostředí čekal teoreticky silnější soupeř TJ Sušice. Hosté po sestupu z krajského přeboru pod vedením nového trenéra Františka Melky kterého známe  dřívějšího dlouholetého působení u Sokola Hradešice  ale 130 diváků zklamali . Po předcházejícím zápase v Přesticích  kde Sušice podlehla 6:1  přestože domácí nehráli v kompletní sestavě Sušičtí ve Strážově inkasovali čtyřbrankovou porážku.

 

Strážov  -  Sušice    4 :0   (3 : 0)

Přestože  se jednalo o přípravu favorizovaní hosté v duelu s účastníkem nižší soutěže značně za domácími hráči pokulhávali.V jejich  obranné činnosti i v útoku to skřípalo a Strážovští jim dali  velkou lekci v koncovce. Skóre zápasu otevřel v 16.minutě po úspěšně zakončeném  brejku  Janka. Čtyři minuty na to  zvýšil po vtipném uvolnění Mayer a ve 26.minutě na 3:0 zvýšil po úspěšném vyškolení obrany a brankáře mladíček Lorenc . Tento stav vydržel až do přestávky. Po změně stran hosté prostřídali a měli častěji míč na svých kopačkách. Domácí ale hráli v obranné činnosti disciplinovaně a když je svými zákroky několikrát podržel brankář Javorský územní převahu  hostů přečkali a byli to oni kteří z brejků mohli několikrát skórovat. Na konečných 4:0 zvýšil po pěkné přihrávce od Mayera do uličky  Štěpán Presl. Domácí byli za předvedený výkon o utkání odměněni potleskem, hosté odcházeli se svěšenými hlavami a určitě mají na čem přemýšlet. Vždyť již příští neděli je čeká domácí zahajovací zápas v 1.A třídě v derby se Startem Luby a s takovou defenzívou by asi ani v tomto Pošumavském derby mnoho nadějí na plný bodový zisk  neměli.

Branky : 16.Janka, 20.Mayer, 26.Lorenc,  76. Š.Presl. Rozhodčí: Pressl Václav z Klenové.

Sestava domácích : Javorský -  Rejko, Čížek, Helm, Michel – Lorenc, P.Presl, Kalivoda R.(T.Matějka), Mayer – Janka, Š.Presl . Střídali : Vaněk ,T.Matějka a M.Hosmedl.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku