Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
NEZNÁMÍ POBERTOVÉ OKRADLI FOTBALISTY OKULY NÝRSKO

NEZNÁMÍ POBERTOVÉ OKRADLI FOTBALISTY    OKULY NÝRSKO

S cílem přípravy na nový soutěžní ročník odjížděl v sobotu nováček 1.A třídy  Okula Nýrsko na kvalitně obsazený turnaj v Železné Rudě. To co je ale zde potkalo nemá v jejich fotbalové kariéře obdoby!

 

 Ne, nešlo tentokráte o sportovní výsledky, které jsou sice na podobných turnajích sice prestižní záležitostí, ale na druhé straně jsou jen jednou z etap přípravy . V průběhu prvního utkání Okuly Nýrsko ve skupině došlo k vykradení hráčské   kabiny Okuly  ze které zmizely všechny cenné předměty, peníze,  mobily, kreditní karty , doklady i  klíčky od aut se kterými na turnaj přijeli . To vše se dá z pohledu pachatele krádeže  využít, ale co určitě nelze dále využít je obsah kufříku předsedy klubu Karla Kalivody ve kterém byly veškeré registrační průkazy všech hráčů i průkazy a podklady hráčů z jiných klubů, zejména žáků připravené k podání povolení hostování do tohoto klubu.  Nýrští fotbalisté mají dva týdny před zahájením  prvního kola podzimní části nového ročníku velké starosti.

Čin který byl vůči nim spáchán je ohavný a pokud má neznámý poberta alespoň trochu soudnosti, pak ať alespoň tento kufřík vhodným způsobem „dá zpět“ k dispozici tomu komu patří ! Již tak svým činem způsobil tolik  starostí a zklamání všem poškozeným !

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku