Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
O víkendu bude k vidění fotbal i nohejbal

NOHEJBALOVÝ TURNAJ V HORÁCH MATKY BOŽÍ

 

Dne 19.7. 2008 od 9.00 hod se na Horách Matky Boží uskuteční tradičním turnaj v nohejbale trojic o putovní pohár LINEA. Předpokládá se účast maximálně 10 tříčlenných družstev, jež budou rozdělena do dvou skupin. Zápolení amatérských hráčů bude probíhat na hřišti u koupaliště.

 

LUBY   ZAHAJUJÍ   PŘÍPRAVU

 

Prvním  přípravným utkáním na novou sezónu v 1.A třídě  odstartue A tým mužů Startu Luby  již tuto sobotu 19.července na svém hřišti. Od 17:00 hodin hostí  na svém hřišti v Lubech FC Švihov.

Příští čtvrtek 24.7.  od 18:00 na stejném hřišti se jraje další přípravný duel  s třetím týmem 1.B třídy SK Strážov , v neděli 27.7. v 17:00 hodin nastoupí na trávník lubského hřiště divizní  proti domácím divizní Jiskra Domažlice  a o dalším víkendu v sobotu 2.8. od 12:00 hodin  se chystá v Lubech pro fotbalové fanoušky lahůdka v podobě tradičního turnaje mužů Memoriálu Jana Hasse a Karla Křížka který se bude hrát za účasti čtyř týmů  -  Sušice, Klatovy „B“,Nepomuk a  Startu Luby

 

MEMORIÁL JANA VLASÁKA

 

Tradiční turnaj mužů v kopané Memoriál Jana Vlasáka  pořádá Sokol Měcholupy v sobotu 19.7. Turnaj za účasti šesti týmů  zahájí na hřišti v Měcholupech ve 13:00 hodin. Hraje se ve dvou skupinách 2x15 minut  každý s každým, finále 2x20 minut. Občerstvení  pro účastníky a diváky je zajištěno v místním bufetu.

 

FOTBAL V HRÁDKU SLAVÍ VÝROČÍ

 

V Hrádku u Sušice 26.7.2008 se konají fotbalové oslavy k 80. let od založení kopané a 75. let od založení tělovýchovné jednoty. V rámci těchto oslav připravili funkcionáři Svatoboru na tento den fotbalové odpoledne ,které zakončí taneční zábavou.

Program oslav :

14:00         FC Viktoria Škoda Plzeň Internacionálové – SG Hrádek

16:00         Hrádek A – Sveradice

od 19:00     Taneční zábava k tanci a poslechu hrají Klatovští Dragouni

Na všechny akce je vstupné dobrovolné.

 

POZVÁNKA DO VELHARTIC

V sobotu 19.7. 2008 od 17:00 se utká

Stará garda Arbo Velhartice a Černobílí ďáblové Hitrádia FM Plus Plzeň

V neděli 20.7. od 16:00 je na pořadu velké pouťové derby                                  

Svobodní –versus- ženatí „ borci týmu Arbo Velhartice.

Oba zápasy se konají na hřišti ve Velharticích. Občerstvení pro diváky a fanoušky je zajištěno !!!

ŘEPOŇ CUP 2008

Letošní již druhý ročník tohoto turnaje v malé kopané se bude konat opět na týneckém hřišti a to v termínu 19.července 2008. Turnaj bude jednodenní a jste všichni srdečně zváni, podrobnosti ohledně turnaje se budou zobrazovat na našich stránkách >>> www.fctynec.estranky.cz <<< v sekc i >>> Řepoň Cup 2008 <<< Přihlášky na tel. č. +420 777 047 510 nebo na e-mail: janousek.d@seznam.cz, zapsání dalších týmů bude umožněno i v den konání turnaje.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku