Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA + dohrávka 13.kola 20. kolo 10. – 11.5. 2008

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

MĚČÍN SI ZKOMPLIKOVAL BOJ O ZÁCHRANU

 

Dva důležité souboje které mohou svými výsledky promluvit do souboje o záchranu v nejvyšší okresní soutěži se hrály v Měčíně a v Horažďovicích. Zatím co v Horažďovicích domácí rezerva dotáhla svůj duel s nováčkem TJ Žihobce  do vítězného konce v Měčíně se radoval z výhry hostující Bezděkov.  Měčín si touto další tříbodovou ztrátou značně zkomplikoval záchranu . Ke klidnému závěru bez existenčních starostí chtěla doma získat vítězství  Dukla Janovice. V utkání se Sokolem Vrhaveč již měla jistý bod, ale chtěla víc ,nakonec dostala v nastaveném čase branku do své sítě a vyšla bodově naprázdno. První krok k získání více klidu udělal hrádecký Svatobor který zápas o šest bodů s dalším nováčkem z H.M.Boží zvládl lépe než soupeř a  předstihl ho  v tabulce o jeden bod.

 

 

Horažďovice B – Žihobce  1 : 0 (0 : 0)

Domácí měli v prvním poločase dvě výborné příležitosti ke skórování Pavlíkem . První šanci tento střelec po sólovém nájezdu na hranku hostů neproměnil a rovněž tak nebyl úspěšný z malého vápna kdy pálil nad .O výsledku rozhodla 59.minuta kdy centrovaný míč z rohového kopu našel hlavu Lavičky a ten  upravil na konečných 1:0. Hosté měli jedinou šanci Lembergrem, ale jeho hlavička mezi tyčemi domácí svatyně neskončila.

Branky : 59. lavička Miroslav. Rozhodčí Špitalský. Diváků 70. ŽK 2:2.

 

Měčín – Bezděkov   1 : 3 (1 : 0)         

Domácí  vytěžili z převahy  vytvořené v první části tohoto duelu pouze jedinou branku, když pohlednou akci Hory zakončil hlavou Němec 1:0. Hosté vyrovnali v závěru první půle po kombinační akci kterou zakončil střelou Bohatý.  Sedm minut po přestávce si dali domácí  ze závaru v jejich pokutovém území vlastní branku. V závěrečném náporu kdy hráli vabank Bezděkov do otevřené obrany udeřil a střelou střídajícího Dulky jistil cenné body které se do boje o záchranu náležitě hodí.

Branky : 22. Němec – 44. Bohatý Miroslav, 52. vlastní, 90. Dulka . Rozhodčí : Pastyřík. Diváků :  50.

ŽK : 0:1.

Janovice – Vrhaveč    1 : 2 (1 : 0)    

Abel Petr

Utkání bylo od samého začátku velmi vyrovnané.Obě mužstva si vytvořila několik brankových příležitostí,ale oba brankáři byli vždy na svém místě.Jako první se radovali domácí,kdy v 34.minutě přesnou přihrávku od Mareše za obranu hostů perfektně proměnil Patrik Petruška.Ve druhém poločase domácí ze své aktivity hodně polevili a hosté si začali vytvářet brankové příležitosti. V 74.,minutě po  špatné domácí rozehrávce se nejlépe zorientoval hostující David Hrach a z 30metrů perfektně přehodil domácího brankáře a srovnal stav na 1:1.V závěru utkání chtěli domácí strhnout vítězství na svoji stranu a vrhli veškeré úsilí do útoku.Jenže v 90.minutě zapomněli na půlicí čáře na rychlonohého hostujícího Minaříka,který své sólo zakončil ve vítěznou branku hostí.

Branky : 37.  Betruška – 74. Hrach D., 90+4 Minařík .Rozhodčí :  Husník. Diváků : 80. ŽK :  2:2.

 

Hrádek – Hory Matky Boží     2 : 0 (1 : 0)

Radek Bernard

Za pěkného počasí se v sobotu odehrálo očekávané derby. Za hosty již do utkání nastoupil R. Hoda, a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Ovšem celý zápas ovlivnila první smolná branka domácích po zahrávaném přímém kopu, když prudkou střelou již v 8. minutě otevřel scóre Jánský - 1 : 0. Po té bylo opravdu vidět vyrovnané utkání, v němž mohli hosté dvakrát v I. půli srovnat scóre, ale po krásných centrech J. Brabce nejprve Z. Hoffmann a po té ani J.Karásek osamoceni hlavou, brankáře domácích nepřekonali. Do šaten tak šli s těsným vedením domácí a hosté s nepříjemnou skutečností, že zadní řady opět opustil kulhající hostující R. Hoda, jehož  v 60. minutě nahradil M.Chmelík. Ve 2. poločase měli překvapivě více ze hry hosté a vypracovali si několik slibných příležitostí a jednu tutovku, kterou opět neproměnil sám před brankářem J. Karásek po nádherném centru od J. Brabce. Jelikož se žádná šance na straně hostů neujala, tak na druhé straně trestal v 80. minutě Moravec po brejku domácích a přesné střele k tyči Horejšovy branky - 2 : 0.Po té v závěru utkání odkulhal i druhý stoper hostů J. Brabec, a tak ti již neměli síly zvrátit vývoj zápasu, přičemž po zisku 3 bodů hrádečtí opět horáky přeskočili v tabulce OP.

Branky : Jánský , Moravec J. . Rozhodčí: Balák. ŽK  3:3.Diváků 80.

Sestava HMB: Horejš - Hoda (Chmelík), Brabec (Matějček), Svoboda (K), Jar. Karásek, Z.Hoffmann, Halas, L. Bernard, Pretl, Valenta, Murcko.

 

Svéradice – Dešenice  2 : 1 (1 : 0)

Václav Dušek

Hosté přicestovali na půdu lídra tabulky bez náhradníků pouze s 11 hráči a po jejich posledních matných výkonech na hřištích soupeřů leckdo očekával jasnou partii, avšak opak byl pravdou. Úvod utkání patřil domácím, kteří podnikli do obrany soupeře několik nebezpečných výpadů, nicméně nikdo s domácích hráčů se neodhodlal k zakončení a tak byl brankář Dešenic prakticky bez práce. Za zmínku stojí pouze hlavička Šrámka po centru Makovce, která jen těsně minula pravou tyč dešenické branky. Domácí se vedoucí branky dočkali pět minut před přestávkou, když zleva utekl Makovec a předložil míč nabíhajícímu Šrámkovi před prázdnou branku. Ještě do přestávky však mohlo být vyrovnáno. Chybu v domácí rozehrávce vystihl nestárnoucí Hvězda a společně se spoluhráči postupoval na domácí branku v přečíslení 4 proti 2, ale vracejícím se obráncům se ve spolupráci s brankářem Soukupem podařilo míč odvrátit na rohový kop. Ve druhém poločase byli hosté daleko aktivnější a vyrovnání od úvodních minut viselo ve vzduchu. V 54.minutě se Poupa lehce uvolnil přes 3 domácí hráče a vybídl nabíhajícího Švece do čisté gólové šance, který však zcela sám před brankářem Soukupem domácí branku těsně minul. O ofenzivu hostů se dále staral především výborný Michal Poupa. V 60.minutě jeho přesně mířená střela z 25 metrů měla gólové parametry, ale brankář Soukup jí zázračně vytěsnil na roh. V 68. minutě již hosté ze své převahy sklízely zasloužené plody, když si na rychle rozehraný přímý volný kop naběhl kdo jiný než Poupa a s přehledem zakončil. O čtyři minuty později však domácí znovu vedli. Spasila je další výstavní střela Lukáše Soukupa z přímého volného kopu. Inkasovaná branka převahu hostů otupila a v závěru se již k ohrožení svéradické branky nedostali. Naopak domácí se dostali na koně a výsledek kontrolovali.

Branky : 40. Šrámek Karel , 72. Soukup Lukáš – 68. Poupa Michal.

Rozhodčí: Blaheta. ŽK 0:1. Diváků 80.

 

Luby B – Nezamyslice   2 : 0 (1 : 0)     

Rozdíl mezi oběma soupeři z opačných pólů tabulky se projevil i na hřišti. Před tímto kolem druhý tým tabulky z Nezamyslic byl po celé utkání herně  lepší. Domácím se dařilo držet čisté konto a do  kabin k poločasové přestávce odcházeli se šťastně získaným vedením,  které zajistil gólem do šaten z přímého kopu z 25 metrů Radek Pikhart. Převaha Nezamyslic byla ještě výraznější po té kdy musel předčasně po hodině hry pod sprchy pro dvě žluté karty Sydorenko, ale ke změně skóre tato převaha nevedla. Naopak tomu bylo opět zásluhou domácích . V 87.minutě proměnil nařízený pokutový kop za ruku Pikhart a domácí se mohli radovat z prvního jarního vítězství.

Branky : 45. a 87(PK) Pikhart Radek

Rozhodčí: Lažánek Karel. ŽK 3:5. ČK 1:1 (Sydorenko – Pánek). Diváků 100

 

Předehráno 8.5.:

TJ Sušice"B"-  Velké Hydčice  1 : 0 (0 : 0)

P.Kodýdek

V utkání které se předehrávalo 8.května domácí po celý zápas své protivníky zatlačili do hluboké defenzivy. Pouze jejich střelecká nemohoucnost zapříčinila hubenou výhru 1:0 z pokutového kopu,který bezpečně proměnil Radek Potužák.

Branky : 61. Radek Potužák(PK)

Rozhodčí:  Habada ; Diváků : 80 ; ŽK 1:0

 

Tabulka po  20. kole

 

 

 1. Svéradice     20  17   0   3   53: 16    51  ( 21)

 2. Vrhaveč       20  11   6   3   35: 19    39  (  9)

 3. Nezamyslice   20  12   2   6   52: 29    38  (  8)

 4. Dešenice      20  11   2   7   61: 48    35  (  5)

 5. Sušice B      20   9   2   9   35: 30    29  (  2)

 6. V. Hydčice    20   8   5   7   38: 34    29  ( -1)

 7. Janovice      20   8   3   9   23: 33    27  ( -3)

 8. Horažďovice B 20   8   1  11   31: 40    25  ( -5)

 9. Hrádek        20   6   6   8   29: 33    24  ( -9)

10. Bezděkov      20   7   3  10   29: 42    24  ( -6)

11. H. M.  Boží   20   6   5   9   28: 47    23  ( -7)

12. Měčín         20   5   5  10   33: 43    20  (-10)

13. Žihobce       20   5   2  13   31: 44    17  (-13)

14. Luby B        20   4   4  12   20: 40    16  (-14)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A    

 

PO PROHŘE TÝNCE JE NA DRUHÉ MÍSTO VELKÁ TLAČENICE

 

Očekávaný zápas v Myslívě kde domácí  tým hostil druhý tým tabulky z Týnce skončil vítězstvím domácích . Myslív  se tak opět vrátil do hry o druhé postupové místo na které je šest kol před koncem velká tlačenice. Ta ostatně je také na opačném pólu tabulky, kde mimo nejvíce ohroženého  béčka Hrádku se ještě o druhém sestupujícím bude urputně bojovat, neboť okruh kandidátů je stále ještě široký .  Stínem kola je nedostavení družstva Svatoboru Hrádek B k utkání do Hradešic . O výsledku rozhodnout u zeleného stolu řídící komisí zřejmě nebude vůbec těžké a hosté s největší pravděpodobností přijdou o body, které jim již velice zkomplikují šanci na záchranu.

 

 

 

 

Kvasetice – Kolinec  4 : 1 (2 : 1)              

V první poločas se hrál za převahy domácích . Po vyloučení M.Ballýho šli do deseti a závěrečných deset minut z důvodu zranění Suchého který byl odvezen do nemocnice dohrávaly Kvasetice o devíti.

Branky : 1.Ballý M., 40. Kubáň, 63. Ballý P., 90. Batějk .

Rozhodčí : Dolejší Jiří .Diváků :40 . ŽK :  3:2. ČK: 1:0 -  Ballý M.(2 ŽK)

 

Myslív – Týnec  2 : 1 (0 : 1)           

Jiří Moravec

Zápas byl od úvodu vyrovnaný, obě mužstva si vytvořila několik šancí, úspěšný byl až ve 28. minutě Frous, který si po chybě myslívské obrany připsal další zásah. Domácí pak byli aktivnější, ale přes několik dobrých příležitostí v první půli vyrovnat nestihli. Obraz hry v druhé polovině zápasu byl stejný jako v první, obrat přišel v 65. minutě kdy po skvělé přihrávce Kubaly vyrovnával Novák. O čtyři minuty později si tentýž scénář zopakovali a Novák vstřelil vítězný gól. Hosté si do konce zápasu  skutečnou šanci nevytvořili, naopak v 85. minutě mohl ještě skórovat Michal Bláha.

Branky :65., 69. Novák V.- 28. Frous M.

Rozhodčí : Beneš .Diváků :  70 .ŽK :  0:2.

 

Malý Bor – Neznašovy  3 : 2 (1 : 0)

V utkání dvou sousedů v tabulce dosáhli těsné výhry domácí kterou  se posunuli v průběžném pořadí před Neznašovy.

Branky : 25.Melka Václav, 63.Šašek Stanislav, 78.Vodička František -- 56.Voráček Václav, 80.Mundl Martin.

Rozhodci : Staněk Luděk. Diváků : 110 .ŽK 2:5. ČK 0:1 (Majdl Miroslav)

 

Strážov B – Měcholupy   4 : 2 (1 : 1)

Domácí v průběhu celého utkání měli více ze hry . Od úvodních minut se do svého soupeře zakousli a již ve 3.minutě mohli jít do vedení, ale nejlepší hráč domácích v tomto duelu Lorenc z malého vápna branku hostů netrefil. Ve 12. minutě  dostlal možnost oslavit své narozeniny  brankou jubilant a čerstvý čtyřicátník v sestavě domácích Václav Janda  a tuto šanci z nařízené penalty využil 1:0. Domácím  trvala radost z vedení pouze do 29.minuty . Mírným výpadkem ve hře nabídli soupeři šanci kterou  využili k vyrovnání  svým důrazem zakončený  hlavičkou a Gašpar  1:1. Po změně stran domácí přidali na bojovnosti  a aktivitě v útočné činnosti a v 56.minutě jejich úsilí o dosažení vedoucí branky korunoval Lorenc. V 62.minutě po pravé straně zatáhl míč  až k brankové čáře Šlégl , ocentroval před branku hostů a Lorenc hlavou zvýšil na 3:1. O tři minuty po té si zalaškoval s domácí obranou zkušený Palát, jeho kličkovanou ukončil faul v pokutovém území a nařízenou penaltu bezpečně Votava proměnil  . Definitivní jistotu k zisku třech bodů pro strážovskou rezervu  dal  až v poslední minutě po akci agilního Lorence a jeho ideální přihrávce Čermák.který upravil na konečných 4:2.

Branky :  12. Janda  Václav (PK), 56. a 62. Lorenc Jan, 90. Čermák Josef  29. Gašpar Ivan , 65. Votava Josef(PK). Rozhodčí  Petrželka František, ŽK 1:2, diváků 100.

 

Veřechov  - Mochtín B 2: 2 ( 1: 0)

Domácí  byli v první části zápasu lepší, měli několik vyložených příležitostí které ale Vítovec ani Otáhal neproměnili . Přesto  již vedli  dvacet minut před koncem o dvě branky, ale lepší závěr měli hosté kteří vyrovnali  odváží si bod který může domácím v souboji o druhé postupové místo v konečné tabulce chybět. 

Branky: 10.vlastní 70.Raška Josef, - 77.Vítovec Daniel, 88. Nový Luboš,;

Rozhodčí: Habada; ŽK: 1:2  . Diváků 80

 

Velhartice -  Nalž. Hory 2: 1 ( 1: 0)

Utkání nevalné úrovně ve kterém šlo oběma aktérům o důležité body. Jedinými světlými okamžiky tohoto duelu byly proměněné brankové příležitosti . Domácí po půlhodině hry se ujali vedení  které drželi do 88.minuty kdy své vedení jistili druhým gólem. Hosté korigovali  skóre až ve druhé minutě nastaveného času.

Branky: 30. Pruner Milan , 88. Poledník Pavel – 92. Kovařík Zdeněk;

Rozhodčí: Diviš; ŽK: 0:1 . Diváků 80

 

Hradešice -  Hrádek B  - nehráno

Hosté oznámili domácím před úředním začátkem utkání , že pro malý počet hráčů se k utkání nedostaví.

 

Dohrávka 8.5. utkání 13.kola

Hrádek B – Měcholupy  4 : 2 (1 : 0)

Domácí měli v prvním poločasu ze které vytěžili pouze jedinou branku.Ve 44.  minutě obdržel domácí Libor Kutil červenou kartu a hra se v druhé části zápasu vyrovnala.

Branky : Vinický Pavel,Matějka Ondra,Kodýdek Zdeněk,Krejčí Lukáš Branky-Blahouš Ladislav,Vachtl Václav

Rozhodčí:  Lecjaks Lad.. Diváků : 30 ; ŽK 2:1 ; ČK 1:0(44.Kutil L.).

 

Tabulka po 19. kole

 

 

  1. Mochtín B          20  12   6   2   43: 22    42  ( 12)

  2. Týnec              20   9   7   4   56: 31    34  (  4)

  3. Kvasetice          20  10   4   6   44: 35    34  (  4)

  4. Malý Bor           20   9   5   6   51: 29    32  (  2)

  5. Myslív             20   9   5   6   35: 31    32  (  2)

  6. Veřechov           20   9   4   7   47: 38    31  (  1)

  7. Neznašovy          20   9   3   8   37: 46    30  (  0)

  8. Hradešice B        19   8   5   6   35: 30    29  (  2)

  9. Měcholupy          20   7   3  10   20: 31    24  ( -6)

 10. Velhartice         20   6   5   9   37: 41    23  ( -7)

 11. Nalž. Hory         20   5   5  10   33: 39    20  (-10)

 12. Kolinec            20   5   5  10   32: 50    20  (-10)

 13. Strážov B          20   5   4  11   30: 40    19  (-11)

 14. Hrádek B           19   3   5  11   31: 68    14  (-16)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku