Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní výběr žáků roč.nar.1996 vyhrál krajské finále DANONE CUP 2008

 

 

VÝBĚR OFS KLATOVY JE V KRAJI NEJLEPŠÍ

 

Václav Zahradník

 Krajský finálový turnaj soutěže Danone 2007 / 08 se konal 1.5.2008 na hřišti Senco Doubravka v Plzni .Účastnili se jej  první dva výběry z konečné tabulky skupiny  A a B v dlouhodobé soutěži jednotlivých OFS (hráči ročníku narození 1996 a mladší) v rámci Plzeňského KFS . Hrálo se na umělé trávě na  2x  20 minut s hokejovým střídáním.

      V prvním semifinále nastoupili proti sobě OFS Plzeň město a OFS Tachov  ( vítěz skupiny B proti druhému ze skupiny A ) . Toto utkání bylo jednoznačnou záležitostí výběru OFS Plzeň město , který si již do poločasu vybudoval slibný náskok  a ve druhém svoji převahu ještě potvrdil . Výsledek 4 : 0 po poločasu 3 : 0 poslal výběr Plzně do finále.

      Ke druhému semifinálovému utkání nastoupili výběr OFS Klatovy a OFS Plzeň - jih ( vítěz skupiny A s druhým ze skupiny B ).

Také toto utkání bylo jednoznačnou záležitostí výběru Klatov , který hrál velice dobře a do poločasu zatížil konto hostů dvěma brankami , když se v 9´ a  16´minutě prosadil Jura Medveděv ze Sušice. Druhý poločas byl i po průběžném hokejovém střídání podobný tomu prvnímu , převaha výběru OFS Klatovy byla jednoznačná . Branky ve druhém poločase vstřelili ve  31´ a  38´ Ondra  Skrbek ze Sušice a ve 39´ přidal ještě jednu  Zbyněk Smolík  z Mochtína .

      Utkání o 3 a  4.místo svedlo dohromady poražené výběry z obou semifinálových utkání , OFS  Tachov  a OFS  Plzeň - jih .

Lépe začal toto utkání výběr Tachova , který se ujal vedení a měl převahu. Svoje vedení však neudržel , neboť výběr Plzně jihu využil herního výpadku soupeře před koncem prvního poločasu a během 7 minut otočil výsledek a rozhodl tak utkání ve svůj prospěch konečným vátězstvím  1 : 3 .

      K finálovému utkání o přeborníka PKFS tedy nastoupili výběr OFS  Plzeň město proti výběru OFS Klatovy . Bylo to celkem vyrovnané utkání , kdy příležitosti ke skórování měli oba soupeři . Do vedení se dostali náš výběr   v 10´  - kdy z levé strany skóroval

Jirka Procházka  z Klatov . Ostatní příležitosti na obou stranách již  ani jeden ze soupeřů nevyužil a tak utkání skončilo vítězstvím výběru OFS Klatovy   0 : 1 . Tímto vítězstvím si náš výběr vybojoval právo utkat se  s vítězem finále v Pražském fotbalovém svazu o postup na republikové finíle Čechy , které se bude konat v Roudnici nad Labem.  Barážové utkání o postup do Roudnice se hraje

 ve středu dne 7.5.2008 v Hrádku u Rokycan od 13:30  hodin .

 

Základní sestava výběru OFS Klatovy proti Plzni - jihu  - semifinále :

Aleš Martínek (Klatovy) - Petr Rajtmajer (Klatovy), Vít Svoboda (Klatovy), Jiří Reisner (Sušice), Tomáš Grégr (Horažďovice) - Zdeněk Cibulka (Klatovy), Aleš Vachuška (Sušice), Petr Janovský (Nýrsko), Jiří Procházka (Klatovy) - Jurij Medveděv (Sušice), Zbyněk Smolík (Mochtín ). Střídali  Ondřej Skrbek (Sušice), Milan Hlaváč (Horažďovice), Štěpán Bilíček (Klatovy), Ondřej Macháček (Klatovy), Ondřej Penc (Nýrsko)

Základní sestava výběru OFS Klatovy proti Plzni - městu - finále :

Ondřej Penc (Nýrsko) - Ondřej Macháček (Klatovy), Vít Svoboda (Klatovy), Jiří Reisner (Sušice), Tomáš Gregr (Horažďovice) - Zdeněk Cibulka (Klatovy), Aleš Vachuška (Sušice), Petr Janovský (Nýrsko), Jiří Procházka (Klatovy ) - Jurij Medveděv (Sušice), Štěpán Bilíček (Klatovy). Střídali  Petr Rajtmajer (Klatovy), Milan Hlaváč (Horažďovice), Zbyněk Smolík (Mochtín), Ondřej Skrbek (Sušice), Aleš Martínek (Klatovy)

Trenéři úspěšného výběru OFS Klatovy :  Ludvík  Fremut  a   Zdeněk  Cibulka (oba Klatovy), vedoucím mužstva a celé výpravy byl   předseda TMK a KM OFS Klatovy ) Váckav  Zahradník

Konečné výsledky finálového turnaje :

                   1.      OFS  Klatovy

                   2.      OFS  Plzeň  město

                   3.      OFS  Plzeň  jih

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku