Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA + IV.tř.A-předehrávka(12.kolo) 15. kolo 5.- 6.4. 2008

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

I PŘES DVOUNÁSOBNÉ OSLABENÍ   VYHRÁLI

 

Cestu za ziskem třech bodů si zkomplikovala v domácím prostředí Vrhaveč. Do druhé půle nastupovala s jednobrankovým vedením . Po dvou žlutých byl nejprve vyloučen autor vedoucí branky Potužník a když stejný osud potkal i Vejskala museli jejich spoluhráči si sáhnout až na dno sil a velkou bojovností těsné vítězství uhájili. Překvapivý výsledek se zrodil v Horách Matky Boží kde domácí zaskočili druhý tým tabulky Dešenic  vydařenou hrou v prvním poločase která jim vynesla  boje o záchranu  důležité body.

 

 

 

V. Hydčice  - Měčín 1 : 1 (0:0)  

Branky : 67. Hejpetr L. – 64. Král

Rozhodčí: Abraham; diváků : 40 ; ŽK 1:1

 

H. M. Boží  - Dešenice 3 : 1 (3:1)  

R. Bernard

Na kluzkém a podmáčeném terénu se hrál v sobotu v I. poločase na Horách Matky Boží velmi atraktivní zápas. Hosté, kteří si sebevědomě přijeli pro další body byli očividně zaskočeni předváděnou hrou domácích. Horáky při tomto duelu premiérově posílil další zkušený hráč obranné linie Roman Hoda ze Sušice. Již v úvodu mohl vstřelit branku po rohovém kopu J. Karásek, ale hlavičkoval těsně vedle dešenické branky. Horáci hýřili aktivitou a celá záložní řada včetně útočníka se často dostávala do nebezpečného zakončení.

Nádherná situace byla k vidění ve 14. minutě, když balón vybojoval T.Probst, posunul jej na M. Chmelíka a ten nádherným pasem vysunul Z.Hoffmanna, jenž obelstil v přímém souboji i brankáře hostí a z hranice vápna zakončil parádní akci - 1 : 0. Po pěti minutách se domácí i s fanoušky radovali podruhé, když po volném přímém kopu opět M. Chmelík načechral centr na hlavičkujícího Z. Hoffmanna, který opět nádherně do růžku překvapil jak hostující obranu, tak i samotného gólmana. Po té se hra přelévala z jedné strany na druhou a k vidění byla otevřená hra od obou týmů. Domácí dvakrát podržel bravurními zákroky brankář R. Horejš, čímž ponechal výhodu dvou branek na straně domácích. Po třetí se rozvlnila síť za zády zkušeného gólmana hostů, když se nádherně trefil J. Brabec po domluvené akci s dlouholetým spoluhráčem R. Hodou. Ten totiž evidentně naskakoval na přímý kop, ale záměrně nezměnil jeho dráhu letu, čímž zmátl brankáře hostů. Balón skončil v růžku soupeřovi branky a domácí vedli ve 29. minutě 3 : 0. Tento vývoj skóre nepředpokládal ani největší optimista. Překvapení hosté sice pár minut před přestávkou vsítili čestný úspěch po centru z pravé strany a teči dešenického útočníka, ale i tak šli do kabin domácí s dvoubrankovým vedením

3 : 1 (stejně jako před týdnem).  Do II. poločasu šli hosté s vědomím, že již nebudou hrát tak otevřený fotbal, a tak ubylo vyložených šancí. Jednu velkou příležitost měl opět J. Karásek, který znovu po centru netrefil jen těsně soupeřovu branku. Když se hosté nadechovali k náporu a ke korigování výsledku, byl vyloučen za nesportovní chování jejich hráč, čímž hodně oslabil dešenické naděje. V 65. minutě sice odkulhal zraněný pilíř obrany J.Brabec, ale Horáci si již vítězství nenechali vzít a do konce zápasu kontrolovali hru a v závěru utkání nepřipustili žádné drama. Domácí tak zaslouženě vybojovali cenné 3 body, které je přiblížili více středu tabulky.

Branky: Hoffmann Zdeněk 2, Brabec Jiří - Švec Svatopluk;

Rozhodčí: Petržilka Jiří; ŽK: 1:0; ČK: 0:1 ; diváků :80

 

Nezamyslice  - Žihobce 3 : 1 (1:0)  

Milan Janda

Domácí v místním derby chtěli odčinit porážku z Dešenic,ale hosté posíleni novými hráči a také třemi body z utkání s Vrhavčí byli od začátku zdatným soupeřem.Branky se diváci dočkali velmi brzy,když již v 5.min. chyboval po centru Vinického R. hostující brankář ,který neudržel lehký míč a ten skončil v síti. Do konce poločasu se hrálo před oběma brankami ,domácí si vytvořili dvě velké šance, ale gol již nepadl. Do druhého poločasu nastoupili domácí ve stejné sestavě a vytvořili si mírnou převahu, ale udeřili hosté  61.min opakovanou střelou vyrovnal  Lemberger M.. Ke třem bodům pomohl domácím zbytečným vyloučením Drobný M. , který dohrával souboj s domácím brankařem a po druhé žluté byl vyloučen. Domácí chtěli strhnout vítězství na svou stranu,ale měli nepřesnou mušku a tak vedoucí branka v 71 min padla opět po hrubce hostujícího brankáře, kterému vypadl míč a pro Soutora M. nebyl problém z metru skórovat. Hosté i v deseti potrápili domácí obranu, ale po golu z 81.min kdy se trefil přízemní střelou Ritter F. bylo o utkání rozhodnuto. Domácí v závěru zahodili několik vyložených šancí Trejbalem,Soutorem a také teprve 16letý  Nauš gol nedal.                                                               

Branky: 5.Vinický Radek, 71.Soutor Martin , 81. Ritter František, – 61. Lemberger Martin

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 7:2 , ČK: 0 : 1 - Drobný Milan ; diváků : 80

Sestava domácích: Zdeněk- Burda(82.Skuhra),Smetana, Pavelec,Kraucher-  Pánek,Rytter F.,Rejšek  (67.Trejbal),Vinický- Aschenbrenner  (70.Nauš), Soutor                                                                     

 

Vrhaveč  - Horažďovice B 1 : 0 (1:0)  

I před dvojnásobné oslabení dokázali domácí velkou bojovností uhájit jednobrankové vítězství.

Branky: 37. Potužník Jan;

Rozhodčí: Špindlerová Zuzana ;  ŽK 2:2; ČK: 2 : 0 (Potužník Jan, Vejskal Tomáš) ; diváků : 50.

 

Janovice -  Sušice B   1 : 0 (0:0)

Petr Abel

   V Janovicích se hrálo velmi vyrovnané utkání.Domácí měli první šanci v 16.minutě ,kdy z pravé strany Čuba dobře nacentroval a hlavička Plíhala těsně minula bránu hostí. Hosté zahrozili ve 28.minutě kdy domácí obrana si nerozuměla a faulovala pronikajícího  útočníka hostů na hranici velkého vápna.Nařízený trestný kop hosté však rozehráli velmi špatně.Zbytek poločasu se odehrál v klidném tempu , ani jedno mužstvo si již žádnou šanci nevytvořilo. Druhý poločas začali domácí podstatně lépe a soupeře zatlačili na jeho polovinu a začali si vytvářet i brankové příležitosti,ale Goldschmid a Mareš svoje zakončení promarnili.Svůj tlak domácí plně využili v 59.minutě kdy  Goldschmid obehrál hostující obránce a ve velkém vápně ho další bránící hráč podrazil.Nařízený pokutový kop proměnil ve vedoucí branku Gaborik.Po obdržené brance začali být hosté aktivnější,ale domácí obrana v čele s vynikajícím brankářem Schneidarem jejich akce zabrzdila.Domácí měli ještě velkou šanci v 86.minutě kdy hlavička Holého skončila na břevně hostujícího brankáře.Utkání se hrálo velmi slušně ,čemuž přispěl i kvalitní výkon rozhodčího pana Javorského.

Branky: Gaborik Luboš; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:1 ; diváků : 80

 

Bezděkov – Svéradice  0 : 2 (0 : 1)

Lídr tabulky se na hřišti exúčastníka 1.B třídy představil ve velmi dobrém světle. Po celé utkání měl více ze hry. Vedoucí branku si dali domácí vlastní  v závěru první půle . Jistotu třech bodů dal  hostům v podobě druhé branky v 78.minutě Karel Šrámek. Domácí vážně ohrozili výborného brankáře hostů po té, kdy  se před ním ocitl zcela sám Ponocný, ale strážce svéradické svatyně jeho šanci zlikvidoval.

Branky : vlastní , Šrámek ; rozhodčí Pastyřík ; ŽK  3:0 ; diváků 50.

 

Luby B – Hrádek  0 : 0 (0: 0)

Po vyrovnaném prvním poločase převzali ve druhé části zápasu domácí taktovku hry, ale zásluhou špatné koncovky se připravili o lepší bodový zisk.

Rozhodčí: Habada; ŽK 2:1; diváků 80.

 

Tabulka po 15 . kole

 

 1. Svéradice         14  11   0   3  34 : 12   33  ( 15)

 2. Nezamyslice       14  10   1   3  42 : 16   31  (  7)

 3. Vrhaveč           14   9   4   1  25 :  8   31  (  7)

 4. Dešenice          14   9   1   4  47 : 30   28  ( 10)

 5. Janovice          14   7   1   6  16 : 22   22  ( -2)

 6. V. Hydčice        14   5   5   4  32 : 27   20  ( -1)

 7. Sušice B          14   6   1   7  26 : 23   19  (  1)

 8. Měčín             15   5   3   7  26 : 28   18  ( -3)

 9. Hrádek            14   5   3   6  22 : 26   18  ( -3)

10. H. M.  Boží       15   5   3   7  24 : 37   18  ( -6)

11. Horažďovice B     14   5   0   9  18 : 31   15  ( -3)

12. Luby B            14   3   3   8  15 : 30   12  (-12)

13. Bezděkov          14   3   1  10  16 : 34   10  (-14)

14. Žihobce           14   3   0  11  19 : 38    9  ( -9)

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

POČET UCHAZEČŮ NA POSTUP  SE ROZŠIŘUJE

 

Úvodní dvě kola jarní části III. třídy naznačily, velkou tlačenici na čelo tabulky.  Po podzimním průběhu lze předpokládat, že jedno z postupových míst pravděpodobně neunikne rezervě Sokola Mochtín. Do souboje o druhé postupové místo má reálnou šanci se zapojit dalších šest týmů z první poloviny tabulky. 

 

 

Hrádek B – Kvasetice  2 : 3 (0 : 1)

Vyrovnané utkání s řadou zahozených šancí na obou stranách.Domácí se podařilo snížit až v samém závěru utkání.

Branky: Dáňa 2 - Hanzlík Josef 2, Kubaň Aleš; ŽK: 1:1

Rozhodčí : Husník; diváků : 30

 

Týnec  - Mochtín B 4 : 3 (2:2)  

Duel dvou vážných uchazečů  na postup skončil těsným vítězstvím domácího nováčka soutěže. Slušené utkání hráno bez karet s přehledem řídil  Václav Pressl z Klenové..

Branky: Frous Michal 2, Janoušek David, Havránek Lukáš - Kolárik Lukáš 2, Voráč Jan ; diváků 100

 

Měcholupy -  Nalž. Hory 0 : 2 (0:0) 

Hosté překvapili a zásluhou  úspěšného střelce Štěpánka si odvezli v boji o záchranu cenné body. 

Branky: Štěpánek Jindřich 2; ŽK: 1:2 ; diváků : 30

 

Neznašovy  - Velhartice 1 : 0 (0:0)  

Vyrovnaný zápas rozhodl jedenáct minut před koncem autor vítězné branky Václav Voráček.

Branky:  Voráček Václav ; ŽK: 1:0 ; diváků 40 ; rozhodčí: Vondráček Václav

 

Kolinec -  Veřechov 0 : 2 (0:1)  

Hosté i ve druhém jarním zápase vyhráli a i  tentokráte  udrželi čisté konto.

Branky: Šatra Roman 2; ŽK: 2:2; diváků 100.

 

Malý Bor – Hradešice  1 : 1 (1 : 1)

Faltys Radovan

Hosté  posíleni několika hráči A týmu otevřeli skóre již v 10. minutě, když přízemní střelou z trestného kopu prostřelil domácího brankáře trenér A mužstva Hradešic František Melka. Hned v následující minutě kontroval po samostatném úniku kapitán družstva domácích František Vodička. 150 diváků vidělo utkání nadprůměrné úrovně, které velmi dobře řídil rezhodčí Beneš.

Branky : 11.Vodička František – 10.Melka František

Rozhodčí : Beneš Zdeněk; diváků 130 ; ŽK : 3:1

 

 

Strážov B – Myslív  2 : 1 (1:1)

Zkušenější hosté od úvodních minut hru kontrolovali a v 19.minutě se po vtipné přihrávce Maršíkem ujali vedení. Domácí přidali , vytvářeli si šance ke skórování. Do nejvyloženějších se dostal třikrát Lorenc, ale dvakrát ho brankář hostů Beran vychytal a po třetí  nastřelil břevno. Vyrovnání se domácí rezerva dočkala v závěru první půle, kdy ze závaru před brankou hostů se k odraženému míči dostal Kolloross a přízemní střelou  srovnal stav na 1:1.

Po přestávce si obě družstva  vytvořila několik slibných brankových příležitostí k tomu  aby vstřelila vítězný gól. Štěstěna  tentokráte, tak jako na podzim v domácím prostředí málokdy  stála na straně domácích. V 71.minutě vybojoval před vlastním  pokutovým územím  míč mladíček Hosmedl , pohotově založil rychlý protiútok  , následovala vydařená přihrávka  mezi obránce na nabíhajícího Čermáka a ten umístěnou střelou na vzdálenější tyč  zařídil svému týmu velmi cenné tři body. tyči  trefil 

Branky :  : 41. Kolloross Petr , 71. Čermák Josef – 19. Maršík Michal

Rozhodčí: Zdeněk Hájek; diváků 100 ; ŽK 3:5.

Sestavy :

Strážov B : Franc – Rendl, Chaluš, Hosnedl, Švůgr(46.Kalista R.) , Kolloross,(86.Kolář Josef), Šlégl, Čermák, Lorenc.

Myslív :  Beran – Trojánek, Moravec Jiří, Novák, Maršík, Bláha, Silovský, Bouzek, Beníšek, Kubala, Bláha M. (Dajč, Lozik)

 

Tabulka po 15 . kole

 

 

 1. Mochtín B         14   9   4   1  31 : 15   31  ( 13)

 2. Týnec             14   7   5   2  40 : 19   26  (  5)

 3. Veřechov          14   7   3   4  30 : 22   24  (  6)

 4. Myslív            14   7   3   4  28 : 22   24  (  3)

 5. Malý Bor          14   7   2   5  38 : 21   23  ( -1)

 6. Neznašovy         14   7   2   5  29 : 32   23  ( -1)

 7. Kvasetice         14   6   4   4  33 : 29   22  (  1)

 8. Hradešice B       14   5   5   4  25 : 21   20  (  2)

 9. Měcholupy         14   6   2   6  13 : 18   20  ( -4)

10. Nalž. Hory        14   4   3   7  25 : 29   15  ( -3)

11. Strážov B         14   3   4   7  19 : 24   13  (-11)

12. Kolinec           14   3   3   8  25 : 41   12  (-12)

13. Velhartice        14   2   3   9  20 : 29    9  ( -9)

14. Hrádek B          14   1   5   8  21 : 55    8  (-13)

 

 

 

 

IV. TŘÍDA  - skupina  A  

 

PŘEDEHRÁVKA S DVĚMA VYLOUČENÝMI

 

Předehrávka předposledního kola  v místním derby dvou rivalů a sousedů v tabulce se neobešla bez vyloučených, když cestu pod sprchy museli předčasně za vzájemné vrážení domácí Hrubý a hostující J. Jarka.

 

 

 

Bezděkov B – Dlažov   2 : 1 (2 : 0)

Branky : Tuček Jindřich, Ouda Jan  - Mildner R.

Diváků 50; ŽK 3:3; ČK : 1:1 (Hrubý L. – Jarka J.)

 

Tabulka po  12. kole

 

 

   1. Bolešiny          10   8   2   0  26 :  7   26  ( 11)

   2. Zavlekov          10   8   0   2  35 : 20   24  (  9)

   3. Vrhaveč B         10   6   3   1  23 : 13   21  (  6)

   4. Běšiny            10   6   0   4  38 : 21   18  (  3)

   5. Ježovy            10   5   1   4  18 : 14   16  (  7)

   6. Spůle             10   4   2   4  17 : 20   14  (  2)

   7. Bezděkov B        11   3   2   6  27 : 33   11  ( -7)

   8. Dlažov            11   3   0   8  22 : 39    9  ( -9)

   9. Křenice           10   2   2   6  20 : 27    8  (-10)

  10. Měčín  B          10   2   1   7  12 : 21    7  (-11)

  11. Plánice           10   2   1   7  10 : 33    7  ( -8)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku