Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Již za týden naostro

Již za týden naostro

 

O příštím víkendu 15. a 16. března  zahájí první jarní boje o mistrovské body  fotbalové týmy z Pošumaví. V divizi čekají Klatovy i Horažďovice náročná západočeská derby. Hráči z města karafiátů absolvují duel v Plzni se Sencem na Doubravce a Horažďovice zamíří k derby do Domažlic. 

První jarní kolo krajského přeboru  bude rovněž ve znamení derby,  tentokráte pošumavského ,  kdy Chanovice  doma hostí Sušici  a Klatovy B na svém hřišti přivítají pohárového přemožitele Okuly Nýrsko plzeňský Rapid.

Fotbalový kolotoč se roztočí také s účastníky 1.A třídy.  Příští sobotu čeká fanoušky fotbalu v Lubech atraktivní zápas , když na lubský trávník vyběhnou fotbalisté nováčka soutěže který vede tabulku bez jediné porážky Slavoj Koloveč. Žichovice odstartují cestu za záchranou v souboji dvou nováčků  ve Zbirohu.

                Většina fotbalových příznivců se dočká v závěru tohoto měsíce. O posledním březnovém víkendu  s příchodem letního času se navrátí na hřiště účastníků 1.B třídy, všech krajských soutěží mládeže i družstev hrající okresní přebor a III. třídu atmosféra soubojů o první kolekci soutěžních bodů.

                Ostatní nižší soutěže v Pošumaví IV.třída mužů a soutěže mládeže mají na programu start do jarní sezóny 12. a 13. dubna .

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku