Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Ze sobotního jednání 17. VH SK Kovodružstvo Strážov

 

STRÁŽOVŠTÍ FOTBALISTÉ BILANCOVALI

 

Zaplněný sál v restauraci "U zlatého jelena" ve Strážově byl  dějištěm již 17.VH  SK  Kovodružstvo Strážov. Klub  navazuje na bohatou historii kopané ve Strážově ,  který  i v posledním roce svého volebního období bude nadále pracovat pod vedením svého předsedy Josefa Souška  . Předseda klubu ve své zprávě zhodnotil uplynulý rok 2007 a jak zdůraznil, více spokojenosti bylo v tomto období v s průběhem  jeho první poloviny. Na jaře r. 2007 se ve Strážově dočkali otevření hrací plochy , která prošla v přecházejícím období rekonstrukcí. Činili se i hráči obou týmů mužů. A týmu unikla jen horší bilancí v minitabulce  při stejném součtu bodů s Losinou  účast v baráži v boji o postup do 1.A třídy. Béčko ve III.třídě ziskem 24 bodů  odvrátilo  obavy z hrozícího sestupu a  pod vedením trenérské dvojice P.Presl,Hosnedl se výrazně konsolidoval i žákovský tým  SK Strážov.

Na podzim kdy proběhla  první polovina nové soutěžního ročníku 2007/08 již tolit spokojenosti v klubu ani mezi příznivci nebylo. Velkým zklamáním byly výsledky B týmu, který   se ani letos na jaře nevyhne boji o záchranu . Závěr podzimní sezony nevyšel ani áčku mužů , což se projevilo ve vyrovnané tabulce 1.B třídy umístěním  až v závěru první poloviny tabulky.

V jarní části  mají tudíž oba týmu dospělých  , aby si udobřili své  na náročné příznivce co napravovat. Diváci tvoří nezanedbatelnou  část příspěvků ze vstupného , které jen v minulém roce činilo více ne čtyřicet tisíc korun. Místní fotbalové fandy na  VH alespoň uspokojil trenér  Petr Presl. Tento hrající kouč jim přislíbil  , že se bude pro  ně snažit se svými spoluhráči  hrát  líbivý fotbal  který by je uspokojil.

Mimo sportovních aktivit mají ve Strážově i další plány spojené hlavně se sportovním areálem. Akce náročné na finanční prostředky se jim mohou podařit splnit jen s přispěním sponzorů a i štědrosti MÚ. Práce budou pokračovat na úpravě tréninkového hřiště, oplocení areálu a zlepšení prostředí do diváky. Vrásky stále zůstávají nad dosud nevyřešeným  pronájmem pohostinství na hřišti , neboť se zatím nenašel zájemce, který by toto zařízení v pronájmu provozoval.   

K slavnostnímu rámci valné hromady strážovských fotbalistů  přispěla i bohatá diskuze. V ní mimo jiných  vystoupil starosta  MÚ ing. Jan Pavlásek , zástupce PSS Klatovy Josef Kodym  i delegát OFS Klatovy ,místopředseda František Kalista, který předal  předsedovi klubu  Josefu Souškovi k jeho významnému životnímu jubileu Cenu za rozvoj fotbalu v Pošumaví .

Po skončení  hlavní části  schůze pokračovala při hudbě a zpěvu  volná zábava účastníků  

 

 

Pohled na pracovní předsednictvo VH : zleva Josef Janda(hospodář), Petr Presl(místopředseda), Josef Soušek(předseda SK) a ing. Milan Presl (sekretář klubu)

 

 

 

 

Zprávu no činnosti klubu přednesl předseda SK Josef Soušek

 

 

 

Cenu Za rozvoj fotbalu v Pošumaví za dlouholetou práci v klubu převzal od OFS Klatovy z rukou místopředsedy svazu Františka Kalisty

 

 

 

Radost z ocenění měli i členové VV (v pozadí zleva Josef Janda a Petr Presl)

 

 

 

Při přátelském posezení po VH zastihl fotoaparát Josefa Kodýma v diskuzi předsedu SK Josefa Souška s nejstarším hráčem Karlem Kreibichem, který se bezesporu zařadí v historii klubu mezi významné hráčské osobnosti posledních dvaceti let.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku