Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Hanzlík se trefil čtyřikrát.

Hanzlík se trefil čtyřikrát.

 

Karel Zedek

 

            Dalším soupeřem Klatov  na turnaji na Doubravce bylo Město Touškov, účastník krajského přeboru. Trenéru Bělouškovi chyběl pouze náhradní brankář. Hned v úvodu se zranil  Jarolím a do branky musel nastoupil Cihlář, který kapituloval pouze jednou.

            První půle byla vyrovnaná s plno nevyužitými šance a to hlavně z kopačky Hanzlíka. V 8.min poslal Zedník do brejku Hanzlíka a ten pod padajícím brankářem otevřel skóre utkání. Ve 22.min poslal další pěknou přihrávku do vápna Zedník, ale nabíhající Beneš a Hanzlík míč netrefili. Ve 28.min se přes Vítovce prosadil Fürbacher a vyrovnal na 1:1. Ve 41.min vyslal do brejku Viktora opět Hanzlíka, ale ten trefil pouze nohy vybíhajícího brankáře. Za dvě minuty šel opět sám Hanzlík na brankáře, ale pro změnu mířil mimo branku. 

            Ve druhém poločase se již Hanzlík střelecky prosadil. Ještě v 53.min ve vápně mířil  pouze do brankáře, ale v 74.min mu poslal kolmou přihrávku Beneš a Hanzlík prostřelil vybíhajícího brankáře. V 80.min vybojoval na levé straně míč Zedník, poslal prudkou přihrávku po zemi do vápna soupeře a nabíhající Hanzlík se trefil po třetí. V 84.min se Hanzlík opřel na hranici vápna do míče a poslal ho přímo do šibenice. Poslední velmi pěknou fotbalovou akci sehráli Brejcha s Mužíkem a ten uzavřel skóre na 5:1.

 

KLATOVY – MĚSTO TOUŠKOV     5:1  (1:1)

Branky: 12,74,80,84.min Hazlík, 87. Mužík – 28. min Fürbacher

Rozhodčí: Schneider Josef

 

Sestava Klatov:

Jarolím(8.Cihlář) – Vítovec,Viktora,Hovorka,Šlechta – Toman(46.Mužík), Kopp, Brejcha, Zedník – Beneš,Hanzlík

 

Kanonýr TJ Klatovy Hanzlík se v tomto duelu střelecky prosadil hned čtyřikrát.

 Foto : Karel Zedek 

 

 

V rámci zimního turnaje plzeňské Doubravky se Klytovy radovaly z dalšího vítězství. V akci vítězů jew Viktora, přihlíží jeho spoluhráč Šlechta.

Foto : Karel Zedek 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku