Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
STRÁŽOVŠTÍ MYSLÍ NA DIVÁKY

 STRÁŽOVŠTÍ  MYSLÍ  NA DIVÁKY

 

Fotbalisty  SK Kovodružstvo Strážov  dvě kola před koncem  první části 1.B třídy  dělily pouhé čtyři body od prvního místa . Podzimní poslední zápas s lídrem tabulky Okulou Nýrsko na hřišti ve Strážově  měli kováci ve svých rukou, ale  děj v jeho samotném závěru  se odehrával proti nim  a ztracené tři body znamenal pro domácí velké zklamání.  Ve vyrovnaném středu tabulky znamenala tato prohra  pokles až na 7.místo a to je umístění které nevystihuje skutečnou kvalitou  tohoto kolektivu jemuž  citelně  na podzim chyběl z důvodu zranění brankář Michal Javorský.

Ve Strážově zavládla nespokojenost . Zdravě naštvaní jsou i samotní aktéři hráči kteří se připravují na jarní  část soutěže . Ti trénují  jako již tradičně  od ledna v domácím prostředí  a dosud je spíše při rozvoji  vytrvalosti  příprava bolela . Teprve v těchto dnech  dochází na  častější kontakt s míčem. Herní přípravu zahájí již v tuto sobotu 16.2. dopoledne v 10:00 hodin na hřišti v Nýrsku , kde by měli změřit síly s vedoucím týmem okresního přeboru  Domažlicka  Sokolem  Mrákov.

Kádr Strážova  oproti podzimu prakticky nedoznal žádných změn, pouze na hostování do Dešenic byl uvolněn Míčko. Hrající trenér Petr Presl počítá s tím,  že  se v nejbližším období po dlouhodobém výpadku z důvodu zranění  zapojí do přípravy jedna z opor , gólman Michal Javorský. „Pro jarní sezonu je naší prioritou hrát divácky atraktivní fotbal, který by měl přinést body a umístění v konečné tabulce 1.B třídy do 3.místa“  nastínil  cíle svých svěřenců strážovský kouč Petr Presl.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku