Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Fotbalisté v Pošumaví si zvolili nového předsedu

FOTBALOVÝ SVAZ ZNOVU POVEDE JAN ČERVENÝ

 

RADMILA NAGOVSKÁ

 

V nadcházejícím čtyřletém volebním období znovu povede okresní fotbalový svaz  Jan Červený. Rozhodli o tom delegáti sobotní XV. Valné hromady OFS Klatovy. Červený byl jediným kandidátem na tuto funkci a získal všech 49 hlasů.

Z 50 pozvaných zástupců fotbalových klubů z Klatovska chyběli pouze Železnorudští. Kromě tradičního programu valné hromady OFS jako je zpráva o činnosti svazu za uplynulé období, zpráva o hospodaření, zpráva revizní komise a předložení termínové listiny a doplňku k rozpisu soutěží na období jaro 2008, byla právě XV. valná hromada koncem volebního období současného vedení svazu, a delegáti proto museli zvolit nové.

Ačkoliv se nový předseda OFS měl původně volit pomocí volebních lístků, přítomní se nadpoloviční většinou shodli na tom, že budou hlasovat veřejně. Naopak za pomoci volebních lístků rozhodovali delegáti valné hromady o tom, kdo bude tvořit nový osmičlenný výkonný výbor a tříčlennou revizní komisi OFS.

Pro navržené kandidáty stačilo v obou případech na zvolení jedno hlasovací kolo. Mezi účastníky nechyběli ani hosté, jako například členové výkonného výboru ČMFS Milan Haškovec, Václav Chvála či Marcel Petrásek zastupující rovněž ČMFS, místopředseda OFS František Kalista a předseda Pošumavského sdružení Mirko Laník.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku