Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
První kolo krajského poháru mužů

Krajský pohár

 

Hradešice    -    Žichovice    1 :2 /0 :1/

František Melka

Toto pohárové utkání bylo sehráno na umělé trávě v Blatné, ovšem obě mužstva kvalitního terénu nevyužila k předvádění nějakého líbivého fotbalu. Bylo vidět, že v tomto období se oba trenéři zaměřují převážně na fyzickou kondici, a tak měli hráči s ovládáním míče občas velké problémy. Jako první skóroval v tomto utkání hostující Chod, který využil chyby v obranné hře domácích a prostřelil bezmocného brankáře.

Druhý poločas domácí svého soupeře přitlačili na jeho polovinu, vytvořili si i několik velmi dobrých střeleckých příležitostí, ovšem opět se ukázala jejich největší slabina a tou je proměňování šancí. Vyrovnat se podařilo až V. Kotišovi, který hlavou dokázal přehodit brankáře hostů. Vzápětí se ale skóre měnilo, protože hosté se ujali opět vedení, kdy se rovněž hlavou trefil Šimáček. Utkání tak lépe zvládli hosté, kteří si dokázali lépe poradit s vypracovanými brankovými příležitostmi.

Branky V. Kotiš – Chod, Šimáček

Rozhodčí:– Velíšek

Trenér Hradešic František Melka  : „ Po minulém týdnu, kdy jsme předvedli dobrý fotbal proti Sušici, jsme tento výkon nedokázali zopakovat. Hráli jsme až příliš lehkovážně a hlavně obranná činnost byla neuspokojivá. Opět v sestavě se čtyřmi dorostenci jsme nechali soupeře vstřelit laciné branky a sami jsme se v zakončení opět trápili. Příprava bude ještě dlouhá, a tak doufám, že se nám podaří tyto nedostatky odstranit.“

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku