Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy prohrály vlastní brankou

KLATOVY PROHRÁLY S CHRÁSTEM.

 

Karel Zedek

 

            Na zimním turnaji na Doubravce se utkalo divizní mužstvo Klatov s účastníkem krajského přeboru Spartakem Chást a po vítězném poločase se museli klatovští sklonit před bojovností hostí a zkousnou  tvrdou porážkou. Pro nemoc chyběli Cihlář, Hovorka a Adamka.

            První poločas byl vyrovnaný bez větších šancí na obou stranách. První zahrozily Klatovy ve 26. min, když z dálky vystřelil Toman a brankáři míč vyklouznul do sítě. Ve 38.min  zahrozili i hosté, ale Bezdička pálil vysoko nad. V závěru poločasu se ve vápně prosadil Hanzlík, ale jeho střela šla vedle.

            V úvodu druhého poločasu byly Klatovy aktivnější a v 52.min dostal přihrávku na hranici vápna Hanzlík a z otočky střelou k tyči zvýšil vedení na 2:0. Hosté přidali na důrazu a v 58.min snížil po rohu Haidlmayer. Za dvě minuty se prosadil přes obranu Bezdička a v 60.min vyrovnal na 2:2. V 78.min poslal Beneš do šance Hanzlíka, ale jeho střelu vyrážel hostující brankář. V 85.min poslal s pravé strany přízemní centr Haidlmayer a klatovští si ho nešťastně srazili do vlastní sítě.

 

Klatovy - SK Spartak Chrást    2:3  (1:0)

Branky: 26.Toman,52.Hanzlík – 58. Haidlmayer,60.Bezdička,85.vlastní

Rozhodčí: Kratochvíl

Sestava Klatov: Jarolím(46.Herman) – Vítovec,Viktora,Kopp,Šlechta – Voráček(46.Mužík), Brejcha,Toman,Zedník – Hanzlík,Beneš





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku