Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
BLATNÉ SE HRÁLO DALŠÍ DERBY

ŠTĚSTÍ STÁLO PŘI SUŠICI

 

Zimní turnaj kopané v Blatné hraný na umělém trávníku pokračoval druhým kolem. Po utkání v úvodním kole kdy se střela dvě družstva z Pošumaví se se hrálo další derby mezi účastníkem krajského přeboru TJ Sušice a fotbalisty So Hradešice připravující se na jarní boje v 1.B třídě. Štěstí se tentokráte přiklonilo na stranu kombinovaného týmu hráčů z města na Otavě. Divizní dorost TJ Sušice po absolvování náročného soustředění v Plánici sehrál bezbrankový zápas s Milínem a pokračuje stejně jako Sušice turnajem bez porážky.  

  

Klatovy dorost  - Milín  0 : 0 (0 : 0)

Jiří Toman

Vyrovnaný duel skončil zaslouženou dělbou bodů.  Svůj podíl na bezbrankovém průběhu měli kvalitní výkony brankářů a špatná muška obou soupeřů v ofenzivní činnosti.

Sestava  Klatovy dorost:Riška(46.Lorenc)-Bouberle,Rendl,Moser,Veselka-Gyorgy(46.Voráček) Janda, Meszáros, Matějka - Rejthar,Lávička(46.Sýkora)

 

TJ Sušice-Sokol Hradešice 2:1(0:0)

Petr Kodýdek

Bez 4 nemocných a zraněných hráčů základu Sušice svého soupeře přehrávala pouze úvodních 20 minut.Poté se hra vyrovnala a hráči Hradešic měli ke vstřelení branky větší příležitosti.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil,fotbalisté Sušice ovšem proměnili dvě akce v góly,naopak soupeř pouze jednu v 89.minutě hry.

Branky:Fuchs,Kočí-Hnojský

Sestava Sušice:Kindelman(46.Kubů)-Sládek,Hoda(20.Goby),Kodýdek,Procházka-Junek(75.Kysilka), Hrach,Hubáček,Hupka(60.Fuchs)-Kočí,Chmelík





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku