Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PĚTAPADESÁTKA VRATISLAVA KRULICHA

PĚTAPADESÁTKA VRATISLAVA KRULICHA

 

V úterý 27.11. 2007 oslavil  55.narozeniny VRATISLAV KRULICH ze Sušice.

Vyslovení tohoto jména  nejvíce osloví  fotbalové funkcionáře nejen v Pošumaví, ale daleko za hranicemi tohoto regionu. Vratislav Krulich působí  třiadvacet let ve funkci sekretáře fotbalového oddílu TJ Sušice. Sušického rodáka , kterého po studiích v Praze vrátila zpět do svého rodného města výhodná příležitost zaměstnání přivedl do fotbalového klubu dlouholetý funkcionář místního klubu pan Hozman v době, kdy byl klub ve velké krizi, který měl v činnosti pouze  čtyři družstva  : žáky ,dorost a A a B mužů, z toho áčko bylo na sestupující pozici z 1.B třídy !

Nyní se sekretář TJ Sušice  může těšit z úspěchů  žáků v divizi. Divizi si   zahrál za jeho působení  i dlouholetý účastník KP A tým mužů,béčko hraje OP   a dále má klub dvě družstva dorostu, tři žákovská a tři v soutěži má i tři týmy  přípravek!  Je to radostné poohlédnutí oslavence za kterým je skrytá  nevyčíslitelná  část práce a volného času i deset let  ve funkci  předsedy fotbalového oddílu TJ Sušice .

Mimo to velice úspěšně  Vratislav Krulich  i již končícím čtyřletém volebním období uplatňuje své zkrušenosti z klubu i jako člen VV OFS Klatovy a  předseda komise STK která soutěže v Pošumaví řídí.

Dnešnímu oslavenci přichází  s gratulací  VV Okresního fotbalového svazu  Klatovy a  celá široká sportovní veřejnost. K blahopřání hodně zdraví a dalších úspěchů na poli sportovním, funkcionářském i osobním životě se připojují rovněž všichni fotbalisté TJ Sušice  a z zástupu gratulantů  nechybí ani redakce našeho deníku . 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku