Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 12. kolo 3. – 4.11.07

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

PŘEKVAPENÍ NA ÚKOR LÍDRA TABULKY

 

O překvapení předposledního podzimního kola v okresním přeboru se postaral nováček z Hor Marky Boží , který v duelu s lídrem  tabulky v Nezamyslicích získal první bod na hřišti venku.  Druhá Vrhaveč po vydřeném vítězství doma nad V.Hydčicemi  se tak  bodově dotáhla na první místo . I když měly těžkého soupeře v Hrádku nic v tomto kole  nezatratily  Svéradice  a udržely si třetí místo v tabulce. Po třetí za sebou v domácím prostředí vyhrála Dukla Janovice tím nejtěsnějším rozdílem jediné branky . Dařilo se i rezervě TJ Sušice, která  po čtyřech porážkách venku dokázala získat plný počet na hřišti v Měčíně.

 

 

Měčín - Sušice B 0 : 2 (0:1)

Utkání dvou rozdílných poločasů.  Zatím co v prvním poločase byla hra vyrovnané, druhou část zápasu ovládli hosté. Střelcem utkání se stal  autor obou branek sušický Petr Pechek.

Branky: 34. a 57. Pechek Petr 

Rozhodčí : Lecjaks, ; ŽK: 1:1, diváků 30.

 

Hrádek – Svéradice  0 : 4 (0 : 1)   

Ve vyrovnaném duelu  hosté dokázali využít ve 41.minutě nedorozumění mezi brankářem a stoperem domácích a  gólem Šrámka šli do vedení. Tři minuty po změně stran hosté po rohovém kopu zvýšili na 0:2 . Domácím jejich snaha o vyrovnání nepřinesla kýžené branky a naopak hosté z rychlých protiútoků ještě vytěžili další dva góly.

Branky:  55. a 48. Vonášek Jan , 41. Šrámek Karel, 76. Marek Pavel

Rozhodčí : Petrželka František; ŽK 3:2; ČK:0 : 1(70. Vonášek Jan )

 

Janovice – Žihobce   1 : 0 (0 : 0)   

Dukla v prvním poločase podcenila kvality nováčka a to se jim nemuselo vyplatit. V brance naštěstí měli výborného brankáře Karla Šnajdra, který jen v prvním poločase zlikvidoval čtyři samostatné nájezdy útočníků  a úspěšně čelil, i dalším střeleckým pokusům hostů. V 73.minutě vyrazil centrovaný míč brankář hostů a Radek Holý ho vrátil pohotově do branky hostů  a vsítil vítěznou branku tohoto duelu.

Branky : 73. Holý Radek

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír, ŽK 3:6, ČK 0:1 (Šikl René ), diváků 100.

 

Vrhaveč - V. Hydčice  2 : 1 (1 : 0)  

Domácí se tentokráte na své vítězství hodně nadřeli. Po vedoucí brance kterou vsítil ve 22.minutě Potužník hosté zvýšili svoje úsilí , vytvořili si tlak i šance ke skórování, ale Vrhaveč podržel skvělý Ondřej Pressl, který udržel čisté konto. Kapituloval pouze jednou, když inkasoval branku z pokutového kopu.

Branky: 22. Potužník Jan, 80. Fiala Karel -  92. Svoboda Pavel(PK)

Rozhodčí: Simbartl Václav, ŽK 4:1, ČK 1 : 0( Minařík Michal), diváků 50.

 

Nezamyslice - H. M.  Boží  1 : 1 (1 : 0)

Radek Bernard

Za příjemného podzimního počasí a na velmi slušném terénu odehrál nováček soutěže taktickou bitvu u lídra tabulky. To co se horákům nedařilo v předchozích venkovních zápasech, kdy vždy hráli otevřenou partii s domácími týmy a odcházeli poraženi, se paradoxně podařilo na závěr podzimní části, kdy přijeli v nezvyklé sestavě bez 4 hráčů zákl. sestavy s obětavými náhradníky (Chyběli J. Murcko, J. Pretl, D. Valenta, R. Mottl). Trenér hostů tak poskládal tým v improvizované sestavě s taktikou zabezpečené obrany.

Prvních zhruba 10 minut bylo překvapivě vyrovnaných, ale posléze se čím dál častěji dostávali domácí do nebezpečného zakončení, které vyústilo brankou po rohovém kopu až v závěru poločasu, když domácí hráč nepříjemnou střelou překonal výborně chytajícího brankáře Horejše. Ve druhém poločase měli hosté za úkol opět defenzivní taktiku s výpady do obraného území soupeře. Taktika se začala naplňovat brzo po přestávce, když centr z přímého kopu od M.

Chmelíka usměrnil hlavou do růžku domácí branky ve svůj premiérový a pěkný gól V. Löffelmann - 1 : 1. Ovšem zanedlouho musel po jednom souboji opustit hřiště J. Brabec a jeho místo zaujal J. Karásek a na hřiště šel předseda oddílu R. Bernard. Velmi srdnatě bojující hosté stále udržovali nečekaný výsledek, ale ještě jednou museli řešit problém, když byl v 80. minutě odnesen na nosítkách po křečích další zadák Fr. Hosnedl. V ten moment musel nastoupit na hřiště nejstarší člen a trenér hostujícího výběru V. Vaník.

Domácí hráli očividně v křeči a byli velmi nervózní, a tak žádnou ze šancí nevyužili i za přispění hostujícího gólmana. Hosté naopak měli jednu šanci, ale R. Bernard střílel neatakován z hranice vápna nad domácí branku. Po závěrečném hvizdu hosté nemohli uvěřit, že zde vybojovali jak svůj první venkovní bod v soutěži, tak že jsou jediným týmem, který se přičinil o zatím jedinou ztátu nedobytné nezamyslické tvrze. Velmi sympatické gesto od domácích fanoušků čekalo horáky při odchodu do kabin, když jim místní fandové tleskali a gratulovali podáním ruky. Velmi precizně pískal rozhodčí Javorský.

Branky: 39. Kopačka Josef – 50. Leffelmann Václav;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:1

 

 

Luby B - Horažďovice B  1 : 0 (0 : 0)      

Hosté se domácím vyrovnali po herní stránce , ale za domácími zaostali ve vytváření brankových příležitostí. Kdyby neměli v brance vynikajícího gólmana , který všechny gólovky domácích zneškodnil. Kapituloval pouze v 51.minutě , kdy se střelecky prosadil domácí Sydorenko.

Branky: 51.Sydorenko.

Rozhodčí : Abraham, ŽK 2:3, diváků 40.

 

Bezděkov – Dešenice   1 : 2 (0 : 0)

Po bezbrankovém první poločase otevřel skóre  Hvězda vydařenou střelou z 25 metrů. Domácím se podařilo Valečkou po samostatné akci vyrovnat. Vítěznou branku dal  hostující  Bartůněk. Bezděkov v hektickém závěru, kdy se prodlužovala doba hry měl ještě šance k vyrovnání, ale hosté své těsné vedení uhájili.

Branky: Valečka Václav - Hvězda Jiří, Bartůněk Miloš;

Rozhodčí : Habada Vladislav; ŽK: 1:4 , diváků 50.

 

 

Tabulka po12. kole

 

 

 

     1. Nezamyslice       12    9  1   2   37: 10   28  (  7)

     2. Vrhaveč           12    8  4   0   23:  6   28  (  7)

     3. Svéradice         12    9  0   3   30: 11   27  ( 12)

     4. Dešenice          12    8  1   3   41: 25   25  ( 10)

     5. Janovice          12    6  1   5   14: 20   19  ( -2)

     6. V. Hydčice        12    5  3   4   27: 22   18  (  3)

     7. Hrádek            12    5  2   5   22: 23   17  ( -4)

     8. Sušice B          11    5  1   5   21: 17   16  (  4)

     9. Měčín             12    4  2   6   19: 23   14  ( -4)

    10. Luby B            12    3  2   7   13: 26   11  (-10)

    11. H. M.  Boží       12    3  2   7   13: 29   11  ( -7)

    12. Bezděkov          12    3  1   8   15: 30   10  (-11)

    13. Horažďovice B     11    3  0   8   13: 28    9  ( -6)

     14. Žihobce           12    2  0  10   16: 34    6  ( -9) 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

TÝNEC VYHRÁL DUEL O TŘETÍ MÍSTO

 

V nejdůležitější zápas  12.kola III.třídy se hrál v Měcholupech. V přímém souboji o třetí místo viděli diváci velice zajímavý a vyrovnaný zápas ve kterém byli překvapivě úspěšnější hosté z Týnce. Tímto vítězstvím se dostali na třetí místo a v součastné době mají velmi dobře pro druhou jarní část nakročeno za svým cílem usilovat nejméně o zisk druhého postupového místa . Překvapením je nečekaná remíza rezervy Svatoboru Hrádek v Neznašovech o kterou se přičinil vyrovnávací brankou patnáctiletý Jakub Švelch.

 

 

 

Kvasetice - Hradešice B  3 : 0 (3 : 0)      

Hosté byli domácím hrou vyrovnaným soupeřem, ale v koncovce byli úspěšní pouze domácí kanonýři. Možnost zvýšit vedení Kvasetice měl po přestávce Aleš Kubáň, který ale šanci skórovat z pokutového kopu nevyužil.

Branky: Liška Petr, Hanzlík Josef, Ballý Pavel;

Rozhodčí: Habada , ŽK: 2:2 , diváků 40.

 

Myslív – Veřechov  3 : 1 (1 : 0)      

Jiří Moravec

Domácí šli za vítězstvím od první minuty, kdy se křížnou střelou trefil Čapík. Hosté rychle vyrovnali hru a v 11. nastřelili břevno myslívské branky. Domácí si do poločasu vypracovali ještě dvě gólové šance, ale neuspěli a poločas skončil 1:0. V druhé půli se hra výrazně přitvrdila a po druhé žluté kartě M. Bláhy šli domácí do oslabení.  To jim, ale nezabránilo ve zvýšení náskoku, Kubala byl po brejku faulován brankářem Veřechova a Sládek se z penalty nemýlil. Hosté otevřeli hru a vzápětí inkasovali potřetí, jejich obranu rozebral Čapík, který přihrál Matasovi a pro něj nebylo těžké dát míč do prázdné branky. Teprve po třetí brance si hosté vytvořili tlak, ale vzápětí se sami připravili o početní výhodu, když Hlaváč dostal nejprve kartu za protesty a o chvilku později druhou za urážku rozhodčího. Gólu se Veřechov dočkal v 78. kdy na pomezí pokutového území fauloval kapitán Myslíva L. Bláha a Želízko z penalty snížil na konečných 3:1. 

Branky: 1. Petr Čapík, 56. Jan Sládek (PK), 57. Jakub Matas  -  78. Vít Želízko (PK)

Rozhodčí :Jan Cihlář , 50 diváků , ŽK - 1:4 ČK - 1:1,(51. Michal Bláha -  64. Hlaváč)

 

Kolinec - Mochtín B  1 : 4 (0 : 2)   

Domácí dokázali s lídrem tabulky držet krok do doby než podruhé inkasovali. Hosté i s dorostenci v sestavě po přestávce hru kontrolovali  a dvěma góly dorostence Vítovce,  který opět nastoupil po zranění ještě výsledek vylepšili.

Branky za hosty : Vítovec 2, Javorský a Nový Luboš.

Rozhodčí: Špitalský Milan.

 

Neznašovy - Hrádek B   2 : 2 (1 : 0)

Domácím se nepodařilo udržet dvoubrankové vedení. Na 2:2 za Svatobor vyrovnal patnáctiletý dorostenec Jakub Švelch.

Branky: 32. Mareš Michal, 61. Mundl Martin –63.Vinc Jozef,  73. Švelch Jakub,

Rozhodčí: Vondráček Václav

 

Měcholupy – Týnec   0 : 1 (0 : 1)   

Slušně hrané utkání které bylo přímým soubojem o třetí místo. O výsledku  rozhodla branka do kabin, jejíž autorem byl střelou z hranice velkého vápna Hošek.

Branky: 44. Hošek Ladislav

Rozhodčí: Husník, hráno bez karet, diváků 40.

 

Strážov B - Velhartice 1 : 0 (1 : 0)

Vyrovnané utkání ve kterém si domácí vytvořili více brankových příležitostí a jednu z nich ve 27. úspěšně Čermákem zakončili. V závěru první půle domácí podržel brankář Nový, který z brankové čáry bravurním zákrokem vyrazil míč mimo svojí svatyni. Po přestávce  mohli domácí svůj náskok zvýšit. V 58.minutě Chalupova dělovka minula směřující k pravé tyči skončila po teči obránce hostů skončila rohovým kopem. V 68.minutě   se dostal do výborné střelecké pozice Holar, ale mířil vedle velhartické branky. Hosté  nezůstali nic dlužni ale brankář Nový v 86.minutě zatáhl za záchranou brzdu, když pádem pod nohy zneškodnil hostujícímu útočníkovi úspěšné v zakončení .

Branky: 27. Čermák Josef; Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 2:2

 

Malý Bor – Nalžovské  Hory  2 : 1 (2 : 0)

Místní derby diváky svým průběhem příliš nenadchlo. Hosté nehráli nic a domácí se jejich hře přizpůsobili .

Branky: 4. Heřman Josef(PK)  23. Vaněk Luděk, -  65. Jedlička Antonín

Rozhodčí: Rurc Lubomír, ŽK 2:2, diváků 100

 

Tabulka po  12. kole

 

 

     1. Mochtín B         11    8  3   0   25: 10   27  ( 12)

     2. Myslív            12    7  2   3   25: 18   23  (  2)

     3. Malý Bor          12    7  1   4   37: 17   22  (  1)

     4. Týnec             12    6  4   2   35: 15   22  (  4)

     5. Měcholupy         12    6  2   4   13: 14   20  ( -1)

     6. Kvasetice         12    5  3   4   28: 25   18  (  0)

     7. Veřechov          12    5  3   4   25: 22   18  (  3)

     8. Neznašovy         12    5  2   5   26: 31   17  ( -4)

     9. Hradešice B       12    4  4   4   21: 19   16  (  1)

    10. Nalž. Hory        12    3  3   6   22: 27   12  ( -3)

    11. Kolinec           12    3  3   6   24: 37   12  ( -9)

    12. Strážov B         11    2  3   6   15: 19    9  ( -9)

    13. Hrádek B          12    1  4   7   18: 51    7  ( -8)

    14. Velhartice        12    1  3   8   18: 27    6  ( -9)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku