Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 11. kolo 27. – 28.10.

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

FAVORITÉ NEZAVÁHALI

 

Dvě kola před koncem podzimní části okresního přeboru týmy v čela tabulky nezaváhaly. Nejblíže k překvapení byly vedoucí Nezamyslice , které brankou v hodině dvanácté  získali nad Měčínem povinné tři body. Doma podle očekávání nezaváhaly Dešenice a překvapivě velice úspěšné byla Vrhaveč v Horách Matky Boží. Vysoká výhrou zde druhý tým tabulky znovu prokázal , že hraje v pohodě a jejich nejsilnější zbraní je nejen obrana, která inkasovala pouze pět branek, ale také útočníci a z nich má  nejlepší mušku  má v posledních kolech  Minařík. Žihobce druhou výhrou v řadě na domácím hřišti nad předposlední rezervou Startu Luby si posilnily naděje k odpoutání od úplného dna tabulky.

 

 

 

Žihobce - Start VD Luby B   3:0 (2:0)

Peleška Luboš

Hosté měli od začátku zápasu optickou herní převahu, domácí zase odpovídali rychlými protiútoky, ze kterých vytěžili i dvoubrankové vedení v prvním poločase.Ve druhém poločase hosté na dlouhé minuty uzamkli domácí tým před svojí svatyní. Domácí to ale ustáli, a když z jednoho brejku přidal R.Šikl třetí branku bylo rozhodnuto.Hosté měli v tomto zápase smůlu, neboť první obdržený gól byl nešťastně tečován obráncem k opačné tyči než kam očekával brankař a při tlaku ve druhém poločase nastřelili dvakrát břevno a jednou tyč.

Branky: 11. a 72.Šikl René , 37. Lemberger Martin

Rozhodčí: Petržilka Jiří ; ŽK 3:0 ; diváků 60.

 

V.Hydčice -  Bezděkov  5 : 1 (2 : 1)

Kotrba P.

Střelecké hody načal ve 22 min. Hejpetr Zdeněk  krásným angličanem z trestného kopu. Ve 33 min. unikl domácí obraně hostující Valečka a srovnal na 1:1.Na konci jinak vcelku vyrovnaného poločasu zařídil vedení domácích na 2:1 Kropáček Martin. Ve druhém poločase byli aktivnější domácí , což jim usnadnilo vyloučení hostujícího Bačeho  .Poté domácí již soupeře k ničemu nepustili a rozstříleli se , když se dvakrát dorážkou prosadil Hejpetr Ladislav a konečné skóre stanovil v 88 min. Tyrpekl Miroslav.

Branky : 22. Hejpetr Zdeněk , 40. Kropáček Martin , 50 a 85 . Hejpetr Ladislav , 88 . Tyrpekl Miroslav -  33 . Valečka Václav

Rozhodčí : Petrželka František ; diváků 30 ; ŽK 2:2 ; ČK 0:1 (Bače Petr).

 

Nezamyslice Měčín  1 : 0   ( 0 : 0 )   

Domácí nepodali výkon podle jejich představ . Velmi blízko k otevření skóre měl Aschenbrenner, ale před prázdnou brankou netrefil míč a tak zodpovědnost za bodový zisk na sebe vzal tři minuty před koncem Soutor který otevřel skóre. Lídr tabulky  o svém vítězství může  hovořit jako o šťastném . Hosté totiž v poslední minutě po závaru před domácí  zahodili tutovou šanci na zisk bodu.

Branky:  87.Soutor Martin

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 3:3 ; diváků 35.

 

H. M. Boží  - Vrhaveč  1 : 4  ( 0 : 3) 

Radek Bernard

Na vlhkém, ale vcelku slušném terénu přivítali horáci 2. tým tabulky. Domácí oslabeni o tři (Chmelík, Pretl a Hosnedl) hráče základní sestavy ovšem začali bez respektu a hned při první akci Z. Hoffmanna se mohla pískat penalta, ale píšťalka rozhodčího byla němá. Po té se hra přesouvala z jedné strany na druhou. První branka hostů padla po rohovém kopu, když odražený balón nezištně z voleje trefil hráč Vrhavče z 18 m a jeho střela zapadla do růžku domácí branky - 0 : 1. Po té se dostali domácí do několika slibných příležitostí, ale Z. Hoffmann ani D. Valenta nezakončili, tak jak by sami chtěli. Druhá branka padla přímo z rohového kopu, když domácí hráč nešťastně přizvedl balón od rohového praporku a ten přichystaného gólmana zmátl a zapadl pod břevno jeho branky - 0 : 2. Třetí branku vstřelili hosté zaskočeným domácím zanedlouho, když se u postranní lajny uvolnil D. Hrach a přesně nacentroval míč na hlavu hostujícímu útočníkovi, který zavěsil do opuštěné domácí branky. Zhruba ve 40. minutě vsítili domácí kýženou branku po trestném kopu J. Brabce a hlavičce nabíhajícího Halase, ale nepřesným posouzením asistenta rozhodčího nakonec ani hlavní sudí branku neuznal, což nepotěšilo ani domácí fanoušky sedící při pomyslné ofsidové hranici. Další pohroma přišla chvíli před koncem poločasu, když po jednom souboji odkulhal zkušený stoper domácích J. Brabec.

Do II. poločasu muselo dojít u domácích k improvizaci a do pole nastoupil za zraněného stopera náhradní gólman R. Horejš, který operoval v útočné zóně domácích. Ten překvapil asi i sám sebe, když se dostal do čtyřech slibných šancí a vždy přesně střílel na branku. Jedna hlavička byla dokonce gólová, ale radost ze životní branky mu překazil jeho protějšek v brance hostů, když bravůrním zákrokem vytěsnil jeho umístěnou střelu. Hosté i nadále hráli důrazně, ale kupodivu se již nedostávali tak často k přesnému zakončení. Ale i tak opět šťastně vsítili 4 branku, když odražený balón dorazil bez námahy hostující hráč do branky. Domácí následně korigovali po rohovém kopu a pěkné hlavičce P. Halase. Domácí tak museli spolknout druhou domácí porážku, ale za jejich výkon proti silnému soupeři v oslabené sestavě a bez náhradníků jim patří dík. Horácí zakončí sezónu za týden u prvního celku tabulky v Nezamyslicích a pak se již těší na zimní pausu.

Branky: Halas Pavel - Minařík Michal 2, Hrach David, Kocum Jan;

Rozhodčí: Špitalský Milan; ŽK: 1:2 ; diváků  60.

 

Dešenice -  Janovice  4 : 1  ( 1 : 1 ) 

Po vyrovnaném prvním poločase domácí  znovu  prokázali, že z jejich hřiště se body nevozí. Jejich silná zbraň zmobilizovat po přestávce síly a umění skórovat  jim přináší bodový zisk. .

 Branky:  55.(PK) a 60. Bartůněk Miloš , 90. Poupa Michal, 4. vlastní -  29. Kubový Petr

Rozhodčí : Pressl Václav ; diváků  50.  

 

Hraje se v neděli :

 

Horažďovice B - Hrádek  0 : 1 (0 : 0)

Branky : 56. Holeček Radek

Rozhodčí Abraham, ŽK 0:1, diváků 30.

 

Svéradice – Sušice B  3 : 0 (2 : 0)

Dušek Václav

Pro oko diváka nezáživné utkání rozhodlo větší nasazení domácích fotbalistů, kteří přehrávali hosty důrazem a hlavně rychlostí. Celkový výsledek je pro hosty možná krutý, ale dopustili se v obraně spousty chyb a ty hráči Svéradic ve třech případech dokázali potrestat. 

Branky : 31. a 39. - Soukup Lukáš, 89. Marek Pavel

Rozhodčí Cihlář, ŽK:  2:5, diváků 70.

 

 

Tabulka po  11. kole

 

 

     1. Nezamyslice       11    9  0   2   36:  9   27  (  9)

     2. Vrhaveč           11    7  4   0   21:  5   25  (  7)

     3. Svéradice         11    8  0   3   26: 11   24  (  9)

     4. Dešenice          11    7  1   3   39: 24   22  (  7)

     5. V. Hydčice        11    5  3   3   26: 20   18  (  3)

     6. Hrádek            11    5  2   4   22: 19   17  ( -1)

     7. Janovice          11    5  1   5   13: 20   16  ( -2)

     8. Měčín             11    4  2   5   19: 21   14  ( -1)

     9. Sušice B          10    4  1   5   19: 17   13  (  1)

    10. Bezděkov          11    3  1   7   14: 28   10  ( -8)

    11. H. M.  Boží       11    3  1   7   12: 28   10  ( -8)

    12. Horažďovice B     10    3  0   7   13: 27    9  ( -6)

    13. Luby B            11    2  2   7   12: 26    8  (-10)

      14. Žihobce           11    2  0   9   16: 33    6  ( -9)  

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

MOCHTÍNSKÁ REZERVA ZVÝŠUJE NÁSKOK

 

Nejdůležitější zápas 11.kola III.třídy se hrál v Mochtíně, kde se střetly dva celky, které aspirují na postup  nejvyšší okresní soutěže vrátit. Domácí Mochtín B  využil zaváhání dosud druhého v pořadí Sokola Měcholupy , který prohrál doma se Sokolem Kvasetice a výhrou nad nováčkem z Malého Boru zvýšil svůj náskok na čele tabulky na čtyři body a ještě má odložený zápas k dobru.Zajímavá situace se vytvořila na konci tabulky kde tři týmy Strážov B, Velhartice a Hrádek B mají shodný počet osmi bodů. Více již může napovědět následující kolo ve kterém Strážov B hostí Velhartice.      

 

 

Měcholupy -  Kvasetice  0 : 2   ( 0 : 2 )  

Hostům stačilo dvanáct minut  mezi 20. a 32.minutou k tomu aby si ze hřiště jednoho z favoritů soutěže odvezli plný počet bodů, které jim zajistil autor obou branek Josef Hanzlík. Domácím se tentokrát vůbec nedařilo a proto  zůstalo skóre až do konce zápasu nezměněno.

Branky: 20. a 32. Hanzlík Josef 

Rozhodčí: Husník ; ŽK: 0:3;  diváků 50.

 

Týnec  - Neznašovy  3 : 1   ( 2 : 1)  

Hosté se ujali vedení ve 26.minutě brankou Mudla, ale pak již skórovali pouze domácí a zaslouženě dotáhli toto derby do vítězného konce.

Branky: 33. a 70. Havránek Lukáš , 43.  Hála Vladimír – 26. Mundl Martin;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 3:2 ; diváků 40.

 

Hrádek B – Kolinec 1 : 1 (1 : 0)

Hostům vyšel závěr zápasu, když zachraňovali zisk bodu brankou v nastaveném čase.

Branky: 32. Lariš Petr – 91. Joza Ladislav;

Rozhodčí: Bošek Petr; ŽK: 3:3 , diváků 50

 

Mochtín B – Malý Bor  1 : 0 (1 : 0)

Karel Šot

Zápas o čelo tabulky přinesl hodně šancí, ale pouze jednu branku a tak byla dosažena z pokutového kopu, kterou dal v 16.minutě  domácí Javorský. Domácí hráli od 40.minuty bez vyloučeného Břečky pro dvě žluté karty , ale hosté této početní převahy nevyužili. Nastřelili sice břevno, další jejich střely šly převážně mimo, nebo vysoko nad domácí branku. V závěru měl naopak gólovky Mochtín. Třikrát bravurně zabránil  gólům hostující brankář Duda.

Branka : 16. Javorský

Rozhodčí: Habada, ŽK 3:2, ČK 1:0 (Břečka 2x ŽK), diváků 100.

 

N. Hory – Strážov B  4 : 2 (2 : 1)

V duelu dvou celků které se snaží od odpoutání od konce tabulky  se hosté ujali vedení již v první minutě. Další průběh více nahrával do not domácím a tři body zůstaly na jejich hřišti.

Branky:  Štěch Petr, Jedlička Antonín(PK), Štěpánek Jindřich(PK), Kratochvíl Karel - Janda Václav(PK), Čermák Josef;

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír , diváků 50

 

Velhartice – Myslív 2 : 3 (0 : 1)

Domácím se podařilo dotáhnou dvoubrankový náskok soupeře, ale na třetí branku favorita ze 74.minuty již odpověď nenašli.

Branky:  50. a 66. Antonovics Andrej  - 28. Kubala Jiří,  48. Bláha Michal, 74. Krátký Jan;

Rozhodčí: Husník; ŽK: 1:2

 

Veřechov – Hradešice B 0 : 0 (0 : 0)

Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 1:4, diváků 60.

 

Tabulka po  11. kole

 

 

     1. Mochtín B         10    7  3   0   21:  9   24  (  9)

     2. Myslív            11    6  2   3   22: 17   20  (  2)

     3. Měcholupy         11    6  2   3   13: 13   20  (  2)

     4. Malý Bor          11    6  1   4   35: 16   19  (  1)

     5. Týnec             11    5  4   2   34: 15   19  (  1)

     6. Veřechov          11    5  3   3   24: 19   18  (  3)

     7. Hradešice B       11    4  4   3   21: 16   16  (  1)

     8. Neznašovy         11    5  1   5   24: 29   16  ( -2)

     9. Kvasetice         11    4  3   4   25: 25   15  (  0)

    10. Nalž. Hory        11    3  3   5   21: 25   12  ( -3)

    11. Kolinec           11    3  3   5   23: 33   12  ( -6)

    12. Strážov B         10    1  3   6   14: 19    6  ( -9)

    13. Velhartice        11    1  3   7   18: 26    6  ( -9)

     14. Hrádek B          11    1  3   7   16: 49    6  ( -9) 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku