Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Také v Talent Cupu nemašel okresní výběr žáků přemožitele

 

I DRUHÝ VÝBĚR  POŠUMAVÍ  PROKÁZAL SVOJE KVALITY

 

Jedna  ze dvou skupin  krajského kola Danone Cupu  okresních výběrů  žáků v kopané  narozených v roce 1996 a mladších se hrála  ve Stráži u Tachova . Podle původního rozlosování se zde měly změřit síly o dvě postupová místa tři výběry  OFS Tachov, Domažlice  a Klatovy. Jelikož  výběr  OFS Domažlice se k turnaji nedostavil  byl sehrán pouze zápas OFS Tachov s OFS Klatovy. Po okresním výběru roč. 1995 a mladší který zvítězil v krajském kole Talent Cup  je výběr ročník narození  1996  a mladší dalším kolektivem z Pošumaví který bude   na jaře příštího roku krajském finále bojovat o postup do národního finále.

 

OFS Tachov - OFS Klatovy   0 : 6 ( 0 : 4)

 

Klatovy nedaly domácímu výběru  žádnou šanci. Od začátku utkání určovaly tempo, nastěhovaly se na polovinu soupeře a bylo jen otázkou času, kdy se ujmou vedení. To se povedlo až v 11 minutě, souhru Cibulky a Medveděvem zakončil druhý jmenovaný vedoucí brankou. Druhou branku přidal o 3 minuty později střelou z 25 metrů Grégr. Třetí a čtvrtou branku přidal Procházka, první z poutového kopu a druhou po krásném úniku středem hřiště. Druhý poločas Klatovy vystřídaly a střídající Smolík se zapsal dvakrát do listiny střelců, když upravil skóry na konečných 0:6 brankami v 39 a 56 minutě.

Branky : 11. Medvěděv ,15. Grédr , 19. a 24.  Procházka , 39. a 56.  Smolík

Sestava OFS Klatovy: Martínek (Klatovy) 31 min střídán Penc (SKP Okula Nýrsko) Svoboda (Klatovy) 31 min střídán Vachuška (TJ Sušice) Reisner (TJ Sušice), Dolanský (Klatovy), Grégr (FK Horažďovice)  Cibulka (Klatovy) 31 min střídán Dumský (FK Horažďovice) Janovský (SKP Okula Nýrsko), Jarošík (Klatovy) 31 min střídán Smolík (Sokol Mochtín) Procházka (Klatovy) 31 min střídán Brož (TJ Sušice) Medvěděv (TJ Sušice), Hlaváč (FK Horažďovice) 

Výběr OFS Klatovy vedla trenérská dvojice  Ludvík Fremut a Václav Marek ,  vedoucím úspěšného kolektivu byl předseda trenérské rady OFS Klatovy Václav Zahradník.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku