Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 9. kolo 13.-14.10.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

K VÝHŘE ŽIHOBCŮ POMOHLA PENALTA

 

Více než osm set odehraných minut v roli nováčka čekali fotbalisté TJ Žihobce na své první historické vítězství v okresním přeboru. Ve vyrovnaném duelu s béčkem TJ Sušice jim k tomuto úspěchu pomohlo i štěstí, když vítěznou branku vstřelil jejich kapitán Karel Harant minutu před koncem z pokutového kopu. Dát branku na hřištích soupeřů se ukazuje jako  velký problém Dukly Janovice, která s výjimkou výhry v Lubech 1:2 v dalších třech utkáních venku neskórovala. Právě Luby B mimo zmiňované domácí prohry s Duklou se již čtyřikrát z venku vrátily bez bodu a také proto jsou v tabulce na předposledním místě.

 

 

 

Žihobce - Sušice B   2:1 (0:1)

Peleška Luboš

Vyrovnaný, oboustranně bojovný zápas se šťastným koncem pro domácí.Lépe začali hosté. Už v 7.min. šli do vedení po pěkné střele Martina Kotrby z trestného kopu.Domácí však dál drželi s favoritem krok a v 71.min. se jim podařilo vyrovnat díky důrazu Martina Lembergera, který vybojoval míč u rohového praporku a z jeho centru hlavou srovnal Michal Nemrava.Velkou smůlu měli hosté v 89.min. zápasu, kdy jeden z obránců zahrál nešťastně v pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil, v první tři body, kapitán domácích Karel Harant.

Branky domácích: 71. Nemrava Michal ,89. Harant Karel (PK)- 7. Kotrba Martin

Rozhodčí: Blaheta Josef z Klatov ; ŽK 1:0; diváků 60.

 

Vrhaveč -  Měčín 3:0 (2:0)  

Předcházející dva vzájemné zápasy s Měčínem na domácím hřišti Vrhaveč prohrála, ale na oplátku vždy dokázala tento neúspěch odčinit a Měčina si zase plný počet odvezla.  Také tento duel byl v poli nejméně vyrovnaný, ale v koncovce se dokázali prosadit pouze domácí  a proti původním pravidlům si pro jistotu připsali tři body již v domácím zápase s tímto fotbalově vyspělým soupeřem.

Branky: 15. a 68. Minařík Michal , 27. Jiřinec Pavel;

Rozhodčí: Abraham; ŽK: 2:2 ; diváků 50

 

Nezamyslice  - Bezděkov 7:0 (5:0)  

Hosté nastoupili k utkání v silně kombinované sestavě a toho  lídr tabulky využil k jednoznačnému vítězství. To mohlo být ještě daleko vyšší, kdy v koncovce jejich kanonýři proměnili vyložené brankové příležitosti. Dvě z nich také trestuhodně zahodil kapitán domácích Pavelec. 

Branky:39.,58. a 84, Aschenbrenner Jan, 29. a 42.  Ritter František, 25. Kopačka Josef, 9. Soutor Martin;

Rozhodčí: Javorský; ŽK: 1:2 ; diváků 40

 

H. M. Boží -  Janovice 1:0 (1:0)  

Radek Bernard

V sobotním duelu se na pěkně připraveném trávníku hrál vcelku vyrovnaný zápas. Domácí vlétli tradičně na svého soupeře a ten se jen divil, kde se v domácích bere tolik kombinačního umění. V prvních 10 minutách si totiž horáci vypracovali dvě 100% šance, ale v brance hostí se vždy zaskvěl brankář, který obě tutovky zlikvidoval. Více ze hry měli v první půlhodinovce domácí a toto rozložení potvrdili ve 20. minutě, kdy nádherně pronikl po pravé straně L. Bernard a přesným centrem našel Z. Hoffmanna, jež konečně překonal hostujícího gólmana a jeho hlavičku uklidil do branky dobíhající D. Valenta - 1 : 0. Za několik minut mohl po podobné akci zvýšit P. Halas, ale před prázdnou brankou v záklonu přehlavičkoval. Po té se znovu agilní Z. Hoffmann uvolnil a na hranici velkého vápna ještě poslal do další šance D. Valentu, ale jeho střelu zlikvidoval opět Janovický brankář. Hosté měli za celý poločas dvě slibné šance, ale i na druhé straně se nenechal zahanbit L. Waldmann a podržel svůj tým.

Do II. poločasu nastoupili hosté s odhodláním srovnat výsledek a odvést si nějaký ten bod. To bylo vidět na jejich úsilí, čímž prakticky srovnali svoji aktivitu s domácími z I. poločasu. Domácí byli proti jejich plánům a v tomto dějství hráli především ze zabezpečené obrany, jelikož si byli vědomi, že na lavičce náhradníků nemají adekvátní náhradu. I tak měli několik slibných příležitostí především ze standartních situací. Při jedné z nich moc nechybělo a mohli si domácí výsledek pojistit, jelikož nastřelili J. Brabcem břevno, když hostující brankář ani nereagoval na pěknou střelu z přímého kopu. V posledních 20 minutách hosté zatlačili domácí před jejich šestnáctku, ale horští fotbalisté odolávali jejich nájezdům a sami podnikali brejky. Z jednoho z nich těsně před koncem vsítili i pěknou branku, ale pomezní odmával k neradosti domácích fanoušků ofside. I tak ovšem domácí zvítězili a připsali si ze svého hřiště další plný bodový zisk. Precizně rozhodoval Fr. Petrželka. Škoda, jen že v některých vyrovnaných zápasech na hřištích soupeřů, ještě nezúročili horští fotbalisté svou snahu v dílčí úspěch.

Branky: 22. Valenta Dušan;

Rozhodčí: Petrželka F.; ŽK: 3:5 ; diváků 70

 

V. Hydčice -  Luby B 3:1 (1:0)  

Kotrba P

V prvním poločase byli aktivnější domácí , ale nedokázali proměnit několik vyložených šancí . Až v 31 min. se domácí ujali vedení po hezké střele Tyrpekla . Do poločasu se již skóre neměnilo . V úvodu druhého poločasu domácí potvrdili svoji vůli po vítězství brankou Hejpetra Zdeňka v 48. min. Poté převzali aktivitu hosté a v 55 min. se jim podařilo vyrovnat Sydorenkem po centru z levé strany hlavou. Následně převzali aktivitu hosté a snažili se utkání srovnat , ale po vyloučení hostujícího Sydorenka jejich snaha vyšla na prázdno a domácí potvrdili své vítězství v 89 min. Hejpetrem ZdeŇkem , který proměnil pokutový kop po faulu na Melíška Vojtěcha a definitivně rozhodl utkání.

Branky : 31.Tyrpekl Miroslav, 48.a 89 min. Hejpetr Zdeněk -55 . Sydorenko

Rozhodčí: Špitalský; ŽK: 2:2; ČK: 0:1 (80. Sydorenko)

 

Dešenice  - Hrádek 5:3 (1:2)  

Chodit na  utkání  v Dešenicích se musí domácím divákům líbit. Domácí borci jsou při střelecké chuti  . V průměru na tomto hřišti padá minimálně šest branek a nad tento průměr byl i zápas s Hrádkem. Domácím se podařilo zopakovat na vlas stejné vítězství jako v minulém zápase na tomto hřišti nad FK Svéradice. Navíc prokázali, že je do kolenou nepošlou  ani  dvě rychlé branky v závěru první půle vstřelené Liborem Kutilem, kterým tento kanonýr hostů otočil stav do kabin  na 1:2  pro svůj tým. Rozhodnutí o výsledku přišlo po  střelecké  smršťi , kdy mezi 65. a 72.minutou  padlo pět gólů z toho čtyři do sítě hostů a další tři body zůstaly  doma .

Branky: 30. a 66. Bartůněk Miloš , 65. a 67. Poupa Michal , 72. Pytel Václav – 35. a 44. Kutil Libor , 69. Adamec Tomáš;

Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 0:5 ; diváků 90

 

Horažďovice B – Svéradice   0 : 2 (0 : 2)

Výsledek neodpovídá průběhu hry. Domácí měli více ze hry, hosté zase hbité dva útočníky kteří dokázali zaměstnat celou obranu domácích a rozhodli  do sedmnácté minuty o tom, že body si odvezl z místního derby soupeř do Svéradic.  

Branky: 10. Petřík Lukáš, 17. Kulhánek Ondřej;

Rozhodčí: Kurc; ŽK: 1:1; ČK: 1:0 - 72. Václavek Pavel  ; diváků 50.

 

Tabulka po  9. kole

 

 

     1. Nezamyslice    9    8  0   1   34:  6   24  (  9)

     2. Dešenice       9    6  1   2   32: 19   19  (  7)

     3. Vrhaveč        9    5  4   0   14:  3   19  (  4)

     4. Svéradice      9    6  0   3   21: 11   18  (  6)

     5. V. Hydčice     9    4  3   2   19: 16   15  (  3)

     6. Měčín          9    4  2   3   19: 18   14  (  2)

     7. Sušice B       9    4  1   4   19: 14   13  (  1)

     8. Janovice       9    4  1   4    9: 14   13  ( -2)

     9. Hrádek         9    3  2   4   17: 16   11  ( -4)

    10. H. M.  Boží    9    3  1   5   10: 21   10  ( -5)

    11. Horažďovice B  9    3  0   6   13: 26    9  ( -3)

    12. Bezděkov       9    2  1   6   10: 22    7  ( -8)

    13. Luby B         9    1  2   6    8: 20    5  (-10)

       14. Žihobce        9    1  0   8   10: 29    3  ( -9)   

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

NEZNAŠOVY PO JEDENÁCTÉ

 

Jednu z nejpříjemnějších kalendářních roků zažívají v tomto roce příznivci Sokola Neznašovy. Těm bylo sice po sérii čtyř proher v úvodních zápasech nového ročníku pěti  ouvej, ale doma si s výjimkou nepovedených zápasů s Veřechovem a Myslívem přicházejí na své .  Vždyť  sobotu viděli již jedenácté letošní vítězství Neznašovy na svém hřišti ,  což znamená celkový  zisk 33 bodů  a taková bilance se neurodí každým rokem!

 Nenápadně bodík po bodíku střádal nováček z Týnce v průběhu podzimu. Po čtyřech remízách a zbytečné prohře v Hradešicích nyní třemi výhrami v řadě se dostal na samý  dosah medailovým příčkám tabulky . Bude-li  takto Týnec pokračovat, pak  vzhledem ke kvalitnímu složení mužstva s střeleckým schopnostem Michala Frouse je třeba tento tým zařadit mezi velké aspiranty na boj o dvě postupová místa do okresního přeboru.Ostatně obdobné ambice má minimálně dalších šest týmů z první poloviny tabulky a to je pro vývoj v soutěži jen dobře.

 

 

Neznašovy  - Kvasetice 5:2 (2:0)  

Domácím se podařil vstup do druhé půle, kdy dvěma góly zvýšili své již dvoubrankové vedení a po necelé hodině hry již bylo o osudu zápasu rozhodnuto.

Branky: 20. a 51. Voráček Pavel , 24. a 57. Ponocný Pavel , 80. Mundl Martin – 70. Bouzek Stanislav, 71. Vojta Radek;

Rozhodčí: Habada; ŽK: 1:3 ; diváků 60.

 

Týnec  - Malý Bor 3:1 (3:0)  

Slušně hrané utkání ve kterém se v souboji dvou nováčků podařilo domácím navávat na předcházející dvě vítězství a prodloužili tím šňůru devíti získaných bodů v řadě.

Branky: Frous Michal 2, Slivoň Václav - Sluka František;

Rozhodčí: Simbartl; ŽK: 1:1; diváků 50.

 

Měcholupy – Kolinec  2 : 1(0 : 0)

Jedinou branku hostů dal čtyři minuty před koncem Pavel Kohout po té, kdy využil hrubé chyby domácího gólmana kdy mu vypadl míč a ten poslal do sítě domácí  svatyně.

Branky :  49.  Gašpar , 75. Novák Petr st. – 86. Kohout Pavel.

Rozhodčí: Koura;  ŽK 2:5; ČK 0:1 ; diváků 40.

 

Hrádek B -  Strážov B 3:3 (2:2)  

Duel dvou týmů z konce tabulky  skončil dělbou bodů a to i přesto že hosté  dohrávali zápas v dvojnásobném oslabení bez dvou vyloučených hráčů.

Branky: Adamec, Kutil Libor, Hošek Daniel - Šlegl Marek 2, Lorenc Jan;

Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 2:4; ČK: 0:2 (Janda Václav, Lorenc Jan ); diváků 20.

 

Nalž. Hory -  Hradešice B 1:3 (0:1)  

Skóre otevřel v místním derby hostující Fořt z penalty. Po přestávce přidal druhou, hezkou  branku Karel Pivnička který poslal míč do branky domácích po té kdy vystřihl  předpisové nůžky. Za domácí  se podařilo dát kontaktní bran ku deset  minut před koncem  Petrem Štechem, ale poslední slovo měl odchovanec místní kopané v dresu hostů Šmrha, který upravil v 90.minutě na 1:3.

Branky:  80. Štěch Petr –18. Fořt Ondřej(PK), 54. Pivnička Karel, 90. Šmrha Miroslav;

Rozhodčí: Cihlář J.; ŽK: 0:1 ; diváků 80.

 

Velhartice  - Veřechov 2:3 (1:1)  

Podrobnosti nedošly

Branky: 14. Bejvl Josef, 87.  Pilík Luboš -  29. a 48. Podzimek Josef , 73. Raška Josef;

Rozhodčí: Bošek Petr; ŽK: 1:1; diváků 50

 

Mochtín B – Myslív  4 : 1 (3 : 1)

Hosté šli do vedení již v první minutě ,když nařízenou penaltu proměnil Sládek.Pak již měli domácí hru jasně ve své moci a zaslouženě vyhráli.

Branky: 19. a 40. Břečka, 21. Tománek, 70. Jarabica

Rozhodčí: Habada ; ŽK 2:1; 60 diváků.

 

Tabulka po  9. kole

 

 

     1. Mochtín B    9    6  3   0   20:  9   21  (  9)

     2. Měcholupy    9    6  1   2   11:  9   19  (  4)

     3. Týnec        9    4  4   1   29: 11   16  (  1)

     4. Malý Bor     9    5  1   3   25: 14   16  (  1)

     5. Veřechov     9    5  1   3   22: 17   16  (  4)

     6. Myslív       9    5  1   3   18: 14   16  (  1)

     7. Neznašovy    9    5  0   4   21: 24   15  (  0)

     8. Hradešice B  9    3  3   3   18: 14   12  (  0)

     9. Kvasetice    9    3  2   4   21: 23   11  ( -1)

    10. Nalž. Hory   9    2  2   5   16: 22    8  ( -4)

    11. Kolinec      9    2  2   5   19: 30    8  ( -7)

    12. Strážov B    9    1  3   5   12: 15    6  ( -9)

    13. Velhartice   9    1  3   5   14: 20    6  ( -6)

     14. Hrádek B     9    1  2   6   14: 38    5  ( -7) 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku