Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA - skupina B 7. kolo 29.-30.9. 07

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

MOCHTÍNU SE V HRADEŠICÍCH DAŘÍ

 

Ve skupině B krajské soutěže  1.B třídy  ve které startuje osm týmů z Pošumaví  dominuje pět z nich  na čele tabulky. V sedmém kole ve třech zápasech svedly vzájemné souboje. Ve Švihově poprvé prohrál nováček z Pačejova. V Hradešicích zase dokázal Mochtín, že se mu na tomto hřišti daří a po třech předchozích remízách tentokráte  uspěl ještě lépe ziskem třech bodů si výrazně polepšil v tabulce ke které se probojoval na 4.místo. Třetí posumavské derby se hrálo v Dlouhé Vsi a v něm se domácí Tatran podělil o body se Železnou Rudou. Hosté si tak připsali na své konto první podzimní bodový zisk ze soupeřova hřiště. V dalších dvou zápasech se již radovali týmy které měly výhodu domácího prostředí. Okula Nýrsko jako první přerušila podzimní  neporanitelnost hostů ze Záhoří a po vítězství 3:1 se vrátila zpět do čela tabulky. Po pouťovém výpadku na svém hřišti uspěli fotbalisté SK Strážov, kteří odsunuli výhrou 2:0 soupeře ze Starého Plzence na poslední místo v tabulce kde tento tým vystřídal dalšího zástupce Pošumaví SRK Železnou Rudu.

 

 

 

Dlouhá Ves - Železná Ruda  1 : 1 (1 : 0)

Josef Krůs

Dlouhá Ves nastoupila (pokolikáté už) bez několika hráčů základní sestavy. J.Šebelík-indisponován,M.Košťál-pracovně zaneprázdněn a když k tomu přidáme T.Blažka,který odstoupil po srážce s protihráčem už ve 30 min.a byl převezen k většímu ošetření k lékaři máme ztráty,které hráči na hřišti jen těžko mohli vykompenzovat.

V prvním poločase to vypadalo,že Dl.Ves splní úlohu favorita, ze jména, když se po přihrávce z vlastní poloviny dostal míč k T.Frýdovi,který poslal nádhernou přihrávku z pravé strany na dobře postaveného D.Rona,pro kterého už nebyl větší problém poslat domácí umístěnou hlavičkou do vedení.Ale to bylo nadlouho vše.Hosté brzy po poločase vyrovnali pěknou umístěnou střelou z pravé strany hráčem Lehečkou.Hosté už od odstoupení T.Blažka vycítili,že je tentokrát Dl.Ves doma zranitelná a také domácí často v poli přehrávali a jen zbrklá koncovka je připravila o vedení.Nutno dodat,že i domácí měli dost šancí na to,aby utkání skončilo naopak v jejich prospěch.

Remíza je tedy asi spravedlivá,už proto,že Železná Ruda v Dlouhé Vsi zanechala dobrý dojem a s umístěním v tabulce se jen tak nesmíří.

Branky: 31. Ron David - 50. Lehečka Jakub

Rozhodčí : J Velíšek ; diváků 90; ŽK 2:1.

 

Hradešice – Mochtín   1 : 2 (1 : 0)

František Melka

Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře, vytvořili si územní převahu a hosty nepouštěli ani na dostřel domácí branky. Jejich tlak vyústil v 26.min ve vedoucí branku, kdy po chybě hostujícího brankáře poslal domácí do vedení M. Florián. Nadále pokračovali v dobré hře a s tím přišly další velmi dobré šance na vstřelení branky, ale v koncovce byli domácí bezradní, a tak se do konce poločasu již stav nezměnil.

Druhý poločas se hosté zlepšili, hra se vyrovnala a domácí začínali být čím dál více nervóznější. Neustále diskutovali s rozhodčím a to se jim vymstilo. V 63.min hosté srovnali stav utkání po rohovém kopu a v 69.min se po nenápadné akci ujali dokonce vedení. Domácí mohli v závěru utkání alespoň vyrovnat, ale z malého vápna domácí útočník přestřelil.

Branky : 26. Florián – 63. Podráský, 69. Dolejš,

Rozhodčí :  Kulhánek

Trenér Hradešic František Melka :  „ Dnes se opakovala blamáž z minulého týdne, kdy jsme dobře rozehraný zápas nedokázali dotáhnout do vítězného konce. Proti Mochtínu jsme první poločas hráli velmi dobře a kdybychom vedli o tři branky, nikdo by se asi nedivil. Zápas jsme si pak sami prohráli vlastní neukázněností. Náš největší problém je proměňování šancí. Herně jsme se svému soupeři vždy minimálně vyrovnali, jenže jsme nastříleli nejméně branek ze všech účastníků této třídy a to se samozřejmě odrazí na celkovém umístění.“

 

Strážov – Starý Plzenec  2 : 0 (1 : 0) 

Ve Strážově se hrálo bojovné utkání s nasazením obou týmů po celých devadesát minut. Domácím  i přes zlepšení stále nevychází kombinační hra podle jejich představ a to se projevilo zejména v úvodu utkání. Nechyběla jim ale bojovnost a odměna se závěrečným hvizdem rozhodčího dostavila v zisku důležitých tří bodů. Strážovští  měli od úvodních minut častěji míč na svých kopačkách,často se pokoušeli o zakončení, ale v cestě jim stál výborný brankář hostů , který jejich střelecké pokusy bezpečně likvidoval.  Domácím se vydařil závěr první půle. V 45.minutě unikl po pravé straně Vítovec, uvolnil se od obránce hostů , odcentroval před branku  a hlavičkující Mayer se v takových situacích nemýlí  1:0. Po přestávce domácí  pokračovali v úsilí  o pojištění jednobrankového vedení. Nejblíže  k tomu byli  v 72.minutě  kdy se individuelně prosadil Čížek, unikl z poloviny hřiště obráncům, obešel i brankáře , ale ten mu míč v poslední chvíli vyrazil na roh.O minutu na to z obdobné situace  zlikvidoval  gólman hostů  šanci Jankovi a úspěšný byl i proti dorážce Tomáše Matějky. Definitivní jistotu přinesla Strážovu až 84.minuta. Nedorozumění mezi obráncem a brankářem využil střídající Rejko  a vypíchnutý míč z jeho kopačky si našel cestu do branky hostů 2:0.

Branky: 45. Mayer Broněk  , 84. Rejko Jaroslav ; ŽK: 2:2

Sestava Strážov : Franc – Helm, Presl Petr, Čížek, Paleček – Smolík, Vítovec, Matějka T., Janka – Mayer (73.Rejko), Presl Štěpán (68. Míčko David)

 

Švihov  - Pačejov 3: 1 ( 3: 1) 

Branky: Špatenka 2, Kudjak - Mašek; ŽK: 1:1

 

Nýrsko – Záhoří  3 : 1 (1 : 1)

Podrobnosti nehlášeny (další informace k utkání převzaty a upraveny z webových stránek TJ Záhoří)

Až v sedmém zápase jsme našli přemožitele, když jsme podlehli na hřišti prvního Nýrska. Přitom již ve čtvrté minutě jsme se dostali do vedení, když domácí obránce zbytečně fauloval M. Švece a nařízenou penaltu sám faulovaný s jistotou proměnil. Jinak ale měli domácí výrazně více ze hry, lépe kombinovali a zatlačili nás do defenzívy. Vyrovnání se dočkali v 18. minutě, když Šampalík špatně odkopl, domácí hráč pronikl po pravé straně do vápna a od čáry předložil svému spoluhráči před prázdnou branku. Do přestávky si ještě obě mužstva vypracovali jednu gólovou příležitost, ale umístěnou hlavičku Peloucha brankář vyrazil na roh a domácí útočník hlavičkoval z malého vápna nad. I po přestávce si Nýrsko udržovalo převahu, ale paradoxně jsme mohli jít do vedení, kdyby ovšem přímému kopu M. Švece nestálo v cestě břevno. V 58. minutě se domácí dostali zaslouženě do vedení, když na centr napříč velkým vápnem naběhli hned dva hráči, první na míč ještě nedosáhl, ale druhý nedal Pechrovi šanci. I nadále si Nýrsko udržovalo převahu, ale jeho útočným atakům naše obrana dlouho odolávala. Čtvrthodinu před koncem však padlo definitivní rozhodnutí, když jsme špatně rozehráli přímý kop, domácí podnikli rychlý brejk a zvýšili na 3:1. V závěru jsme mohli snížit, ale V. Švec byl v šanci faulován, k odraženému míči se ještě dostal M. Švec, ale při pokusu o kličku brankáři o něj přišel.

Sestava: Pechr - Michálek - Šampalík, Vavřík (Šlehofer), Jiránek - Gaži, Švec M., Milota, Šimek - Pelouch, Švec V.

Branky : za hosty Švec M.

 

 

OSTATNÍ  VÝSLEDKY

 

Merklín  - Přeštice B 4: 3 ( 0: 1)  

Branky: Liška J. 2, Fořt, Liška M. - Bulta 2, Čech; ŽK: 2:2

Chlumčany  B – Předenice  1 : 1

 

Tabulka po  7. kole

 

 

     1. Nýrsko             7    5  0   2   18:  7   15  (  3)

     2. Švihov             7    5  0   2   18: 12   15  (  6)

     3. Dlouhá Ves         7    4  1   2   14: 12   13  (  1)

     4. Mochtín            7    3  3   1   14: 12   12  (  0)

     5. Pačejov            7    3  3   1   12: 10   12  (  3)

     6. Chlumčany B        7    2  4   1   13: 10   10  ( -2)

     7. Záhoří             7    2  4   1   14: 14   10  ( -2)

     8. Strážov            7    3  0   4   10: 11    9  (  0)

     9. Merklín            7    3  0   4   12: 14    9  (  0)

    10. Hradešice          7    2  2   3    8:  9    8  ( -4)

    11. Předenice          7    1  4   2   14: 14    7  ( -2)

    12. Přeštice B         7    1  2   4   14: 19    5  ( -4)

    13. Železná Ruda       7    1  2   4   12: 23    5  ( -7)

    14. SK St. Plzenec     7    1  1   5   10: 16    4  ( -5)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku