Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 7. kolo 29.-30.9. 07

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

V NOVÝCH  BÍLÝCH DRESECH TO HORÁM VYŠLO

 

Po třech kolech kdy prožíval nováček z Hory Matky Boží bodový půst se opět radoval ze zisku bodů. V derby proti hostům z Hrádku nastoupily Hory ve zbrusu nových bílých dresech s odhodláním pokřtít tyto dresy vítězstvím a to se jim nakonec i podařilo. Na svůj první bod v přeboru čeká stále další nováček TJ Žihobce. Tentokráte se zdálo, že by to na domácím hřišti mohlo vyjít,když do druhé půle nastupovaly s jednobrankovým vedením . Radost jim pokazila hostující rezerva z Horažďovic, která po hodině hry dvěma slepenými brankami v rozmezí dvou minut skóre otočila ve svůj prospěch.  

 

 

Vrhaveč -  Janovice 4 : 0 (2:0)  

Hosté tentokráte ve Vrhavči mimo nedisciplinovaného chování po kterých byli dva jejich hráči vyloučeni  vůbec nic. Domácí měli vývoj zápasu ve své režii a jich do konce první půle dali Dukle najevo kdo vyjde z tohoto duelu jako vítěz.

Branky: 22. Hrach Václav, 33. Minařík Michal, 68. Potužník Jan, 89. Funěk Tomáš

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK 3:3, ČK:  0:2 (44. Keřlík Václav, 68.  Kubový – oba po dvou ŽK  ) ; diváků  80

 

Nezamyslice -  Luby B 4 : 0 (2:0)  

Hosté zaskočili kvalitní hrou a nasazením . Dokázali si vytvořit z rychlých protiútoků tři velmi dobré brankové příležitosti. Úspěšnější byli domácí kterým se začalo dařit střelecky  po půlhodině hry kdy se prosadil vedoucím gólem Kopačka. Tři minuty po té klid do řad vedoucího týmu  tabulky přinesl druhou brankou Aschenbrener  . Po přestávce si již domácí své vítězství pohlídali a dalšími dvěma brankami ještě pojistili.

Branky: 30. Kopačka Josef, 33. Aschenbrenner Jan, 65. Soutor Martin,  90. Vinický Radek,

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 3:2 ; diváků  60.

 

H. M. Boží -  Hrádek 1 : 0 (0:0)  

Bernard Radek

Snaha domácích o zisk bodů  kteří nastoupili k tomuto duelu v nových bílých dresech byla  od úvodního hvizdu byla zřetelná .Především v prvních 25 minutách byli domácí velmi často před hrádeckou brankou a měli několik velmi nadějných šancí. Především dvě šance Z.Hoffmanna byly z kategorie vyložených, ale scóre se po nich neměnilo, jelikož zakončení bylo nepřesné. Hosté kontrovali naopak v posledních 20 minutách I. poločasu, když zatlačili horáky před svoji šestnáctku a svůj tým několikrát podržel brankář L. Waldmann. Do druhé půle se tak nastupovalo za bezbrankového stavu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Rozhodující branka padla po krásném zakončení z přímého volného kopu ze zhruba 22 m, když domácí exekutor překonal jak zeď tak i překvapeného gólmana hostů - 1 :0. Od tohoto okamžiku chybělo do konce derby zápasu přes 30 minut a ve vývoji byla zřetelná velká snaha hostí o korigování výsledku. S přibývajícím časem se ovšem na hrádecké kopačky vloudila nervozita, a tak několik velmi nadějných šancí zůstalo nevyužito, naopak na druhé straně mohl 10 minut před koncem rozhodnout P. Halas, ale jeho střela jen těsně minula hrádeckou branku. Škoda, jelikož hosté i jejich spříznění fandové se několikráte dožadovali odpískání penalty po pravidelně nafilmovaných situacích ve vápně od útočníka L. Kutila. Ovšem sudí Kurc se nenechal zmást a za nervózní chování hrádeckých vytahoval v poslední patnáctiminutovce pouze ŽK. Je pravda, že domácí získali tentokráte body po velkém boji, ale za taktický výkon si, po předešlých smolných porážkách (Horažďovice a Svéradice), vítězství určitě konečně zasloužili. Jenom škoda, že hosté v utkání dvou nedalekých sousedů neunesli porážku a rozptylovali nejenom sami sebe, ale i arbitra na hřišti.

Branky: Bernard Luděk;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 2:3 ; diváků  60

 

V. Hydčice  - Sušice B 2 : 1 (0:0)  

Kotrba P.

Ve V. Hydčicích se hrál zajímavý  zápas ve kterém se domácí v oslabené sestavě postavili ambicióznímu a mladému mužstvu Tatranu Sušice B. Domácí od počátku bojovali a hráli s hostujícím mužstvem vyrovnanou partii i když ke skórování byli blíže právě v prvním poločase domácí. Svoji aktivitu potvrdili na začátku druhého poločasu brankou Hejpetra Zd. v 55 min. Poté hosté začali zvyšovat tlak a v 65 min. vyrovnali Hanulou Davidem a svůj tlak hosté ještě zvýšili v 76 min. po druhé žluté kartě domácího Tyrpekla , který domácí oslabil ještě více. Hosté však i přes početní převahu nedokázali vstřelit branku , což se podařilo domácím v 85 min. Kropáčkem Ladislavem který potvrdil dnes svůj vynikající výkon a tento stav už vydržel do konce utkání a zaslouženě pro domácí.

Branky : 55 . Hejpetr Zdeněk , 85. Kropáček Ladislav - 65. Hanula David

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 3:2 ;  ČK 1:0 (76 min. Tyrpekl Miroslav) ;diváků  50

 

Dešenice  - Svéradice  5 : 3 (1:2)  

Domácí měli  již v prvním poločase více ze hry a ujali se vedení ve 22.minutě brankou nejlepšího střelce soutěže Michala Poupy. Hostům se podařilo o pět minut později Prokopcem vyrovnat a brankou do kabin kterou vsítil  Opálecký ve 44.minutě šli dokonce do vedení.  Po přestávce  již domácí dominovali . v úvodu druhé půle vyrovnal Jindra Toman a následně Michal Poupa a Václav Pytel  získali pro svůj tým dvoubrankové vedení. Na konečných 5:3 upravil v 82.minutě po pěkné kombinační akci  Hvězdy a Bartůnka  umístěnou střelou po zemi  k tyči  nestárnoucí Hvězda.

Branky: Poupa Michal 2, Hvězda Jiří, Pytel Václav, Toman Jindřich - Soukup Lukáš, Opalecký Miroslav, Prokopec Zdeněk

Rozhodčí: Abraham ; diváků  80.

 

Žihobce  - Horažďovice B 2 : 3 (1:0)  

Úvod zápasu vyšel domácím herně i brankově. Po obdržené brance pak ale hosté na dlouhé minuty zamkli domácí na své polovině. Vyrovnání a vzápětí i vedení se dočkali až ve druhém poločase, kdy využili standardních situací. Následnému náporu domácích hosté odolali a své vítězství si pojistili 5 minut před koncem. Domácí sice ještě stačili zkorigovat, ale na remizu už nedosáhli.

Branky : 12. a 87. Šikl René -  62. Lávička Miroslav , 64. a 85.  Malý Michal

Rozhodčí: Špindlerová Zuzana; ŽK: 2:1 ; diváků  100.

 

Bezděkov -  Měčín  1 : 2 ( 1 : 1)   

Domácí o body ve vyrovnaném zápase přišli  dvěma hrubkami  při ztrátě míče ve středu hřiště a hosté z brejků tyto chyby trestali. Po jedné takové hrubce a samostatné akci Boška hosté vedli 1:0. Na 1:1 vyrovnal Valečka po rohovém kopu hlavou. Vítěznou branku Měčína dal po brejku zakončenou vydařenou střelou z 25 metrů mladíček  Čejka.

Branky: Valečka Václav - Bošek, Čejka Martin;

Rozhodčí: Špitalský Milan; ŽK: 1:1; diváků 20.

 

Tabulka po  7 . kole

 

 

     1. Nezamyslice        7    7  0   0   27:  5   21

     2. Vrhaveč            7    4  3   0   10:  2   15

     3. Dešenice           7    4  1   2   24: 14   13

     4. Sušice B           7    4  1   2   16:  9   13

     5. Svéradice          7    4  0   3   14: 10   12

     6. Měčín              7    3  2   2   16: 14   11

     7. V. Hydčice         7    3  2   2   14: 13   11

     8. Hrádek             7    3  1   3   12:  9   10

     9. Janovice           7    3  1   3    8: 13   10

    10. Horažďovice B      7    3  0   4   12: 21    9

    11. H. M.  Boží        7    2  1   4    7: 18    7

    12. Bezděkov           7    2  0   5    9: 14    6

    13. Luby B             7    0  2   5    4: 15    2

      14. Žihobce            7    0  0   7    7: 23    0  

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

PŘEKVAPENÍ  V NEZNAŠOVECH

 

V 7.kole si na hřiště do Neznašov přijel nový lídr tabulky z Malého Boru pro první svojí podzimní prohru. Tohoto zaváhání využilo béčko Sokola Mochtín , které v kvalitním utkání o čelo tabulky doma vyhrálo nad Veřechovem a opět se vrátilo na první místo. Podruhé za sebou klopýtl po úvodních suverénních pěti kolech Sokol Myslív. Po domácí remíze s Veřechovem nyní historii vzájemných zápasů s Týncem  poprvé prohrál na jeho hřišti. Rušný závěr přinesl duel v Kolinci, kde domácí museli likvidovat dvoubrankový náskok hostů z Kvasetic. Svatoboru se vyplatila posila z prvního týmu Libor Kutil, který zaznamenal  za rezervu Hrádku hattrick.

 

 

Kolinec – Kvasetice 3 : 3 (1 : 3)

Milfort

V prvním poločase hosté domácí obranu přehrávali z čehož vytěželi vedení 1:3. Ve druhém poločase domácí pokryli šikovné útočníky hostů a dokázali vyrovnat. Hosté i přesto měli ještě dvě gólové šance. Závěr zápasu byl hodně nervózní a to jak na hřišti, tak mezi diváky. Pořadatelská služba však vše bez větších problému zvládla.

Branky : 18. Kohout P. ml.,56. Joza L.,88. Milfort Jiří - 7. Balý P.,25. Hanzlík,38. Balý M.

Rozhodčí : Bala ; diváků 50; ŽK 2:2; ČK 0:1 (Bouzek )

 

Neznašovy  - Malý Bor  3 : 2 (3:0)  

Hosté v kombinované sestavě  se nechali v prvním poločase zaskočit tříbrankovým vedením  domácích. Na obrat výsledku v tomto zápase však již ani dvě branky vstřelené po přestávce nejlepším kanonýrem soutěže Vaňkem již nestačily.  

Branky: 19. Mundl Martin, 27. Žák Miroslav , 37. Voráček Pavel – 65. a 72. Vaněk Luděk .

Rozhodčí: Bošek Petr;  ŽK: 2:1 ; diváků  30.

 

Měcholupy -  Strážov B   2 : 1 (0:1)  

Vyrovnané utkání se šancemi opřed oběma brankami rozhodli pro sebe zkušenější domácí.  Hosté vedli od 23.minuty  brankou Václava Jandy z pokutového kopu. Ze stejné situace  domácí v 55.minutě Votavou vyrovnali a vítězství jim zajistil střelou z hranice šestnáctky zkušený Radek Petelík.

Branky: 55. Votava Josef (PK) , 80. Petelík Radek, –  23. Janda Václav (PK)

Rozhodčí: Husník ; diváků  80

 

Týnec - Myslív  4 : 0 (0:0)  

Velmi slušně hraném utkání se podruhé na podzim podařilo domácím zcela zaslouženě dotáhnout do vítězného konce.

Branky: Knotek Vlastimil, Václavíček Zdeněk, Frous Michal, Hála Vladimír;

Rozhodčí: Vondráček Václav; ŽK: 0:3 ; diváků  60.

 

Hrádek B  - Hradešice B   3 : 3 (1 : 2)

Posila se domácí rezervě z A týmu v podobě Libora Kutila se vyplatila. Tento zkušený hráč dal všechny branky Svatoboru a zaznamenal tak hattrick.

Branky : Kutil Libor 3 - Fořt Ondřej, Melka František, Šmrha

Rozhodčí  : Staněk ; diváků 50; ŽK  8:1; ČK 1:0.

 

Mochtín B  - Veřechov  4 : 3 (1 : 1)   

Souboj o čelo tabulky přinesl zásluhou obou týmů kvalitní fotbal. Domácí vedli, ale soupeř nečekaně skóre otočil. Dvě střely Holiše znovu přinesly vedení Mochtína, který pak zaslouženě dotáhl zápas do vítězného konce.

Branky: Holiš Tomáš 2, Břečka Miroslav 2 - Raška Pavel, Želíska Jan, vlastní;

Rozhodčí: Petržilka Jiří; ŽK: 2:4; diváků 100.

 

Nalžovské  Hory  - Velhartice  2 : 2 (1 : 2)   

Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách skončilo spravedlivou dělbou bodů, když domácí tento úspěch zachraňovali vyrovnávající brankou dvě minuty před koncem..

Branky: 13. Štěpánek Jindřich, 88. Kratochvíl Karel – 33. Pilík Luboš,40.  Antonovics Andrej;

Rozhodčí: Vondráček; ŽK: 0:2; diváků 80.

Tabulka po 7 . kole

 

 

     1. Mochtín B      7    5  2   0   15:  7   17

     2. Malý Bor       7    5  1   1   24: 10   16

     3. Veřechov       7    4  1   2   17: 12   13

     4. Myslív         7    4  1   2   13:  9   13

     5. Měcholupy      7    4  1   2    8:  8   13

     6. Týnec          7    2  4   1   24:  9   10

     7. Neznašovy      7    3  0   4   13: 21    9

     8. Hradešice B    7    2  2   3   14: 12    8

     9. Kvasetice      7    2  2   3   16: 17    8

    10. Kolinec        7    2  2   3   17: 25    8

    11. Velhartice     7    1  3   3   11: 14    6

    12. Strážov B      7    1  2   4    8: 10    5

    13. Nalž. Hory     7    1  2   4   12: 17    5

       14. Hrádek B       7    1  1   5   10: 31    4   

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku