Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Webové stránky klubu FK Horažďovice okem fanouška...

Horažďovice 23.9. 2007

                 Webové stránky klubu FK Horažďovice okem fanouška...

Srdečně zdravím všechny funkcionáře, hráče i fanoušky nejen horažďovické kopané a nemohu opomenout ani  správce výše uvedených webových stránek.

A právě u posledně jmenovaných narážím na zcela zásadní problém. Pokud totiž někdo chce zcela  objektivně spravovat webové stránky velebící jméno  klubu "FK Horažďovice", měl by "PŘINEJMENŠÍM DO AKTUALIT"  průběžně promítat výsledky klubu CELÉHO, nikoliv POUZE výsledky  Starších a Mladších přípravek... Některé tabulky celorepublikových i krajských soutěží totiž obsahují plnohodnotné odkazy na webové stránky klubu, které jsou tak díky vzniklé situaci spíše k pláči než k smíchu!
 Vím z tisku i od přátel, jaká je situace a proč jsou zde některé výsledky ZÁMĚRNĚ  opomíjeny, ale proč by na to měl doplácet fanoušek z Prahy, Plzně, Domažlic,Londýna:-), Klatov nebo Králova Dvora či Prachatic, který se  zajímá o dění kolem našeho "A" týmu a náhodou zabrousí na naše stránky??? Hmmm???
Odpoví mi někdo? NE! Odpovím si  sám!
Takový fanda se ještě na sklonku ZÁŘÍ v aktualitách dočte, že naše divizní "áčko" prohrálo dne 25.KVĚTNA v Jankově 5:1!
V Horažďovicích jsem se narodil a ikdyž léta žiju ve velkém městě, 15 let navštěvuji téměř každý mistrovský zápas na Lipkách a často jezdím i ven. Bude tomu tak i tehdy,  bude-li "A" tým hrát jakoukoliv krajskou soutěž a bude-li ho trénovat Arsene, Karel, Alex nebo třeba José... je mi to totiž upřímně šumafuk!

Jsem hrdý na své město, jeho reprezentaci a jsem hrdý i na výkon svých hráčů, který předvedli ve 2.kole poháru ČMFS proti SK Dynamu České Budějovice...
Nejsem ani na jedné či  druhé straně, jsem jen obyčejný fanoušek horažďovické kopané, kterého znepokojují " dle mého názoru záměrně"  zanedbané webové stránky svého klubu...!!! 

A ještě si neodpustím poznámku k dnešnímu domácímu mistrovskému utkání  FK Horažďovice - FK Králův Dvůr 1:6 (1:2) 

Když Vás koncem poločasu "Zařízne" hlavní arbitr, těžko hledat v hráčích motivaci na poločas druhý... Takže kluci, já Vám odpouštím. 

Pozn.*  Zde se jedná pouze o subjektivně prezentovaný názor autora článku.

                                                                                                                                                   

 S pozdravem    Mjallby

Prosím o zveřejnění tohoto článku na šumavanetu, děkuji.

 

Poznámka autora a správce stránek Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko :

 

„ Myslím si, že základním pravidlem je , pokud někoho o něco žádám, pak v úvodu žádosti, dopisu představit (a e-mail je forma dopisu)   o to požádám jinou formou, než je v úplném závěrem  článku  uvedeno: „Prosím o zveřejnění tohoto článku na šumavanetu, děkuji“ a končící  . Mám-li někomu udělat nějakou službu, pak to jistě rád udělám, ale musím vědět KOMU !!Takovéto e-maily dostávám v souvislosti s fotbalem nejen v Pošumaví spousty a všechny končí tam kam patří, tj. do odstraněné pošty.

Jen výjimečně  v tomto případě toto neudělám, neboť samotný obsah článku a myšlenky  v něm obsažené  jsou natolik  závažné, že zde dávám  zažitá vlastní pravidla stranou a podstoupil jsem celý obsah čtenářům ke zveřejnění.Myšlenky jsou mi natolik blízké a plně se s nimi ztotožňuji.  Je mi velice smutno z toho, co je dlouhodobým  problémem v souvislosti s horažďovickým fotbalem   a to ochota podstupovat informace z tohoto klubu pro čtenáře webových mých webových stránek  ,které  v návaznosti na osobní spolupráci s Klatovským a Plzeňským deníkem. Uvedené deníky mají ode mne souhlas používání informací z těchto stránek pro čtenáře regionálních novin.

Nejde tedy z mé strany jakousi ignoraci fotbalu na Horažďovicku. Osobně jsem vyvinul nesčíslné množství  aktivit k tomu, aby mně  byly informace z utkání všech věkových kategorií zasílány a že tyto následně budu zveřejňovat na stránkách Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko.

Zaradoval jsem se nad tím, kdy jsem byl informován, že FK Horažďovice má vlastní webové stránky. Myslel jsem si „bláhovej“ , že  ze budou aktuální informace z veškerého fotbalového dění v Horažďovicích a že tyto i formace budu využívat. Určité záblesky z počátku tu tohoto charakteru sice byly, ale velice v krátké době se vše vrátilo do starých kolejí. Výsledek je takový jak uvádí ve shora uvedeném článku jeho autor, fanoušek horažďovické kopané !

Budu jen rád, pokud se situace v Horažďovicích v souvislosti s webovými stránkami klubu zlepší a budou li tyto stránky plnit skutečně své pravé poslání , tj. aktuální a rychlé  čerpání informací z dění v  tomto klubu i  z jeho historie.

Fotbal v Horažďovicích má bohatou historii, má se čím pochlubit a věřím, že se nakonec najde v klubu takové řešení, aby bylo hodné doby ve které žijeme a k tomu forma využití internetu určitě patří na nejpřednější místo !

Pokud fotbaloví příznivci a návštěvníci mých webových stránek, stejně jako čtenáři regionálních novin nesetkávají s bližšími informacemi o průběhu soutěžních utkání FK Horažďovice, pak doufám, že nyní pochopí proč tomu tak skutečně je. “

 

                            Miroslav Sedlmaier , autor stránek Klatovsko, Sušicko Horažďovicko.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku