Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 5. kolo 15.-16.9. 07

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

SMRTÍCÍCH  SEDM MINUT LÍDRA TABULKY

 

Dva zápasy 5.kola okresního  přeboru mohly výrazně promluvit do pořadí na prvních čtyřech místech tabulky. Především  se jednalo o souboj v Nezamyslicích, , kde v případě vítězství  mohla rezerva Sušice vystřídat domácí tým na čele tabulky. Po bezbrankovém prvním poločase ale nastal ve vývoji zápasu výrazný obrat. Nezamyslice mezi 53. a 59.minutou rozhodly třemi brankami  o tom, že body zůstanou na jejich hřišti.Domácí opět potvrdili, že základem jejich úspěchu jsou první poločasy ve kterých inkasovali pouze jedinou branku a vydřené třicetiminutovky druhých poločasů v níž zatížili brankové konto svých soupeřů osmi góly!  Druhým ostře sledovaným zápasem byl duel Vrhaveč - Hrádek  . Výsledná dělba bodů byla k oboustranné spokojenosti obou aktérů . Spokojenější byli domácí , neboť se jim  podařilo udržet druhé místo a ziskem bodu si polepšil i Hrádek  který postoupil před Sušici B na třetí místo.

 

 

Janovice -  Měčín 3:3 (1:2) 

Již ve druhé minutě se měnilo poprvé skóre, když Marešova střela z trestného kopu  skončila za zády brankáře hostů. Hosté odpověděli vyrovnáním o které se zasloužil Vlček. Důležitým okamžikem pro další průběh zápasu byla 26.minuta , kdy musel po druhé žluté karet se ze hřiště odporoučet hostující hráč Zdeněk Krotký. Domácí získali převahu, ale hosté z ojedinělé akce se ujali vedení, které ještě v 52.minutě po Keříkově ruce z penalty zvýšili o dvě branky  na 1:3. Domácí  pak svého soupeře dostali pod tlak,  ale výsledkem bylo pouze vyrovnání. Vítěznou branku se jim již nepodařilo vstřelit, když největší  šance Janouškem ani Jandošem nebyly využity.

Branky: 2. Mareš Karel, 61. Keřlík Václav, 84. Holý Radek  - 8. Vlček Pavel , 41. Šlais František, 52. Kodýtek Jan,; Rozhodčí: Javorský; ČK: Krotký Zdeněk ; Diváků  90.

 

Bezděkov  - Luby B 2:1 (1:1) 

První poločas patřil domácím, druhý naopak hostům, kteří jen může mrzet, že domácí brankář Červenka měl svůj den a jeho zásluhou bylo, že jeho spoluhráči odcházeli ze hřiště v roli vítězů

Branky: 3. Ponocný Jiří, 85. Teska Ondřej – 38. Švec Radek;

Rozhodčí: Pastyřík; ŽK: 1:1 ; Diváků  20.

 

Vrhaveč -  Hrádek 2:2 (1:1) 

Vyrovnané utkání s oboustranným  maximálním nasazení . Vyrovnávající branku za Vrhaveč dal sedm minut před koncem po rozehraném trestném kopu Davida Hracha jeho bratr Václav hlavou.

Branky: 26. Potužník Jan, 83. Hrach Václav – 19. a 78. Adamec Tomáš ;

Rozhodčí: Petržilka J.; ŽK: 2:4 ; Diváků  40.

 

Nezamyslice -  Sušice B 4:0 (0:0) 

Po vyrovnaném průběhu první části zápasu se hrál druhý  poločas  již v režii lídra tabulky. Ten přestože nastoupil k tomuto derby značně oslaben, když v jejich sestavě chyběl kanonýr Soutor, Mašek, J.Kopačka a Burda  hosty sesadil ze sedla v průběhu sedmi minut  mezi 53. a 59.minutou zatížili konto svého soupeře třemi góly. Tečku za utkáním udělal v 88.minutě na 4:0 Vinický.

Branky : 53. O.Musil, 57. Rejšek K., 59. Aschenbrener J.,88. Vinický R.

Rozhodčí: Petrželka F.; ŽK: 2:2 ; Diváků 80.

Sestava Sušice:Jelínek-Kysilka(70.Holý),Blažek ml.(58.Kadlec),Hoda,Šimeček-Mráz, Kotrba, Potužák, L.Marek-Hanula(46.Šlajs),Pechek,

Nejlepší hráč Sušice:Šimeček

 

H. M. Boží  - Svéradice 1:2 (0:0) 

Bernard Radek

Na velmi slušném terénu a za pěkného počasí se hrál na Horách vyrovnaný zápas se vším všudy. Šance byly vidět od úvodního hvizdu rozhodčího Abraháma, ale oba brankáři byli muži na svém místě, jelikož byly vidět každou chvilkou v akci. Svéradičtí hráli velmi jednoduchý fotbal s nakopávanými balóny na své útočníky, kteří se takto dostali několikrát do bezprostředního ohrožení Horejšovy branky. Jedna z nich byla 100%, ale domácí brankář vytáhl skvělý zákrok. Na druhé straně se domácí snažili o kombinační fotbal a dvakrát velmi nebezpečně zahrozili z levé strany Z.

Hoffmann a P. Halas svými průniky, ale ani jednou neskončil balón v síti.

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy s cílem rozhodnout ve svůj prospěch, což se podařilo domácím v 57. minutě po delším obléhání hostující branky. Po autovém vhazování a prodloužení na D. Valentu se domácí útočník s míčem otočil na hranici a krásně k tyči zavěsil 1 : 0. Po této brance pokračovali domácí ve své hře a přinutili hosty několikrát v nebezpečných akcích faulovat před svou vlastní šestnáckou (Ti vytěžili pouze ŽK), ale ani jeden přímý kop neskončil kýženou pojistkou scóre. Naopak z jednoho rychlého brejku hosté zahrozili a domácí obrana zahrála s vypětím všech sil na roh. V nepřehledné situaci po rozehrání se míč na hranici malého vápna odrazil k nekrytému hráči Svéradic, který nekompromisně 3 minuty před koncem šťastně vyrovnal. Frustrující domácí se nepoučili z tohoto vývoje a již v nastaveném čase po chybě obrany nabídli tutovku útočníkovi hostů, jež sám před domácím brankářem skóroval, takže si horáci vypili kalich hořkosti až do dna a ne poprvé darovali šťastnému, ač vyspělému soupeři, všechny body. Smutné je to, že domácí si za svou hru v 86 minutách zápasu jinak zasloužili absolutorium a až na tu poslední pětiminutovku jim nebylo co vytýkat. Na závěr je možné dodat, aby se již v této kvalitnější soutěži poučili a aby jim tyto ztracené body v konečném účtování nechyběly.

Branky: 57. Valenta Dušan – 86. Kába Rostislav, 92. Šrámek Karel;

Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 1:3 ; Diváků  70.

 

V. Hydčice  - Horažďovice B 1:2 (0:0)

Vyrovnané utkání které rozhodli využitím šancí ve druhém poločase hosté jedním z fotbalistů z Moldávie k vítězství , neboť domácí byli v zakončení zbrklí.

Branky: 54. Hejpetr Zdeněk – 51. a 72. Deleu Andrei ;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 1:2 ; Diváků  40.

 

Dešenice  - Žihobce 4:2 (3:1) 

Zkušený tým domácích se nedal zaskočit vedením nováčka přeboru. Po vyrovnání  Michalem Poupou na sebe opět střelecky upozornil Miloš Bartůněk , který hattrickem přispěl domácím k zaslouženému plnému bodovému zisku.

Branky:  20. Poupa Michal, 30.,44. a 48. Bartůněk Miloš – 17.  Drobný Milan, 69. Lemberger Martin;

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 5:3; Diváků  80. 

 

Tabulka po  5 . kole

 

 

     1. Nezamyslice     5    5  0   0   21:  4   15  (  6)

     2. Vrhaveč         5    3  2   0    6:  2   11  (  2)

     3. Hrádek          5    3  1   1   11:  6   10  (  1)

     4. Sušice B        5    3  1   1    9:  6   10  (  4)

     5. Svéradice       5    3  0   2    8:  5    9  (  3)

     6. V. Hydčice      5    2  2   1   12:  9    8  (  2)

     7. Dešenice        5    2  1   2   16: 11    7  (  1)

     8. Janovice        5    2  1   2    6:  9    7  ( -2)

     9. Bezděkov        5    2  0   3    8: 10    6  ( -3)

    10. Horažďovice B   5    2  0   3    9: 16    6  (  0)

    11. Měčín           5    1  2   2   10: 12    5  ( -1)

    12. H. M.  Boží     5    1  1   3    5: 12    4  ( -5)

    13. Luby B          5    0  1   4    4: 11    1  ( -8)

    14. Žihobce         5    0  0   5    4: 16    0  ( -6)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

ZÁPASY SE DOHRÁVAJÍ AŽ DO KONCE

 

O zisku bodů v  5.kole III.třídy se v několika zápasech rozhodovalo až v závěrečných minutách. Jsou týmy kterým není cizí bojovat o výsledek až do samotného závěru . Mezi takové týmy bez výhrady patří Veřechov, což také znovu potvrdil na Týnci kde  vyrovnal jednobrankový náskok domácích z penalty a po Nalžovských Horách jako druhý tým si dokázal ze hřiště nováčka přivést cenný bod. Osm minut chybělo do konce zápasu  v Měcholupech , kdy si našel míč cestu do sítě hostů z Hradešic a byla to branka jediná. Dvakrát doma vedl Kolinec, ale přesto se body dělily. Hostům ze Strážova se bod podařilo zachránit tři minuty před koncem hrací doby .Ostatně Také v Mochtíně padlo rozhodnutí o těsné výhře domácí rezervy až v poslední čtvrtině zápasu se Sokolem Nalžovské Hory. Až v pátém kole se dočkala prvních mistrovských bodů v podobě vítězství rezerva Svatoboru Hrádek , která doma přehrála Velhartice, ale přesto stále uzavírá konec tabulky. Úspěšné toto kolo bylo pro nováčka z Malého Boru který si výrazným vítězstvím nad Sokolem Kvasetice vystřílel první místo a vyzkouší si v dalším kole jak chutná nová role lídra tabulky.

 

 

 

Neznašovy -  Myslív  0 : 4 (0:1)  

Ani v tomto zápase nedokázaly Neznašovy vyvartovat hrubých chyb po kterých inkasovali a vůbec se jim na podzim nedaří v koncovce..

Branky: Bláha Michal 2, Beníšek Karel, Kubala Jiří; ŽK: 1:1; diváků 20.

 

Měcholupy  - Hradešice B  1 : 0 (0:0)  

Po bezbrankovém průběhu prvního poločasu začali hostům docházet síly  Domácí o svém vítězství rozhodli v 82.minutě , kdy dostal z kopačky Petra Nováka míč do uličky mezi obránce Petelík a ten se v zakončení nemýlil .

Branky: 82. Petelík Radek;

Rozhodčí: Holeček Miroslav; ŽK: 0:1 ; diváků 30.

 

Týnec  - Veřechov  1 : 1 (1:0)  

Týnci se nepodařilo udržet jednobrankové vedení z 23.minuty  z pokutového kopu .  O bod je  připravil vyrovnáním deset minut před koncem dorážkou hostující Šimko

Branky: 23. Frous Michal(PK)  - 80. Šimko Anton;

Rozhodčí: Husník Václav; ŽK: 3:4 ; diváků 50.

 

Mochtín B  - Nalžovské  Hory  1 : 0 (0:0)  

Naprosto vyrovnaný souboj přinesl hodně brankových příležitostí , ale málo branek. Oporou byli brankáři obou týmů. Výhru domácím nakonec zajistil  v 69.minutě z penalty střídající Lukáš Kolárek.

Branky: 69. Kolárik Lukáš;

Rozhodčí: Bošek Petr; ŽK: 2:3; diváků 50.

 

Kolinec – Strážov  B   2 : 2 (1 : 0) – výsledek domácím klubem nehlášen!  

Hosté po prohraném poločase zvedli hlavu a v 59.minutě Chaloušem srovnali jednobrankové vedení domácích. Kolinec šel opět do vedení, ale poslední slovo měl hostující Martin Kolář,  který v 87.minutě střelou z dvaceti metrů srovnal na konečných 2:2.

Branky za hosty : 59. Chaluš Michal, 87.Kolář Martin;

Rozhodčí: Beneš ; ŽK: 2:2; ČK 1:0;´diváků 100.

 

Malý Bor – Kvasetice  6 : 2 (1 : 2)

V prvním poločase domácí udělali dvě hrubé chyby v obraně ze kterých soupeř dokázal dvakrát skórovat. Druhý poločas jasně pod taktovkou domácích, třemi góly přesvědčil o svých kvalitách nejlepší střelec domácích Vaněk. Své kvality konečně potvrdil také střelec dvou branek domácích Karel Jára mladší. Velmi dobře řídila utkání jako hlavní arbitr Zuzana  Špindlerová.

Branky : 14.,52. a 59.Vaněk Luděk, 55. a 57.Jára Karel, 62.Sluka František – 4.Hanzlík Josef, 33.Ballý Pavel.

Rozhodčí : Špindlerová Zuzana; ŽK 1:2;  diváků 150.

 

Hrádek B – Velhartice   4 : 2 (1 : 0)

Slušně hrané utkání ve kterém byli domácí posíleni o Kutila Libora a ten se sám podílel na zisku prvních bodů domácí rezervy svým hattrickem.

Branky:   Kutil Libor 3 ,Vojta Václav - Koláček Ota,Kučera Petr

Rozhodčí  : Špitalský ; diváků 80; ŽK 2:2

 

 

Tabulka po  5 . kole

 

 

     1. Malý Bor       5    4  1   0   12:  5   13  (  4)

     2. Mochtín B      5    4  1   0   10:  3   13  (  7)

     3. Myslív         5    4  0   1   12:  4   12  (  3)

     4. Veřechov       5    3  1   1   10:  7   10  (  4)

     5. Měcholupy      5    3  0   2    5:  6    9  (  0)

     6. Týnec          5    1  4   0   19:  7    7  ( -2)

     7. Kolinec        5    2  1   2   12: 12    7  ( -2)

     8. Strážov B      5    1  2   2    6:  6    5  ( -4)

     9. Hradešice B    5    1  1   3    9:  8    4  ( -2)

    10. Nalž. Hory     5    1  1   3   10: 10    4  ( -2)

    11. Velhartice     5    1  1   3    8: 11    4  ( -2)

    12. Kvasetice      5    1  1   3    8: 14    4  ( -2)

    13. Neznašovy      5    1  0   4    8: 18    3  ( -6)

     14. Hrádek B       5    1  0   4    6: 24    3  ( -3) 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku