Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA - skupina B 4. kolo 8.-9.9.2007

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

DLOUHÁ VES STŘÍDÁ NÝRSKO

 

Ve čtvrtém kole 1.B třídy se dočkal svého prvního vítězství Sokol Pačejov. Pro nováčka soutěže je to vítězství o to cennější, neboť tento úspěch byl dosažen vedoucím celkem tabulky. O třech bodech pro Pačejov rozhodl již ve druhé  minutě mladíček v sestavě domácích Josef Ticháček. Smůlu na hřištích soupeřů již ve svém třetím podzimním zápase venku prolomil Strážov. V kombinované sestavě ve které chyběli  distancovaní zkušení hráči  Preslové, hrající kouč Petr a Štěpán , záložník Smolík a v útoku chyběl Mayer  dokázali s přehledem přehrát domácí Předenice . Po předcházejících úspěšných zápasech patří mezi překvapení prohra Švihova na hřišti  s dosud bez bodového zisku absolvující soutěž Sokola Merklín. Spokojenost zavládla po utkání ve Starém Plzenci v kabině hostů z Hradešic,  kteří si připsali do tabulky cenný bod a tím si udrželi i kontakt s čelem tabulky. Mimo Strážova na hřišti venku uspěl rovněž Tatran Dlouhá Ves a překvapivě se dostal do čela tabulky kde vystřídal nýrskou Okulou.

Nejméně úspěšným kolektivem z účastníků Pošumaví v 1.B třídě je po čtyřech kolech Železná Ruda, která zaměnila chvost tabulky z minulého ročníku 1.A třídy za stejný poct v o stupeň nižší soutěži.      

 

 

Předenice – Strážov  0 : 2 (0 : 1)

Branky : Janka a Chaluš

Diváků. 100.

Sestava SK Strážov :  Franc – Kreibich(85.Velíšek) , Čížek, Helm, Michel – Matějka V., Matějka T., Chaluš, Vítovec – Janka, Lorenc (65.Rejko )

Trenér hostů Petr Presl :  „ Do utkání jsme nastupovali v kombinovaném složení  bez čtyř hráčů  základní sestavy . Po vydařeném kolektivním výkonu všech hráčů jsme zcela zaslouženě dotáhli zápas do vítězného konce. Domácí zahrozili pouze dvakrát z trestných kopů, jinak probíhal tento duel plně v naší režii. Musím hráčům poděkovat za disciplinovaný výkon , zvláště pak Lukáši Helmovi, který do zápasu nastoupil se sebezapřením s nedoléčeným zraněním.“

 

Pačejov – Nýrsko   1 : 0 (1 : 0)

Tomáš Cihlář

Remízový král - celek domácích dokázal konečně dotáhnout po dvou neuvěřitelně smolných zápasech se Záhořím a Chlumčany utkání do vítězného konce. O výsledku rozhodla již druhá minuta, kdy se po centru Onřeje Barborky střelecky prosadil mladý Josef Ticháček. V průběhu prvního poločasu byli domácí lepším celkem a favorizované hosty nepustili do vážnější šance. Po změně stran se hrál oboustranně bojovný fotbal. Závěrečný nápor nýrských fotbalistů ještě umocnilo vyloučení Petra Bokra po druhé žluté kartě. Nedlouho poté se však poměr sil na hřišti vyrovnal, neboť do kabin předčasně putoval i hostující Jiří Kadlec. V nervózním závěru si již domácí cenné, možná i trochu nečekané, ale zasloužené vítězství pohlídali.Domácí tým svým vítězstvím dal ten nejlepší dárek svému trenérovi  Milanu Cikánovi k jeho 40. narozeninám.

Branky : 2. Ticháček

Rozhodčí Mareš; ŽK 3:4; ČK 1:1; diváků 120.

 

Starý Plzenec – Hradešice  1 : 1  (0 : 0)

František Melka

První poločas byl celkově vyrovnaný, hrálo se převážně uprostřed hřiště bez velkých brankových příležitostí na obou stranách. Výjimku snad tvořila šance V. Hlaváče, který z malého vápna branku domácích přestřelil.

Do druhého poločasu vstoupili hosté lépe, byli aktivnější a po standardní situaci se ujali vedení v 60.min, kdy se hlavou trefil F. Šašek. Od té doby ale domácí za pomoci svého „dvanáctého hráče“ nepustili hosty na svoji polovinu. Netrvalo dlouho a hosté hráli bez vyloučeného J. Kopala v deseti a bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří vstřelit vyrovnávací branku. To se jim povedlo v 80.min, ale utkání ještě nekončilo. Domácí zahrávali jednu standardku za druhou, hostům byl při jakémkoliv kontaktu s protihráčem pískán faul, ale ať dělal pan rozhodčí Kohout co dělal, domácím se již vítěznou branku vstřelit nepodařilo.

Branka za hosty: František Šašek ; ČK- 0:1 Jiří Kopal

Rozhodčí – Kohout

Trenér Hradešic František Melka : „ Dnes musím klukům poděkovat hlavně za to, že dokázali udržet nervy na uzdě. Člověk si po takovém utkání říká, jestli má vůbec cenu fotbal dělat. Jsem rád, že jsme za takových podmínek dokázali získat alespoň bod.“

 

 

Přeštice - Dl.Ves  2 : 4 (0 : 3)

První poločas vyzněl jednoznačně pro hosty kteří si zajistili tříbrankové vedení. Po přestávce exceloval sudí neadekvátním  rozdávání karet zejména pak pro hosty.Na to doplatili vyloučením Krejčí a Valvoda.

Branky za hosty :  4 David Ron

ČK 0 : 2 (Krejčí Martin, Valvoda Stanislav )

 

Merklín – Švihov   2 : 1 (0 : 0)

Podrobnosti nebyly hlášeny

 

Mochtín – Záhoří   0 : 0

Karel Šot

Domácí v soutěži zatím neprohráli, ale třetí remíza na domácím hřišti jim přinesla další bodovou ztrátu. V prvním poločase byl Mochtín lepší, ale svojí převahu nedokázal brankově vyjádřit. Po změně stran se obraz hry nezměnil, jen hosté se také více snažili po brejcích rozhodnout zápas. A když svojí největší šanci neproměnil v 82.minutě domácí Novák, skončil zápas bez branek.

Rozhodčí:König, ŽK 3:3, ČK 0:1 (87. Jiránek), 100 diváků.

 

Železná Ruda – Chlumčany B  0 : 3 (0 : 1)

Podrobnosti nehlášeny.

 

Tabulka po  4 . kole

 

 

     1. Dlouhá Ves         4    3  0   1    9:  6    9  (  3)

     2. Nýrsko             4    3  0   1    6:  3    9  (  3)

     3. Záhoří             4    2  2   0   10:  8    8  (  2)

     4. Hradešice          4    2  2   0    6:  4    8  (  2)

     5. Švihov             4    2  0   2    9:  8    6  (  3)

     6. Mochtín            4    1  3   0    8:  7    6  ( -3)

     7. Pačejov            4    1  3   0    7:  6    6  (  0)

     8. Strážov            4    2  0   2    6:  5    6  (  3)

     9. Chlumčany B        4    1  2   1    9:  7    5  ( -1)

    10. SK St. Plzenec     4    1  1   2    6:  8    4  ( -2)

    11. Merklín            4    1  0   3    3:  6    3  ( -3)

    12. Přeštice B         4    0  2   2    8: 11    2  ( -4)

    13. Předenice          4    0  2   2    7: 10    2  ( -4)

    14. Železná Ruda       4    0  1   3    9: 14    1  ( -8)

 

Výsledky 4.kola

 

   Předenice        - Strážov       0 :  2  (  0 :  1)

   Merklín          - Švihov        2 :  1  (  0 :  0)

   Přeštice B       - Dlouhá Ves    2 :  4  (  0 :  3)

   SK St. Plzenec   - Hradešice     1 :  1  (  0 :  0)

   Pačejov          - Nýrsko        1 :  0  (  1 :  0)

   Železná Ruda     - Chlumčany B   0 :  3  (  0 :  1)

   Mochtín          - Záhoří        0 :  0  (  0 :  0)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku