Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA - skupina B 3. kolo 1.-2.9.2007

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 NÝRSKO SE USADILO NA ČELE TABULKY

 

Nýrsku se po sestupu z 1.A třídy  v nižší soutěži vydařil vstup do nového ročníku .Po třech odehraných kolech má na svém kontě plný počet bodů a tento bodový zisk vynesl Okulu do role lídra tabulky .

 

 

Dlouhá Ves - Merklín  2 : 0 (1 : 0)

Krůs Josef

V prvním poločase celkem vyrovnané utkání s několika brankovými příležitostmi na obou stranách. Rozhodující moment utkání byl ve 31.min.,kdy nařízenou penaltu brankář domácích vystihl a vyrazil.Jako první se k odraženému míči dostal útočník hostů,ale  opakovanou střelu domácí brankář chytil.To nastartovalo domácí k větší aktivitě,ale přesto skončil poločas již bez další změny skóre.V 51.min.potvrdil opět F.Keila své střelecké schopnosti a po přesné přihrávce upravil na 2:0.

V další části utkání se hosté ještě pokusili o změnu skóre,ale do otevřené obrany si domácí troufli ještě několikrát nebezpečně zaútočit.

Domácí nastoupili bez hráčů základní sestavy J.Hubeného a M.Krejčího.To na druhé straně umožnilo dalším mladým hráčům,aby předvedli spokojeným divákům své fotbalové schopnosti.

Branky: 36.Kejla František, 51.Kejla František

Rozhodčí Košák Zdeněk. Diváků 100. ZK 5:3

 

Hradešice  - Přeštice B 3 : 3 (1:0)

František Melka

Domácí nevstoupili do zápasu dobře, jejich hra byla neurovnaná a bez potřebného pohybu. Jenže ani hosté nepředváděli nějaký oslnivý fotbal, a tak diváci moc pěkných fotbalových akcí neviděli. Přesto se dostali domácí do několika velmi dobrých šancí, ale M. Florián, který postupoval dvakrát sám na brankáře hostů, vždy svou příležitost doslova zahodil. Domácí se dočkali ve 30.min, kdy se z pokutového kopu po faulu na pronikajícího V. Hlaváče, nemýlil P. Lávička.

Do druhé půle vstoupili domácí lépe, vytvořili si mírnou územní převahu, jenže pak přišla hrubka domácího brankáře a hosté velmi lacino vyrovnali. Domácí ale zabojovali a po pěkné fotbalové akci se ujali opět vedení, kdy se v 70.min. prosadil P. Křesák. To ale trvalo jen několik minut a po hrubce domácí obrany hosté opět z přímého kopu srovnali. Jenže deset minut před koncem utkání krásně vystřelil D. Novák a brankář hostů lovil míč se své sítě potřetí. Chvíli poté se po závaru před brankou hostů ocitl  ve výborné pozici J. Liška, ale ani on nedokázal do zcela odkryté svatyně správně zamířit.  Zdálo se, že domácí již dotáhnou tento zápas do vítězného konce, ovšem dvě minuty před závěrečným hvizdem udělala obrana domácích další neuvěřitelnou hrubku a hosté opět z přímého kopu definitivně stanovili výsledek zápasu.

Branky :  P. Lávička /PK/, P. Křesák, D. Novák - Brada, Bultas, Homr

Rozhodčí Skala

Sestava domácích – V. Forejt, M. Heimlich, M. Hlaváč, V. Kotiš, P. Řezáč, Z. Frančík/65.min J. Liška/ , J. Melka /80.min F. Šašek/, V. Hlaváč, P. Křesák, M. Florián/50.min D. Novák/, P. Lávička

 

Trenér František Melka :  „Dnes jsme vyrobili až příliš mnoho chyb v obranné činnosti a to nás stálo tři body. Na druhé straně musím vytknou útočníkům čtyři zahozené stoprocentní gólové šance. Pokud bychom v poločase vedli o tři branky a to jsme klidně mohli, nemusela by nás pak tolik mrzet jedna chyba brankáře.“

 

 

Švihov -  Strážov   3 : 1 (2 : 0)

Utkání začalo pro hosty kteří nastoupili v silně kombinované sestavě hodně nešťastně. Již v páté minutě prohrávali vlastní brankou a po patnácti minutách hry  po závaru před jejich brankou domácí zvýšili na 2:0 . To ještě hostům nestačilo k naplnění jejich osudu v tomto zápase. Další rány přišly záhy, když  se jim zranil Helm ,  v 25.minutě dostal ČK za faul Štěpán Presl a hosté šli do deseti. I přes toto oslabení si dokázal Strážov  vytvořit  řadu šancí k tomu, aby také skóre na straně domácích doznalo změn. To se nakonec stalo  v  60.minutě kdy Janka a snížil na 2:1. V době kdy se hosté nadychovali k vyrovnání přišel nečekaný třetí gól v jejich síti a když v 70.minutě musel ze hřiště z důvodu vyloučení i hrající trenér Petr Presl s přesilovkou dvou hráčů se domácím podařilo dotáhnout do vítězného konce.

Branku za hosty : Janka

 

Záhoří – Železná Ruda  4 : 3 ( 2 : 2)

Branky: 32. (PK), 35., 76., 85. Miroslav Švec - 5. Duda, 16. Lehečka, 70. vlastní

ČK: 0:2 (obě v posledních pěti minutách za urážky rozhodčího)

 

Mochtín – Předenice  2 : 2 (1 : 0)

Karel Šot

Domácí tým ztratil doma trestuhodně další mistrovské body. Se slabým soupeřem z Předenic pouze remizoval 2:2. Prvních 35 minut Mochtín svého soupeře výrazně přehrával, ale dal jen jednu branku, když další gólovky  vychytal hostující brankář. Hosté z minima vytežili maximum . Na remízu jim stačily dva brejky a přesné zakončení. Mochtín bojoval, útočil, ale v koncovce byl nepřesný.Dvě branky dal Jaroslav Mareš, třetí , rozhodující mohl vstřelit v 90.minutě, ale netrefil odkrytou bránu soupeře.

Branky : Mareš 2 – Kasl, Klůs.

Rozhodčí Krauz. ŽK 1:2. Diváků 100.

 

Nýrsko – Starý Plzenec  2 : 0 (2 : 0)

Podrobnosti nebyly hlášeny.

 

Chlumčany B -  Pačejov    2 : 2 (1 : 0)

V souboji dvou nováčků  byli hosté jednoznačně lepším týmem, který měl i  více brankových příležitostí . Domácí skórovali dvakrát vždy  z velice přísně nařízených penalt.

Branky za hosty :  Václav Brůha a Zdeněk Marek

 

 

Tabulka po 3 . kole

 

 

     1. Nýrsko             3    3  0   0    6:  2    9  (  3)

     2. Záhoří             3    2  1   0   10:  8    7  (  1)

     3. Hradešice          3    2  1   0    5:  3    7  (  1)

     4. Švihov             3    2  0   1    8:  6    6  (  3)

     5. Dlouhá Ves         3    2  0   1    5:  4    6  (  0)

     6. Mochtín            3    1  2   0    8:  7    5  ( -1)

     7. Pačejov            3    0  3   0    6:  6    3  (  0)

     8. Strážov            3    1  0   2    4:  5    3  (  0)

     9. SK St. Plzenec     3    1  0   2    5:  7    3  (  0)

    10. Předenice          3    0  2   1    7:  8    2  ( -1)

    11. Chlumčany B        3    0  2   1    6:  7    2  ( -4)

    12. Přeštice B         3    0  2   1    6:  7    2  ( -1)

    13. Železná Ruda       3    0  1   2    9: 11    1  ( -5)

    14. Merklín            3    0  0   3    1:  5    0  ( -3)

 

Výsledky 3. kola

 

   Mochtín          - Předenice             2 :  2  (  1 :  0)

   Záhoří           - Železná Ruda          4 :  3  (  2 :  2)

   Chlumčany B      - Pačejov               2 :  2  (  1 :  0)

   Nýrsko           - SK St. Plzenec        2 :  0  (  2 :  0)

   Hradešice        - Přeštice B            3 :  3  (  1 :  0)

   Dlouhá Ves       - Merklín               2 :  0  (  1 :  0)

   Švihov           - Strážov               3 :  1  (  2 :  0)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku