Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA - skupina B 2. kolo 25.-26.8.

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

ŠVIHOV , HRADEŠICE  I MOCHTÍN  ZVÍTĚZILY VENKU

 

Úspěšnou štaci podnikli ve druhém kole  hráči z Hradešic ,Švihov, Nýrsko  a Mochtín na hřiště svých soupeřů ze kterých si přivezli těsná jednobranková vítězství. Nejvíce devět  branek viděli diváci v derby v Železné Rudě , kde k vítězství Mochtína přispěl hattrickem Dolejš. Nejspokojenější po tomto kole je Nýrsko , které je  s plným počtem bodů první, stejný počet bodů mají i Hradešice na místě druhém a i třetí je další celek z Pošumaví Mochtín.

 

 

Předenice – Švihov 3 : 4 (1 : 2)

Domácí  si přivezli z prvního kola bod ze Železné Rudy,   tentokráte doma vyšli bodově naprázdno.Z prvních podzimních bodů se naopak radoval jejich soupeř ze Švihova.  

Branky : Rada 2, Galas – Kudjak 2, Čížek, Bierermann.

 

Merklín – Hradešice 0 : 1 (0 : 1)

Ani ve druhém kole Hradešice udržely své čisté konto a po těsné výhře doma nad Strážovem stejným skóre vyhráli i na hřišti soupeře. Jediným střelcem hostů byl stejně jako v úvodním zápase doma V. Kotiš.

Branka : Kotiš V.

 

Pačejov – Záhoří 3 : 3 (3 : 0)

Utkání dvou rozdílných poločasů přineslo dělbu bodů.Do utkání domácí  vstoupili skvěle a hned od začátku svého  soupeře přehrávali. V 5. minutě  to potvrdil vedoucím gólem Brůha. Trestný kop z za hranicí pokutového území Boř kryl. Ve  20. minutě  zvyšoval Marek na 2:0. Za minutu mohl týž hráč zvýšit, ale hostující gólman se vytáhl. Ve 27. minutě  zvyšoval již na 3:0 Mrázek, když prostřelil gólmana. Ve 37. min mohl zvýšit opět Marek, když vybojoval míč, ale soupeř mu jej stihl odkopnout. Od 40.minuty hráli domácí přesilovku, když hosté šli po faulu na pronikajícího Bokra do deseti.

V úvodu druhé půle mohl zvýšit Mrázek, ale mířil jen do boční sítě. Hosté snížili v 60.minutě po rohovém kopu - 3:1. V 70. min se vyrovnal početní stav na hřišti, když červenou uviděl Polena za údajný faul. I v této chvíli  domácí hru kontrolovali, ale přesto se jim nepodařilo dotáhnou zápas do vítězného konce.  V 78. min. hosté po nedorozumění  domácí obrany vyrovnali a  v 85. min po dalším rohu se jim podařilo vyrovnat.

Branky : Vaník 2, Jiránek -  Brůha, Marek, Mrázek

Sestava: Boř, Hlaváč, Korda, Polena, Pavelec (k), Barborka, Fiřt (Hromádka), Brůha, Bokr, Marek (Ticháček), Mrázek

Strážov - Dlouhá Ves   3 : 1 (0 : 0)  

Domácí začali náporem a v úvodních dvaceti minutách si vytvořili nejméně pět vyložených brankových  příležitostí které  Matějka V., Čížek, Vítovec, Mayer, Janka ani Smolík  nedokázali zužitkovat. Čistou gólovou nevyužil po individuálním průniku a přesném centru Janky Mayer a míč skončil vedle levé tyče Hanzlovy branky. Ve 31.minutě po vtipném prostrčení míče za obranu hostů T.Matějky se dostal do šance Janka, byl Šebelíkem faulován, ale ani z nařízené penalty se skóre neměnilo, neboť její exekutor  Petr Presl poslal míč nad branku hostů.  Hosté měli jedinou možnost ke skórování po rohovém kopu, kdy se dostal na malém vápně k míči Rón a brankář Franc musel zachraňovat na brankové čáře.

V úvodu druhé půle  byli blíže ke skórování  hosté, ale stop sólovému úniku Róna z půli hřiště udělal na poslední chvíli vypíchnutím míče  Čížek. Domácí se první branky dočkali až v 59.minutě. Po levé straně  pronikl do pokutového území neohroženě Smolík,zpětnou přihrávkou před branku našel Mayera a ten nezaváhal 1:0. O šest minut později se vydal k dlouhému sólu Janka a střelou z levé strany prostřelil jinak dobře chytajícího bran káře hostů Hanzla. Dvoubrankové vedení vydrželo domácím pouze jedinou minutu, kdy využil nedorozumění v domácí obraně Frýda a snížil na 2:1. Tentýž hráč mohl záhy po další chybě ve středu obrany domácích vyrovnat, ale zakončil vedle branky. V závěru se nakonec museli domácí o výsledek obávat. Pojistku k opětovnému získání dvoubrankového vedení  po průniku střídajícího Štěpána Presla mohl udělat Janka, ale trefil pouze brankáře. Nakonec vše obstaral obránce Lukáš Helm , který ozdobil třešničkou na dortu svůj parádní výkon v tomto duelu. V 89.minutě prudkou křížnou střelou k tyči  pečetil zaslouženou výhru strážovských fotbalistů. Radost střelce branky byla o to větší, neboť to byla jeho  první branka v mistrovském utkání za  domácí tým.

Branky : 59. Mayer, 65. Janka , 89. Helm -  60. Frýda

Rozhodčí Blaheta, hráno bez karet ; Diváků: 150

Sestava domácí: Franc –Helm, Presl P., Čížek, Michel – Vítovec , Smolík, Matějka V., Matějka T – Mayer(81.Š.Presl) , Janka

Sestava hosté : Hanzl – Příhoda(35.Koryťák), Studený, Šebelík, Goby, Valvoda, Krátký, Rón(74.Beránek), Krejčí, Kejla, Frýda

 

Přeštice B – Nýrsko   1 : 2 (1 : 0)  

Okule se po prohraném prvním poločase podařilo osm minut po přestávce Preslem vyrovnat a třináct minut před koncem rozhodnout utkání ve svůj prospěch vítěznou trefou Boška.

Branky :  Oulík -  53. Presl, 77. Bošek

 

Železná Ruda – Mochtín  4 : 5 (1 : 2)

Šot Karel

Zápas s hokejovým výsledkem přinesl devět krásných branek a tři body hostům z Mochtín. Ti vedli v 15.minutě již 2:0, pak postupně 3:1 a 5:3. O výsledek se však museli strachovat až do poslední minuty. Domácí vždy stačili dotáhnout na kontaktní gól. V 60.minutě Martin Los nádhernou střelou z 20 metrů do šibenice srovnal  na 3:3. Pak se ale dvakrát  trefil hostující Jiří Dolejš a zajistil svému týmu opět dvoubrankové vedení. Zápas zdramatizoval šest minut před koncem snížením na 4:5  domácí Jakub Lehečka. Soupeř z Mochtín si však již výhru vzít nenechal.

Branky : Bechyně, Trejbal, Los, Lehečka – Dolejš 3(1 z KP), Novák a Mareš.

Rozhodčí: Štěpán, ŽK 2:2, diváků 80.

Tabulka po 2. kole

 

 

     1. Nýrsko             2    2  0   0    4:  2    6  (  3)

     2. Hradešice          2    2  0   0    2:  0    6  (  3)

     3. Mochtín            2    1  1   0    6:  5    4  (  1)

         4. Záhoří             2    1  1   0    6:  5    4  (  1)

     5. Strážov            2    1  0   1    3:  2    3  (  0)

     6. Švihov             2    1  0   1    5:  5    3  (  3)

         7. SK St. Plzenec     2    1  0   1    5:  5    3  (  0)

     8. Dlouhá Ves         2    1  0   1    3:  4    3  (  0)

     9. Pačejov            2    0  2   0    4:  4    2  ( -1)

    10. Železná Ruda       2    0  1   1    6:  7    1  ( -5)

    11. Předenice          2    0  1   1    5:  6    1  ( -2)

    12. Chlumčany B        2    0  1   1    4:  5    1  ( -2)

    13. Přeštice B         2    0  1   1    3:  4    1  ( -2)

    14. Merklín            2    0  0   2    1:  3    0  ( -3)

 

Výsledky 2.kola

 

   Předenice        - Švihov         3 :  4  (  1 :  2)

   Strážov          - Dlouhá Ves     3 :  1  (  0 :  0)

   Merklín          - Hradešice      0 :  1  (  0 :  1)

   Přeštice B       - Nýrsko         1 :  2  (  1 :  0)

   SK St. Plzenec   - Chlumčany B    3 :  2  (  1 :  1)

   Pačejov          - Záhoří         3 :  3  (  3 :  0)

   Železná Ruda     - Mochtín        4 :  5  (  1 :  2)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku