Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 1. kolo 18.-19.8.

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

NOVÁČKOVÉ PŘIŠLI O BODY AŽ V NASTAVENÉM ČASE

 

Smolný začátek měli oba nováčkové nejvyšší okresní soutěže. Žihobce přišly o cenný bod až v poslední minutě ve Vrhavči ve které skončila neprůstřelnost jejich jinak výborného brankáře. Po vítězství v předehrávce 13.kola nad Měčínem po dalších třech bodech sahal další nováček Start Hory Matky Boží, který po té kdy inkasoval od soupeře z Velkých Hydčice branku až v nastaveném čase se musel o body dělit. Smolný začátek měla Dukla Janovice, která nedokázala využít poločasové přesilovky proti hostům ze Svéradic a a zásluhou slabé produktivity na body na svém hřišti nedosáhla.

 

 

 

Hrádek Měčín 5:3 (2:2)

Vyrovnané utkání  bohaté na branky ve kterém si domácí Svatobor  své vítězství definitivně pojistil až v 92.minutě, kdy se střelecky prosadil zkušený Libor Kutil.  

Branky: 30. a 89. Holeček Radek , 44. Kodýdek Zdeněk, 67. Moravec Jiří, 92. Kutil Libor, -  8. a 35. Huc Jiří , 50. Němec Dušan;

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 4:3  ; Diváků: 50

 

Janovice Svéradice  0 : 2 (0 : 0)

V prvním poločase  se hrál vyrovnaný zápas. První šanci ke skórování nevyužil domácí Jandoš, který z malého vápna  neproměnil. Ve 39.minutě zklamal hosty domácí gólman Šnajdr, který jim chytil nařízenou penaltu. Po přestávce  i od  46.minuty přišly Svéradice o vyloučeného Pavla Marka, který pro dvě ŽK musel předčasně odejít zpět  do kabin. Domácí nedokázali využít této přesilovky. Jejich herní snaha narážela na slabou produktivitu v zakončení a soupeř toto trestal.V  82.minutě přišel rychlý brejk hostů, následoval souboj  brankáře Šnejdara s pronikajícím hráčem hostů , který rozhodčí posoudil jako nedovolený a Soukup se z penalty nemýlil 0:1. Domácím nevyšla ani závěrečná snaha o záchranu alespoň jediného bodu a tečku za výsledkem udělal v 89.Makovec , který z brejku pojistil druhou brankou vítězství svého týmu.

Branky:  82. Soukup Lukáš(PK), 89. Makovec Stanislav; ŽK: 4:5; ČK: 0:1(Marek Pavel) ; Diváků :70

Rozhodčí: Brůha

 

Vrhaveč B Žihobce 1:0 (0:0)

Domácím potvrdili proti nováčkovi roli favorita, ale ve svém snažení  o rozhodnutí zápasu ve svůj prospěch to neměli  vůbec snadné, když vždy v zakončení  naráželi na výborného strážce svatyně hostů, který byl k nepřekonání. Kapituloval až v 90.minutě , kdy se podařilo  domácímu Minaříkovi dopravit míč za jeho záda a rozhodl o tom, že tři body zůstaly ve Vrhavči.

Branka: 90. Minařík Michal

Rozhodčí: Kurc Lubomír;  Diváků : 80; ŽK: 2:1

 

H. M. Boží -  V. Hydčice 1:1 (0:0)

R. Bernard

Vyrovnaný zápas se odehrál v sobotním příjemném odpoledni na hřišti nováčka OP. Na domácím týmu byl znát respekt z kvalitního soupeře, přesto si v průběhu zápasu vytvořili větší počet vyložených příležitostí. Již tu první mohl proměnit J. Brabec, ovšem po rohovém kopu jen těsně netrefil hlavou odkrytou hostující branku. Po té se rodily menší šance na obou stranách, ale žádná z nich se neujala, a tak se šlo do šaten bez branek. Horští fotbalisté se totiž nedostali ke své kombinační hře. Ve druhém poločase bylo vidět i více pohledných šancí, ale za domácí minuli ve vyložených šancích jak P.Halas, tak i po krásném uvolnění J. Štefan. Domácí se ovšem dočkali v 74.minutě,  když po zákroku v šestnáctce se z penalty nemýlil zkušený J. Brabec 1 : 0. Po té se hosté více tlačili na domácí polovinu a několikrát musel zasahovat domácí brankář Horejš. Ovšem horáci hrozili z brejků a 100 % šanci tři minuty před koncem neproměnil v tváří v tvář brankáři hostů F. Hosnedl. To se stalo domácím osudové, jelikož v nastaveném čase hosté vyrovnali po přímém kopu z dobrých 40 metrů, když balón překvapil domácího gólmana a o tyč zapadl do horské branky. Po rozehrávce sudí Simbartl zápas ukončil, takže oba soupeři si v prvním kole na své konto  připsali jeden bod. Horáky může pouze mrzet, že přišli o cenné vítězství, i když na druhou stranu si vybojovaný bod důrazný soupeř z Hydčic zasloužil.

Branky: Brabec Jiří - Hejpetr Ladislav;

Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 2:0

 

Luby B -  Sušice B  2 : 4 (1:1)

Domácí srovnali jednobrankový náskok hostů brankou z pokutového kopu kterou proměnil Sydorenko. Tentýž hráč opět z penalty poslal domácí dovedení 2:1. Hosté kteří od 62.minuty dohrávali o deseti bez vyloučeného Hody plně ovládli hru  a dvěma brankami Kortby a jednou zkušeného Hubáčka si zajistili zasloužené vítězství.

Branky:  22. a 62. Sydorenko Vasyl(2x z PK)  - 20. Pechek Petr 70. a 82. Kotrba Martin , 74. Hubáček;

Rozhodčí: Hájek Zdeněk; ŽK: 2:4; ČK: Hoda  ; Diváků : 50

Sestava Sušice: Jelínek – Šimeček, Blažek, Hoda, Kysilka (Holý)- Marek, Hubáček, Kotrba, Potužák, Mráz (Šlais) - Pechek (Hanula)

 

Bezděkov -  Horažďovice B  5 : 3 (1:1)

Domácí již prohrávali 1:3, když všechny tři branky za hosty dal Petr Pávička. Homácí po té přidali a strhli vítězství na svojí stranu. Tuto výhru jako dárek věnovali svému dlouholetému spoluhráči a brankářské jedničce klubu Bohuslavu Reitmaierovi, který ukončil  svojí  aktivní činnost.

Branky: Ouda Pavel ml. 2, Ponocný, Dulka Josef, Valečka Václav - Lávička Petr 3;

Rozhodčí: Brůha Radek ; Diváků : 50

 

Nezamyslice -  Dešenice  2 : 0 (2:0) 

Zasloužená výhra třetího týmu tabulky minulého ročníku . Ten si na domácím hřišti vytvořil  herní převahu a mimo dvou vstřelených branek další šance nevyužil, když dvakrát nastřel tyč, kanonýr  Soutor  sám neproměnil tři gólovky   a jednu spálil Burda.

Branky: 4. Ritter František, 18. Vinický Radek;

Rozhodčí: Kurc Lubomír; ŽK: 2:2 ; Diváků : 80

 

 

Tabulka po  1. kole

 

 

     1. Hrádek              1    1   0   0   5 :  3     3 (  0)

     2. Bezděkov            1    1   0   0   5 :  3     3 (  0)

     3. Sušice B            1    1   0   0   4 :  2     3 (  3)

     4. Nezamyslice         1    1   0   0   2 :  0     3 (  0)

     5. Svéradice           1    1   0   0   2 :  0     3 (  3)

     6. Vrhaveč             1    1   0   0   1 :  0     3 (  0)

     7. H. M.  Boží         1    0   1   0   1 :  1     1 ( -2)

     8. V. Hydčice          1    0   1   0   1 :  1     1 (  1)

     9. Žihobce             1    0   0   1   0 :  1     0 (  0)

    10. Horažďovice B       1    0   0   1   3 :  5     0 (  0)

    11. Měčín               1    0   0   1   3 :  5     0 (  0)

    12. Luby B              1    0   0   1   2 :  4     0 ( -3)

    13. Janovice            1    0   0   1   0 :  2     0 ( -3)

       14. Dešenice            1    0   0   1   0 :  2     0 (  0)   

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNEC SVŮJ NÁVRAT OSLAVIL TUCTEM BRANEK

 

Nevšední vstup do nového ročníku oslavil při svém návratu do III.třídy Sokol Týnec. Vítěz minulého ročníku  IV.třídy si  přenesl do této soutěže svůj brankostroj a zatížil konto rezervy Svatoboru Hrádek tuctovým přídělem branek. Zda bude patřit mezi favority na atakování nejvyšších příček této soutěže to ukáží až další její průběh. Mezi ty kteří by se chtěly o postupové pozice poprat jsou sestupující celky z okresního přeboru Myslív a Mochtín B , které v úvodním kole rovněž nezaváhaly.

 

 

Myslív - Kvasetice 3 : 1 (1:0)

Jiří Moravec

Derby o místní pouti bylo od počátku vyrovnané, šance si vytvářeli domácí i hosté. V 19.minutě  se po akci Beníška a Krátkého trefil Čapík – 1:0. Hosté si vypracovali několik šancí, ale ty eliminoval tradičně skvělý brankář Beran. Druhý poločas byl také relativně vyrovnaný, domácí získali navrch po druhém gólu Čapíka v 69. minutě. V  80. minutě vstřelil gól i po zranění navrátivší se J. Kubala na 3:0 pro domácí. Hosté korigovali v nastavení po nastřelené ruce Moravce na konečných 3:1.

Branky: 19. a 69. Čapík,  80.Kubala Jiří -  91.Kubaň Aleš;

Rozhodčí: Cihlář Jan; ŽK: 3:2 ; Diváků : 120

 

 

Kolinec  - Velhartice 3 : 1 (1:1)

Vyrovnané utkání které dokázali ve svůj prospěch rozhodnout domácí především lepší koncovce.

Branky:  30. Javorský Štěpán, 72. Dolejší Roman, 81. Holeček Michal – 32. Poledník Pavel;

Rozhodčí: Blaheta Josef; ŽK: 0:1 ; Diváků : 150 

 

Neznašovy - Nalž. Hory 4 : 2 (1:2)

Domácím se podařilo po přestávce otočit výsledek ve svůj prospěch. K tomu nemalou měrou přispěl i hattrick  desátého nejlepšího kanonýra této soutěže minulého ročníku Martina Mundla . 

Branky: Mundl Martin 3, Ponocný Pavel - Štěch Petr, Jedlička Antonín.

Rozhodčí: Mazán Jan; ŽK: 0:1 ; Diváků : 20 

 

Měcholupy  - Mochtín B 1 : 3 (0:1)

Hosté se ujali vedení ve 42.minutě  brankou , kterou vsítil Nový. Za tohoto stavu domácí podržel gólman Sova tím, že kryl soupeři pokutový kop. Po té se přesto hosté střelecky prosadili a brankami Kolárika a Vítovce získali  tříbrankový náskok. Čestný úspěch domácích zaznamenal v poslední minutě Lukáš Blahuš krásnou střelou do horního růžku mochtínské branky.  Velmi dobře řídila utkání mladičká rozhodčí Zuzana Špidlerová z Bezděkova, která těží ze zkušeností získaných v roli asistenta rozhodčího v I. ženské ligy

Branky: 90. Blahouš Lukáš -  42. Nový Luboš, 65. Kolárik Lukáš, 72. Vítovec Daniel  

Rozhodčí: Špindlerová Zuzana; ŽK: 2:2 ; Diváků : 50 

 

Týnec - Hrádek B 12 : 0 (7:0)

Dva hattricky  zkušených Vlasty Knotka a  Michala Frouse  ozdobily úspěšný návrat domácích  do III.třídy a rezerva  hostujícího Svatoboru si na tuto soutěž odvezla neobvyklý brankový příděl v podobě tuctu branek .

Branky: Knotek Vlastimil 3, Frous Michal 3, Kubový Pavel 2, Hošek Ladislav 2, Ryba Tomáš 2

Rozhodčí: Holeček Miroslav; Diváků : 60 

 

Strážov B  - Hradešice B 2:0 (2:0)

V duelu dvou rezerv A týmů hrajících  1.B třídu  vyšel lépe domácím kteří dvěma slepenými brankami v 9. a 10. minutě  získali dvoubrankový náskok. Po vyrovnaném prvním poločase  to byli hosté kteří měli častěji míč na svých kopačkách byli lepší v kombinaci, ale dobře chytajícího domácího strážce branky Nového  se jim překonat nepodařilo. V 90.minutě byl již překonán, ale přesto  zůstalo jeho konto přesto čisté , když míč skončil na břevně jeho svatyně.

Branky: 9. Kalista Robert, 10.Chaluš Michal;

Rozhodčí: Špitalský Milan; ŽK: 3:2 ; Diváků : 110 

 

Malý Bor - Veřechov 2:1 (1:1)

V úvodním zápase domácí zvládli roli nováčka soutěže. Přestože prohrávali od 20.minuty podařilo se jim  do konce poločasu vyrovnat a po přestávce jim těsné vítězství zajistil nejlepší střelec minulého ročníku IV.třídy sk.B Luděk Vaněk.

Branky: 38. Sluka František , 64. Vaněk Luděk -20. Raška Pavel;

Rozhodčí: Husník Václav; ŽK: 1:1 ; Diváků: 120

 

Tabulka po 1. kole

 

 

     1. Týnec               1    1   0   0  12 :  0     3 (  0)

     2. Neznašovy           1    1   0   0   4 :  2     3 (  0)

     3. Myslív              1    1   0   0   3 :  1     3 (  0)

     4. Kolinec             1    1   0   0   3 :  1     3 (  0)

     5. Mochtín B           1    1   0   0   3 :  1     3 (  3)

     6. Strážov B           1    1   0   0   2 :  0     3 (  0)

     7. Malý Bor            1    1   0   0   2 :  1     3 (  0)

     8. Veřechov            1    0   0   1   1 :  2     0 (  0)

     9. Nalž. Hory          1    0   0   1   2 :  4     0 (  0)

    10. Měcholupy           1    0   0   1   1 :  3     0 ( -3)

    11. Velhartice          1    0   0   1   1 :  3     0 (  0)

    12. Kvasetice           1    0   0   1   1 :  3     0 (  0)

    13. Hradešice B         1    0   0   1   0 :  2     0 (  0)

      14. Hrádek B            1    0   0   1   0 : 12     0 (  0)  

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku