Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA - skupina B 1. kolo 18.-19.8.2007

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

POŠUMAVSKÁ DERBY PRO DOMÁCÍ

 

 

Hned úvodní kolo krajské soutěže 1.B třídy svedlo proti sobě šest týmů z Pošumaví ke vzájemnému měření sil. V sobotní  duely  v Hradešicích a v Dlouhé Vsi skončili úspěchem týmů mající  výhodu domácího prostředí. Ve třetím derby hraném v neděli v Mochtíně se kde hostoval nováček z Pačejova se body za remízu 1:1 dělily.Rozdílně si vedly oba celky které sestoupily z 1.A třídy. Zatím co Nýrsko dokázalo dotáhnout zápas s Merklínem do vítězného konce, Železná Ruda se doma musela s hosty z Předenic dělit.  

 

 

 

Dlouhá Ves – Švihov  2 : 1 (0 : 1)

Vyrovnaný první poločas přinesl po třech brankových příležitostech na obou stranách z níž dokázali vytěžit více hosté , kteří  závěru této části ujali vedení brankou  kterou dal Zdeněk Špatenka.Ve druhé půli nastoupili domácí s velkým odhodláním zápas vyrovnat a strhnout vítězství na svojí stranu.Na lepší herní kvalitu hostů odpověděli  domácí větším nasazením a svůj cíl se jim dvěma góly Františka Keily podařilo naplnit.V závěru se hosté snažili o vyrovnání,otevřeli obranu a domácí měli ještě další šance,ale v posledních minutách se museli nakonec o výsledek obávat.

Branky: 62. a 75. Keila Fr. – 43.Špatenka Zdeněk

Rozhodčí : Požárek

Divaku : 130 ; ŽK 0:1

 

Hradešice – Strážov  1 : 0 (1 : 0))

František Melka

Souboj dvou tradičních soupeřů začali lépe domácí, kteří si vytvořili mírnou územní převahu. Postupně přišly i některé dobré šance, ale V. Kotišovi v dobré pozici v poslední chvíli ukopl míč hostující obránce. Domácí se ujali vedení ve 20. min, kdy se šťastně trefil P. Křesák. Domácí pak ubrali a hosté několikrát zahrozili nebezpečnými střelami, ovšem domácí brankář V. Forejt vždy perfektně zakročil a udržel svému týmu vedení. Velkou šanci srovnat měli hosté ve 30.min, kdy po rohovém kopu nedokázal odražený míč usměrnit do branky jejich útočník. Naopak na druhé straně se dostal do velké šance domácí J. Melka, překonal brankáře hostů, ale z prázdné branky vykopl míč vracející se obránce.

Druhý poločas byli hosté lepší, domácí se zbytečně obávali o výsledek a uchýlili se pouze k nakopávaným míčům. Naštěstí pro ně hosté předváděli podobnou hru, která jim sice přinesla územní převahu, ovšem bez brankového efektu. Vytvořili si jednu dobrou příležitost, ovšem domácí obrana i tentokrát dokázala včas zasáhnout a tři body tak zůstaly na domácím hřišti.

Branka : 20. Křesák;  Diváků  100

Rozhodčí: Walter

S E S T A V Y

Domácí:– V. Forejt, M. Heimlich, M. Hlaváč, M. Fiala, P. Křesák, P. Řezáč,  V. Hlaváč, J. Melka/46.min J. Liška/, Z. Frančík, V. Kotiš/56.min.J. Kopal/, F. Šašek/75.min M. Florián/

Hosté :  Franc – Helm, Presl Petr, Čížek, Michl – Vítovec Z., Smolík, Mayer, Janka – Míčko , Š.Presl (70.Rejko). 

Trenér domácích František Melka :

„Dnes jsme se herně dost trápili. První poločas jsme nehráli špatně, ovšem ve druhé půli jsme předvedli žalostný výkon. Soupeř naštěstí nedokázal naši neschopnost potrestat. Celkově se hrál fotbal tak na úrovni III.třídy. Důležité je, že jsme získali tři body, které se v závěrečné tabulce budou určitě počítat.“    

 

Mochtín – Pačejov   1 : 1 (0 : 1)

Karel Šot

První poločas okresního derby přinesl vyrovnaný souboj a několik slibných šancí ke skórování na obou stranách.  Skóre otevřel ve 32.minutě hostující Václav Brůha, který přesně usměrnil centr po rozehrané standardní situaci.  Mochtín vzápětí navíc přišel o vyloučeného Čeledu, přesto ve II.poločase měl více ze hry i více šancí. V 65.minutě srovnal na 1:1 domácí Jiří Dolejš., šanci stopera Šupa zastavilo břevno a tak úvodní zápas nové sezóny skončil smírnou remízou. I hosté nakonec dohráli o deseti hráčích, když byl po dvou žlutých kartách vyloučen Hlůžek.

Branky : Dolejš - Brůha

Rozhodčí Vlastislav König z Města Touškov, 80 diváků, ŽK 4:3, ČK 1:1.

 

Nýrsko – Merklín   2 : 1

(došlo el.poštou 20.9.ve 20:49 )

Domácí věděli že jsou v tomto zápase papírovým favoritem ale první půle se jim totálně nepovedla. Hned v 6. minutě zápasu se po trestném kopu nedomluvil domácí gólman s obranou a hostující Liška otevřel skóre zápasu. Domácí celou první půlku nedokázali najít herní tempo. kazili i snadné přihrávky a tak hosté v klidu uhlídali svůj náskok.

            Do druhé půle udělal nový trenér David Svoboda dvě změny, které hru oživili a domácím se podařilo ve 49. minutě skóre srovnat a to když si na míč z rohového kopu naskočil domácí Malý a hlavou poslal míč do sítě hostů. Pak už byla patrná herní převaha Nýrska. V 58. minutě se ke střele odhodlal Korschinský a míč po nešťastné teči hostujícího obránce podruhé skončil v síti Merklína. Domácí se pak ještě dostali do několika gólových šancí, ale změnit skóre se jim už nepodařilo. Hosté už také nenašli dostatek sil na to aby si z Nýrska odvezli alespoň bod a tak se Nýrsko mohlo radovat z prvních mistrovských bodů v nové soutěži.

Branky: 49.Malý, 58.Korschinský – 6. Liška

Rozhodčí: Požárek

Sestava Nýrsko: Pudlo – Smolík, Bošek, Hájek, Valenta, Šteiner, Šlehofer(46.Korschinský), Kovács Tomáš(46.Grolmus), Presl, Tykal, Malý. v 87.minutě ještě střídal Grolmuse Kadlec Jiří ml. Trenér: Svoboda David.

 

Železná Ruda – Předenice 2 : 2

Branky : Bechyně , Kroupa – Rada, Miška

 

Záhoří SK St. Plzenec  3 : 2 (1:1)

Chlumčany B – Přeštice B  2 : 2

 

Tabulka po  1. kole

 

 

     1. Záhoří              1    1   0   0   3 :  2     3 (  0)

     2. Nýrsko              1    1   0   0   2 :  1     3 (  0)

     3. Dlouhá Ves          1    1   0   0   2 :  1     3 (  0)

     4. Hradešice           1    1   0   0   1 :  0     3 (  0)

     5. Železná Ruda        1    0   1   0   2 :  2     1 ( -2)

     6. Chlumčany B         1    0   1   0   2 :  2     1 ( -2)

     7. Přeštice B          1    0   1   0   2 :  2     1 (  1)

     8. Předenice           1    0   1   0   2 :  2     1 (  1)

     9. Mochtín             1    0   1   0   1 :  1     1 ( -2)

    10. Pačejov             1    0   1   0   1 :  1     1 (  1)

    11. SK St. Plzenec      1    0   0   1   2 :  3     0 (  0)

    12. Švihov              1    0   0   1   1 :  2     0 (  0)

    13. Merklín             1    0   0   1   1 :  2     0 (  0)

     14. Strážov             1    0   0   1   0 :  1     0 (  0)  

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku