Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DIVIZE sk.A, 2. kolo 11.-12.8.

  

D I V I Z E     

 

BZOVÁ DOSTALA  V KLATOVECH  PĚT BRANEK

 

I druhý zápas který v novém ročníku Klatovy hrály na svém dopadl podle předpokladů a druhý tým minulého ročníku se usadil po dvou kolech na čele tabulky. Brankář Míčka si nejen udržel čisté konto, ale také se jednou brankou z penalty podílel na přesvědčivém vítězství ve kterém hosté z Bzové inkasovali v Klatovech nepopulárního bůra. Po prvním poločase byly blíže k vítězství v Jankově Horažďovice. Domácím po změně stran přidali  a vyrovnáním v hodině dvanácté v 90.minutě zachránili alespoň dělbu bodů.

 

 

Klatovy – Bzová   5 : 0 (2 : 0)

Yvetta Musílková

S pětibrankovým přídělem a bez bodů odjížděl v sobotu večer z klatovského fotbalového hřiště po utkání druhého kola divizní skupiny A  tým z Bzové.

Zápas byl jednoznačnou záležitostí Klatov, Bzová domácí tým moc důkladně neprověřila. Marodka Klatov se už začíná vyprazdňovat, trenér  Dejmek už měl k dispozici kapitána Zedníka a do rozjetého vlaku už naskočil i Kopp.

TJ Klatovy – FC Bzová 5:0. Klatovy začaly zostra a už ve druhé minutě měl obrovskou šanci k otevření skóre domácí Šlechta, který svým ve vápně místo technické střely prudce vypálil a trefil břevno. Diváci ale nemuseli dlouho smutnit, protože  hned po dalších dvou minutách hry Hovorka lobem přes hostující obranu vysunul Hanzlíka  a ten křížnou střelou k tyči překonal brankáře Bzové Šilhavého. Herní převahu Klatovy zužitkovaly v 16. minutě zápasu. Po další velice pěkné kombinaci přiťukl patičkou Hanzlík míč za sebe Bahledovi, který se štěstím prostřelil brankáře Bzové a zvýšil náskok svého týmu na rozdíl dvou gólů. Ve 38. minutě vypadala slibně  další akce Klatov, Viktora  uličkou vyslal k bráně hostů Hanzlíka, ale jemu plány zhatil pohotový strážce svatyně Bzové Šilhavý.

Obraz hry se příliš nezměnil ani po poločasové přestávce, domácí dál udávali tempo hry.  Hned ve 47. minutě klatovský Mužík našel na levé straně Zedníka, který posadil míč na hlavu u vzdálenější tyče volnému Bahledovi,  ten ale  nebyl při zakončení přesný. V 52. minutě míč po  centru Cihláře tečoval hlavou jeden z hostů, míč se dostal do vápna k volnému Bahledovi, ale ten místo střely zvolil nepřesnou  přihrávku. V 59. minutě vše napravil Hovorka, který hlavou po Cihlářově přímém kopu rozvlnil síť Bzové potřetí.  Hosté  příliš nekousali, vystrčili růžky jen v 60. minutě,  když hostující Béžó se snažil utéct Cihlářovi, ale  jeho úsilí ztroskotalo na pozorném gólmanovi Klatov Míčkovi. V 75. minutě přidali domácí čtvrtý gól, Javůrek přihrál Koppovi, který posunul na Hanzlíka a ten, ač atakován, technickou střelou levačkou úspěšně zakončil. Hanzlík  ještě o minutu později z těžkého úhlu pálil vedle. V 85. minutě hostující Kaufman zastavil faulem ve vápně pronikajícího Hanzlíka a  hlavní sudí Jedlička nařídil penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil brankář Klatov Míčka a zkušeně podtrhl účet zápasu na konečných 5:0.

Poločas: 2:0. Branky: 2. a 75. Hanzlík, 16. Bahleda, 59. Hovorka, 85. Míčka (PK). Rozhodčí: Jedlička – Wencl, Malák. ŽK: 1:1. Diváků: 390.

Sestava TJ Klatovy: Míčka – Cihlář, Viktora, Javůrek, Hovorka, Sýkora, Mužík (77. Brejcha), Hanzlík, Šlechta (73. Kopp), Bahleda (80. Presl), Zedník.

 

Jankov -  Horažďovice  2 : 2 (0 : 1)

Hosté již vedli o dvě branky, ale domácím se podařilo v poslední minutě normální doby hry vydolovat z tohoto duelu alespoň bod. Samotný zápas je dokázal, že jarní selanka Horažďovic na tomto hřišti v podobě pětibrankové prohry byla jen epizodou ve scénáři,  pod pracovním názvem  „záchranářské práce“.

Branky : 68.Holba, 90.Pulec -  Horváth, Beránek  

Sestava Horažďovice : Věneček – Baloušek, T.Krejčí, Pícka, Zámeček – Šafanda, Vaigl, Jůda, Pavlík (75.Sova), - Horváth, Beránek

 

 

  

Doubravka         - Vikt. Žižkov B         0 :  4  (  0 :   0)

FC Písek          - Votice                 2 :  2  (  2 :   2)

FK Admira Praha   - Vejprnice              3 :  0  (  1 :   0)

SK Motorlet Praha - T. Prachatice          3 :  1  (  0 :   0)

Domažlice         - Králův Dvůr            2 :  0  (  0 :   0)

Jankov            - Horažďovice            2 :  2  (  0 :   1)

SK Strakonice     - Třeboň                 0 :  1  (  0 :   0)

Klatovy           - Bzová                  5 :  0  (  2 :   0)

 

 

Tabulka po 2. kole

 

 

     1. Klatovy             2    2   0   0   7 :  0     6 (  0)

     2. FK Admira Praha     2    2   0   0   6 :  1     6 (  3)

     3. Jankov              2    1   1   0   4 :  3     4 (  1)

     4. Horažďovice         2    1   1   0   3 :  2     4 (  1)

     5. Votice              2    1   1   0   3 :  2     4 (  1)

     6. Vikt. Žižkov B      2    1   0   1   4 :  1     3 (  3)

     7. Domažlice           2    1   0   1   2 :  1     3 (  0)

     8. SK Motorlet Praha   2    1   0   1   3 :  3     3 (  0)

     9. Třeboň              2    1   0   1   2 :  2     3 (  0)

    10. Králův Dvůr         2    1   0   1   2 :  2     3 (  0)

    11. SK Strakonice       2    1   0   1   1 :  1     3 (  0)

    12. FC Písek            2    0   2   0   2 :  2     2 ( -1)

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku