Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ DIVIZNÍ DOROST V PŘÍPRAVĚ

KLATOVSKÝ  DIVIZNÍ  DOROST  V PŘÍPRAVĚ

 

Starší dorost :

Domažlice - Klatovy 4 : 3  ( 2 : 2 )

Ve vzájemné rivalitě opět utkání patřičně vyhecované domácími trenéry a za řízení rozhodčího laika . Místy bouřlivé utkání se přenášelo i do obou táborů diváků.

Domácí se třikrát ujali vedení v 16.,40. a 65.minutě na které dokázali vzápětí Klatovy vždy zareagovat vyrovnáním. V 18. minutě na 1:1 vyrovnal Sýkora, ve 43. srovnal na poločasových 2:2 Pavlík a v 71. na 3:3 vyrovnal Daniel Matějka. Až na čtvrtou branku kterou daly Domažlice  v 78.minutě již Klatovy nenašly odpověď .

 

Mochtín A  -  Klatovy(starší dorost)    4 : 4 (1 : 2)

Branky  za Klatovy:   Rejthar, Matějka D., Pavlík, Matějka J. 

 

 

Mladší dorost

Domažlice   - Klatovy 2 : 3 (2 : 1)

Skala Jiří

Utkání které se hrálo na hřišti v České Kubici bylo fyzicky velmi náročné, hrálo se za žáru poledního slunce. V začátku utkání měli více ze hry důrazní domácí, přesto šli do vedení v 10. minutě hosté: pěknou přihrávku Čipery zpracoval na vápně Urban a pohotovou střelou k tyči zajistil vedení 0:1. Domácí však během jedné minuty stačili výsledek obrátit. Nejprve si na centr za střed obrany naběhl domácí útočník a vyrovnal, hned po rozehrání následovala další chyba ve středu obrany a domácí se ujali vedení 2:1. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná, ale bez výrazných šancí. Po přestávce hosté využili silnou lavičku, poslali do hry čerstvé hráče a začali získávat převahu. Přesto mohli domácí zvýšit, ale hosty podržel brankář Kovařík, který chytil dvě velké šance domácích. První příležitost vyrovnat měl rychlý Křížek v 47. minutě, kdy dostal přihrávku od Skaly, šel zprava sám na branku, jeho střelu  však brankář vyrazil na roh. Tlak hostů sílil, vyrovnání přišlo v 51. min. Přímý kop ze středu hřiště poslal Janda za obranu, na centr si dobře naběhl Urban, ještě lépe zpracoval na prsa a tvrdou střelou vyrovnal. Rozhodující moment nastal v 65. min. Braun výborně zatáhl míč po levé straně až k brankové čáře a jeho přesný centr před branku proměnil Schwarz na konečných 2:3. V závěru hosté posílili obranu a cenné vítězství uhájili.

Sestava 1. poločas: Korba -  Uruba  Křížek,  Kazmirčík, Kološ,Čipera, Brož /25. Skala, Kejha,Schwarz,  Urban,Vlček. Sestava 2. poločas: Kovařík – Janečka /70. Čipera/, Janda, Kazmirčík, Szabó/75.Kološ/, Schwarz, Kejha, Skala, Braun, Křížek, Urban

Branky Klatovy  : 10. a 51. Urban, 65. Schwarz      

        

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku