Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy v poháru vítězně.

Klatovy v poháru vítězně.

 

Karel Zedek

 

            Generálku na novou sezonu si odbili Klatovští fotbalisté v prvním kole Poháru ČMFS proti SKP Rapid Sport v Plzni. Do zápasu nemohli nastoupit z důvodu nemoci Král, Sýkora, Kopp a Brejcha. S nachlazením stále laboruje Bahleda, proto neměl trenér Dejmek lehkou úlohu se sestavením sestavy.

            Domácí šli do zápasu s cílem udržet co nejdéle bezbrankový stav a tak tomu podřídili i svou hru. Dopředu se moc nehrnuli a spíše mysleli na obranu. Fotbalovější Klatovy se osmělili až ve 22. min když do velké šance se dostal Presl, ale sám před brankářem se neprosadil a odražený míč z levé strany poslal do sítě Cihlář. Domácí zahrozili ve 28.min když na zadní tyči zaváhal Javůrek a Lišku vychytal nohama Míčka.  Ve 34. min šel do brejku Presl, ale kličku brankáři nedovedl do konce a ten mu míč sebral z nohy.  Ve 36. min poslal tvrdou střelu k tyči domácí Peroutka, ale Míčku nepřekonal. Ve 43.min opět zahodil Presl velikou šanci, když sám před brankářem se neprosadil. Ve 45.min přišla nejhezčí akce zápasu, když se po pravé straně uvolnil Hanzlík, poslal přesný centr na zadní tyč kam si naběhnul Presl a hlavou se již nemýlil.

            Nástup do druhého poločasu měly Klatovy raketový. Již ve 46. min udělal velkou chybu při rozehrávce domácí brankář Nikrmajer. Presl mu vypíchnul míč, přihrál ho před prázdnou branku Hanzlíkovi a ten zvýšil na 0:3. Domácí se sice snažili korigovat výsledek, ale hosté dobře bránili a nepustili je k zakončení. V 70.min se do vápna probíjel Zedník, byl sražen a nařízený pokutový kop Hanzlík trestuhodně zahodil. Domácí přidali na důrazu a v 75. min po chybné rozehrávce hostů se z levé strany prosadil Pata a snížil na 1:3. Klatovy se nepoučily z předchozí chyby a za dvě minuty inkasovali po centru, na který si naběhnul Hucl. V 81.min šel do brejku Hanzlík, ale nepřešel přes dobře vyběhnutého domácího brankáře.  

Klatovy si do konce zápasu hru pohlídaly a tak postoupily do druhého kola Poháru, kde se 5. září utkají na domácí půdě s ligovou Viktorii Plzeň.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku