Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IX. ročník letního turnaje o pohár Kooperativy v H.M.Boží

POHÁR  PRO VÍTĚZE SI ODVEZLA DLOUHÁ VES

 

Miroslav Sedlmaier

Radek Bernard

 

Za ideálního fotbalového počasí a slušného zájmu diváků se uskutečnil v sobotu na Horách M. Boží IX. ročník letního turnaje o pohár Kooperativy. Šest celků bylo rozlosováno do dvou skupin, kde účastníci odehráli 3 zápasy každý s každým. Skupina A měla složení Dropa Střížkov, Tatran Dl. Ves a Svatobor Hrádek. Ve skupině B změřily síly  celky Senco Doubravka, Rafani Rudolec (okr.Sokolov) a tým pořadatele z H.M.Boží.

Výsledky ve skupinách :

Dl.Ves - Hrádek                     4:0

Doubravka - Rudolec            3:2

Střížkov -  Dl. Ves                 0:0

Doubravka -  H.M. Boží        0:5

Střížkov -  Hrádek                0:4

H.M. Boží   -  Rudolec           3:1

Do semifinálových bojů postoupily fotbalisté z Dlouhé  Vsi, z Hrádku, Doubravky a tým domácích. Překvapivě vypadli obhájci ze Střížkova, tým složený ze silných individualit. Obě semifinálová utkání skončila smírně , když D. Ves remizovala s Doubravkou 1 : 1 a M.M.Boží s Hrádkem se rozešly bez branek 0:0. Po postupujících do finále tak musely rozhodovat penalty. V prvním  rozstřel  vyhrála Dlouhá Ves  a ve druhém byl šťastnější Svatobor Hrádek. Domácí již potřetí za sebou vypadli v semifinále po penaltách.

Domácí si vše vynahradili  v duelu o třetí místo . Proti oslabenému Sencu si s chutí  zastříleli a spravili chuť , když zvítězili 7 : 0 a na Horách zůstal bronzový pohár. Ve finále potvrdil své kvality Tatran Dlouhá Ves a za vítězství 4:1 nad Hrádkem  získal  velký pohár.

Po odehrání všech utkání došlo k vyhlášení vítězů a předání cen, jež byly připraveny pro všechny zúčastněné týmy. S kvalitou turnaje byly spokojeni, jak organizátoři, tak i samotné týmy pro které byla účast na této zdařilé akci dobrou přípravou na novou podzimní sezónu.

Nejlepším brankářem byl vyhlášen domácí L. Valdmann, který obdržel při hře pouze 1 branku. Nejlepší střelec byl taktéž horský Z. Hoffmann se 4 brankami a cenu pro nejlepšího hráče získal Skála z Doubravky .

Fotbalové zápolení rozhodovali  Luboš  Kurc a Jiří  Stainbach.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku