Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 21.-22.7.

Tlumačov -  Strážov  B  4 : 1 (1:0)

Po vyrovnaném prvním poločase  nastoupili hosté do druhé půle bez zraněných opor Karla Kreibicha a Lorence. Stačili ještě  vyrovnat skóre na 1:1 Kollorossem, ale  pak hru ovládli domácí a zcela zaslouženě strhli vítězství na svojí stranu.

 

Švihov(muži) – Klatovy (starší dorost) 6 : 3 (2:1)

Branky za Klatovy : Rendl, Sýkora, Pavlík

 

Janovice (muži) – Klatovy (starší dorost) 1 : 3 (0 : 1)

Branky za Klatovy : Veselka, Pavlík, Matějka Jiří

 

Koloveč(dorost) – Klatovy (mladší dorost) 2 : 2 (1:2)

Hosté do vedení brankou Daniela Šnoura  z TK který vymetl levý horní roh šibenice domácí branky. Domácí srovnali z penalty, ale vedení na stranu Klatov strhl po střele z levé strany která skončila mezi tyčí a brankářem v síti domácích. Těm se po změně stran podařilo srovnat brankou z dvoumetrového ofsajdu na konečných 2:2.

Branky za Klatovy : Šnaur, Urban.

 

Velhartice – Hory Matky Boží 2 : 5 (2 : 3)

Radek Bernard

Horští fotbalisté i bez svých dvou opor (L. Svoboda a J. Štefan) zahájili sebevědomě na půdě svého obecního rivala a dokazovali svou kombinační hrou, že právem vyhráli svůj minisouboj a umístnili se právě v uplynulé sezóně před Velhartickými. Tento souboj měl pikantní příchuť i v tom, že v brance hostí nastoupil dlouholetý brankář Velhartic L. Valdmann (roční hostování - R. Horejš je momentálně stále zraněný). Již první přečíslení přineslo úspěch horákům, jelikož se po krásném uvolnění od Z. Hoffmanna pěkně z levého křídla trefil D. Valenta 0 : 1. Za nedlouho přihrával levý bek do volného prostoru a výtečně naběhnutý P. Halas překonal brankáře domácích 0 : 2. V těchto chvílích měli hosté výborný tah ku brance a vytvářeli si dobrou kombinační hrou i šance, ovšem zadní řady hostí si vždy nevedli 100%, a tak po zaváhání obrany snížil L. Pilík 1 : 2. Po chvilce vedli hosté zase o dvě branky, když se pěkně uvolnil na levém křídle D. Valenta a naservíroval na roh pokutového území J. Brabcovi, který se připomněl, že i přes léto nezapomněl střílet branky a zvýšil na 1 : 3. Ovšem poločasové skóre se ještě změnilo po hrubé chybce L. Bernarda se trefil z prostoru penalty další domácí hráč 2 : 3. Ve druhé půlce za střídavého sluníčka a deště mohli horáci opět v prvních pěti minutách vsítit dvě branky, ale tentokráte se zakončení nevydařilo. Po té se hra vcelku vyrovnala a byly vidět šance na obou stranách. Horští fotbalisté kopali po několika zákrocích před šestnáctkou nadějné standartky, ale třikrát se J. Brabcovi nezadařilo, tak jak by si sám představoval. Ovšem když si postavil balón z levé strany Z Hoffmann, tak pěkně obstřelil zeď a trefil se krásně pod břevno domácí branky 2 : 4. Slušně hraný zápas o místní pouti završil po nádherném výkopu brankáře Valdmanna a po následném brejku a blafáku J. Murcko 2 : 5. Takže první příprava se před vyšší soutěží horákům zdařila a odváží si od svého souseda cenné vítězství.

Rozhodčí: Lecjaks, diváků 100,poločas 2 : 3.

Branky: L. Pilík, ? - D. Valenta, P. Halas, J. Brabec, Z. Hoffmann a J.Murcko.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku