Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ČESKÁ DIVIZE ŽÁKŮ – sk. A(předehrávka) : 8.5.

 

DIVIZE – ŽÁCI  

 

 

DALŠÍ FAVORIT ODJEL Z KLATOV  BEZ BODŮ

 

Po remíze v Českém Krumlově čekali v úterý na domácím hřišti divizní žáky Klatov v předehrávce další silný soupeř. Ze středních Čech přijel výborný kolektiv ze Sedlčan který v tabulce ze čtvrtého místa ztrácí pouhý bod na druhou příčku .Po utkání v Klatovech si  favorizovaní hosté v tabulce nepolepší, neboť se museli sklonit před domácími borci, kteří plným bodovým ziskem se opět přiblížili naplnění svého cíle, záchrany v divizi . K němu je zapotřebí mezi čtrnácti soupeři se umístnit na 10.místě .

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

Klatovy – Sedlčany  3 : 2

Fremut Ludvík

Domácí si vytvořili od prvních minut utkání nečekaný tlak. Ve 3, minutě rozehrával rohový kop Skala, Kadlec však hlavou přestřelil. Za minutu stejnou situaci zakončoval Forst, ale také vedle branky hostí. V osmé minutě mohli jít hosté do vedení. Hrubku brankáře Korby však nevyužili. Svou chybu napravil Korba v 17 minutě, když na brankové čáře zlikvidoval velkou příležitost hostí. Do konce prvního poločasu domácí hosty k ničemu nepustili, vytvořili si několik příležitosti změnit skóre, ale z kopačky Zedka, Mundla, Forsta a Lukeše se míč do sítě nedostal až do 28 minuty. Skala rozehrál rohový kop, Kadlec hlavičkoval do břevna a míč do sítě dorazil Lukeš.

Druhý poločas vládli domácí, v 44 minutě prodloužil výkop hlavičkou Jelínek, Lukeš si pohrál se stopery hostí a zvýšil vedení Klatov. Za deset minut zahrál Forst trestný kop, Lukeš zahrál do břevna a tentokrát míč do sítě poslal Kadlec. Hostům se podařilo snížit z brejku v 59 minutě. Za tohoto stavu mohl Lukeš zužitkovat přihrávku Kadlece, ale z dobré pozice branku přestřelil. Hosté ještě dvě minuty před koncem snížili na 3 : 2. Klatovy si mohli zaslouženě připsat do tabulky tři velice důležité body.

Sestava Klatovy: Korba, Mundl, Forst, Rendl, Uruba (36´Brož Martin), Zedek, Kadlec (69´Vališ), Skala, Raišl, Šneberk (43´ Jelínek), Lukeš

Branky : Lukeš 2, Kadlec

 

MLADŠÍ  ŽÁCI

 

Klatovy – Sedlčany  1 : 5 (0:1)

Notně oslabení tým domácích držel krok s hosty do 45 minuty. Klatovům se nepovedl závěr utkání a inkasovaly čtyři rychlé branky.

Sestava . Opl Václav, Rendl, Matoušek (Hoffman), Kuželík (Opl Vojtěch), Thomayer, Matějka, Hrudička, Bláha, Vrbecký, Chasin, Diviš

Branky : Bláha - Bém 2 ,Hrbek, Strnad, vlastní

Rozhodčí : Špoták ; Diváků: 50

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku