Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝBĚR Z POŠUMAVÍ POSTUPUJE DO NÁRODNÍHO FINÁLE

VÝBĚR Z POŠUMAVÍ  POSTUPUJE DO NÁRODNÍHO FINÁLE

 

Na hřišti v Ledcích u Plzně proběhlo 1.května krajské finále DANONE CUP okresních výběrů žáků, ročník nar. 1995 a mladší .

Ze semifinále které se hrálo na tomto hřišti o velikonočním pondělí do finále´postoupily výběry Okresních fotbalových svazů z Domažlic a Klatov. Domažlice na cestě do finále porazily  OFS Plzeň-město 2:1 a  výběr z Pošumaví zvítězil nad  OFS Rokycany 3:1. Kolektivu vedenému trenéry Staňkem a Jandou a vedoucímu výběru Václavu Zahradníkovi  se podařil husarský kousek, když dokázal stejným brankovým poměrem porazit i OFS Domažlice a tím si vybojoval postup do celostátního finále které se hraje od 18. do 20.května v Roudnici nad Labem. Z posledního  startu v tomto národním finále přivezl výběr OFS Klatovy třetí místo a určitě se stejným cílem bude odjíždět i do místa národního finále v druhé polovině tohoto měsíce.

K vítězství v krajském finále DANONE CUP i k postupu do národního finále všem kteří se o tento další úspěch fotbalu v Pošumaví zasloužili blahopřejeme!

 

OFS  Klatovy  - OFS  Domažlice   3 : 1 (1 : 0)

Branky : 26. a 53.Chasin(Klatovy) , 48. Staněk(Sušice).

Sestava  OFS  Klatovy : Juraši (Nýrsko) - Thomayer (Klatovy) , Brabec (Sušice), Bureš (Sušice)  Greger (Horažďovice), Harant (Sušice) ,Kutil (Hrádek) – Medveděv (Sušice) (55.Vrbecký -Klatovy), Kvítek(56.Kalivoda  (oba Nýrsko), Diviš (Klatovy) (31.Staněk-Sušice) – Chasin (Klatovy); Náhradní brankář Strnad (Klatovy).

 

Foto z tohoto zápasu zveřejníme v dalších dnech.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku