Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 31.3. – 1.4.

 

Přípravný fotbal  31.3. – 1.4.

 

Švihov   -  Strážov   2  :  3 (0 : 2)

Hosté odpověděli na vedoucí branku domácích ve 25.minutě, kdy technickou střelou k tyči vyrovnal Roman Smolík. Ve 40.minutě po souboji se Smolíkem si centrovaný míč usměrnil do vlastní branky domácí obránce 1:2. Domácí deset minut před koncem vyrovnali, ale poslední slovo měla nová posila hostů Míčko, který tři minuty před koncem dal vítězný gól.

Branky za hosty : Smolík, vlastní, Míčko.

Rozhodčí Molnár

 

Dlažov  -  Pocinovice  1 : 4 (0 : 2)

O výsledku rozhodly hrubé chyby domácí obrany. Hru obou týmů znepříjemňoval silný vítr.

Rozhodčí Vondráček; Diváků 20.

 

Hradešice – Dlouhá Ves  4 : 3 (1 : 1)

 

Bezděkov - Týnec 1:1 (1:1)

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a již v 5. minutě jsme se dostali do překvapivého vedení, kdy odraženou střelu dorazil do sítě David Janoušek. Poté byla hra celkem vyrovnaná. Šance se střídali na obou stranách, ale oba brankáři svůj tým podrželi, jak bezděkovský veterán Reitmayer, tak i týnecký Fišr. Po jedné z mála chyb týnecké obrany utekl obráncům Valečka a vyrovnal na 1:1.

I v druhé půli se hrál pohledný fotbal z řadou šancí. Ke konci zápasu, kdy týnečtí vystřídali několik hráčů a docházeli jim síly byl Bezděkov již lepším týmem, především zkušení Dulka s Hořejším byli stálou hrozbou pro naši branku. Při několika závarech před brankou Týnce se ale vyznamenal brankář Fišr.

Branky: Václav Valečka - David Janoušek

Sestava Týnce: Fišr - Votruba (65.Aška ml.), Pytel T., Hošek, Kanta (65.Šťastný) - Mráz, Ryba, Hála (75. Hás), Janoušek D.- Frous, Havránek

 

Svéradice - Osek  3 : 1 (2 : 0)

Domácí žáci na tréninkovém hřišti ve Svéradicích byli se soupeřem , účastníkem krajské soutěže ze sousedního  Jihočeského kraje po celé utkání lepším mužstvem.

Branky : 22.-Smitka Josef ml.,27.Kliment Láďa,68.Jedlička Marek - 57.Benda Jaroslav

Rozhodčí : Smitka Josef st.

Sestava domácích:Krejčí Jan(36.min.Krejčí Jaroslav)-Tichý David(55.min.Brokeš Pavel),Kába Roman,Skuhravý Ondra,Vonášek Dominik-Prokopec Petr,Smitka josef ml.,Chaloupka Martin,Nováček František(65.min.Jedlička Marek)-Kliment Láďa(69.min. Vasko Adam),Vonášek Daniel(C).

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku