Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ŽÁKY TJ KLATOVY ČEKÁ NÁROČNÉ FOTBALOVÉ JARO

ŽÁKY TJ KLATOVY  ČEKÁ NÁROČNÉ FOTBALOVÉ JARO

 

Fremut Ludvík

 

            Těžký úkol mají před sebou žáci Klatov v jarní části divizní soutěže. Před startem této soutěže se nacházejí v tabulce na dvanáctém místě a pro záchranu této soutěže se musí posunou minimálně o dvě místa výše.

            Příprava starších a mladších žáků začala v prvním týdnu měsíce ledna a její vrchol byl naplánován na týden od 5. března do 10. března. V tomto termínu jsem pro žáky připravily soustředění na umělém trávníku v Bělé nad Radbůzou. Před soustředěním trénovaly všechny žákovské týmy čtyřikrát týdně. V průběhu měsíce ledna a února jsme se účastnili celkem osmi turnajů a před odjezdem na soustředění sehrál A tým starších žáků první přípravné utkání na dobře připraveném hřišti v Chudenicích s účastníkem krajského přeboru žáků Slavoj Koloveč. Klatovy tento zápas vyhrály 6:3.

            Na soustředění v Bělé nad Radbůzou odejely všechny čtyři žákovské týmy Klatovy. Při tréninku jsem se snažily maximálně využít plochu s umělým trávníkem třetí generace. Každý tým absolvoval tři tréninky denně. Tréninkové úsilí bylo okořeněno dvěma zápasy pro A týmy mladších a starších žáků a jedním přípravným utkáním pro B týmy obou žákovských kategorií. S prvním soupeřem Jiskrou Domažlice se oba A týmy utkaly hned v pondělí, starší žáci zvítězili 3:1 a mladší 3:0. Na výsledcích v druhém přípravném utkání se již podepsala únava vzniklá náročným programem soustředění. Klatovy v těchto zápasech podlehly kandidátovi na postup do divizní soutěže FK Tachovu v poměru 1:2 (starší) a 2:4 (mladší). Před závěrem soustředění vyzvali hráče klatovských B týmů hostitelé přímo z Bělé. Starší B tým prohrál 2:3 a mladší porazili Bělou 8:0.

            Náročný týden byl po dni odpočinku zakončen v neděli 11. března dalším přípravným utkáním. Za soupeře jsem si tentokrát vybraly dalšího účastníka krajského přeboru FC Nepomuk. Mladší žáci A týmu tentokrát podlehli 0:2, starší žáci naopak vyhráli 6:0.

            Ve finiši přípravy divizní soutěže se Klatovy na výborně připraveném hřišti v Lubech potkaly s konkurentem v boji o záchranu SK ZČE Plzeň. Starší žáci vyhráli překvapivě 8:0. Mladší žáci značně oslabení marodkou prohráli 0:3. Generálku pak zajistil souboj s TJ Sušice, který jsme sehráli ve Velkých Hydčicích. Zápas starších skončil bezbrankovou remízou a mladší žáci Klatov vyhráli 2:1.

            Obě divizní družstva jsem se také pokusili posílit. Do přípravy starších žáků se zapojil Milan Hora z FK Nepomuk, Václav Braun ze Startu Bělá nad Radbůzou, Ladislav Forst ze Sokola Mrákov a Lukáš Szabó společně s Karlem Švátorou z TJ Start Luby. Všichni jmenovaní mimo Karla Švátory budou s námi pokračovat. S mateřskými kluby jsme se dohodly na hostování v jarní části soutěže. Tým starších opustil Lukáš Hutta, který odešel do Viktorie Plzeň. Tomáš Tokár přestoupil do TJ Start Luby, když následoval Martina Lávičku, který přestoupil ještě v průběhu podzimu. V divizním týmu mladších žáků budou pokoušet osud dva talentovaní hráči SKP Okuly Nýrsko Tomáš Bureš a Ivo György.

            Realizační tým žáků by chtěl pozvat všechny příznivce kopané na první zajímavý mistrovský duel, který naše svěřence čeká v neděli 25. března. V tomto zápase přivítáme na našem hřišti v Klatovech na Rozvoji soupeře zvučného jména Slávii Praha.   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku