Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBAL NA TÝNCI NABRÍRÁ NOVÉ OBRÁTKY

FOTBAL NA TÝNCI NABÍRÁ  NOVÉ OBRÁTKY

 

Příznivcům fotbalu v Pošumaví kteří  se zájmem sledují dění v tomto regionu jistě neunikly  na podzim minulého roku  pozoruhodné výsledky FC Sokola  Týnec  , účastníka IV.třídy skupiny A.  Tento tým mužů v jedenácti soutěžních utkání  ani jednou neprohrál a osmkrát odešel ze hřiště jako vítěz . S pětibodovým náskokem před Sokolem Běšiny, s vysoce aktivním skóre  49:12 přezimoval po zásluze Týnec na čele tabulky 

Vše naznačuje, že týnečtí fotbalisté to myslí s návratem do III.třídy zcela vážně.  Proto také nenechávají nic náhodě a pilně se připravují na rozhodující jarní část soutěže .Dosud odehráli čtyři přípravné zápasy ,  další tři ještě mají  naplánovány před prvním utkáním o mistrovské body  ke kterému vyběhnou  15.dubna  na hřiště domácích Bolešin.

Výsledky přípravných zápasů : Týnec – Strážov B  5 : 1, Kout na Šum. – Týnec  1 : 2, Měcholupy – Týnec 6 : 4 a Jikavče – Týnec 2 : 6. Další utkání sehraje Týnec tuto  sobotu od 14.00 hodin v Plánici, 24.3. hraje ve stejný čas v Dlažově  s domácím Sokolem a o týden později 31.3. rovněž ve 14.00 prověří síly  hřišti  domácího   TJ Bezděkov.

     Při pohledu zpět, nebylo vše po počáteční euforii se založením nového klubu podle fotbalových norem. Nespokojenost ze strany řídícího svazu byla s chováním diváků, na hřišti převládala přílišná agresivita a na zápasy na Týnec se příliš nechtělo ani soupeřům ani rozhodčím. Poslední období ukázalo , že se celková situace na Týnci výrazně zlepšila a toto klima prospívá i výkonnosti týmu mužů. Určitě ke zklidnění prospělo zrušení problémového „B“ týmu. Do funkcionářské práce se začínají zapojovat  vedle všude přítomného a obětavého Jana Knotka st. i další nové tváře z řad hráčů. Týnec žije fotbalem, vylepšuje svůj sportovní stánek a má před sebou vedle sportovních cílů, i další  plány. Divákovi  který navštíví soutěžní utkání na Týnci jistě zůstane v paměti  to, že dostane tak jako málo kde se vstupenkou i aktuální zpravodaj o dění v klubu . Ne na každém hřišti se může rovněž divák v  Pošumaví pokochat krásným rozhledem na široké okolí! A ten kdo se na Týnec nedostane, pak pro toho má klub přichystanou novinku v podobě  vlastní internetové stránce www.fctynec.estranky.cz .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku