Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALOVÍ ARBITŘI A DELEGÁTI SE BUDOU ŠKOLIT

FOTBALOVÍ ARBITŘI A DELEGÁTI SE BUDOU ŠKOLIT

 

Komise rozhodčích Plzeňského fotbalového svazu uzavřela konečné seznamy na plánované pravidelné semináře rozhodčích a delegátů krajských soutěží mezi kterými nebudou chybět ani rozhodčí z Pošumaví. 

V sobotu  10.3. 2007 od 14.00 hodin  se  budou v Křimicích školit rozhodčí z 1.B třídy, kterého se zúčastní  Josef Blaheta a  Lukáš Lažánek z Klatov, Josef Javorský z Malé Vísky a Josef Lehečka z Točníka .

V neděli 11. 3. 2007  absolvují na stejném místě v době od 9.30 do 17 hodin svůj seminář delegáti PKFS. Z Pošumaví  do Křimic zamíří Václav Anděl z Nýrska,  Vladimír  Langmajer z Malé Vísky a Ladislav Lecjaks z Běšin.

Dvoudenní školení ve dnech 24. a 25. 3.  čeká v  Rekreační středisku Butov  rozhodčí  i asistenty rozhodčího krajského přeboru a  1. A třídy. Prezentace v sobotu od 9.30 hodin, předpokládaný závěr v neděli po 15. hodině. Na tomto školení má OFS Klatovy největší zastoupení , když pozvánku obdrželi arbitři JiříVondra z Nýrska, Zdeněk Hájek a Jan Mazán z Klatov,Václav  Pressl z Klenové, Jiří Petržilka z Horažďovic, Miloš Harmady z Plzně, Štěpán  Vizingr z Měčína a benjamínek Václav Dušek ze Svéradic.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku