Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Klatovy porazily Buldoky

Klatovy porazily Buldoky

 

 

 

Karel Zedek

 

            K poslednímu utkání do Karlových Varu na tamní zimní turnaj zajížděli Klatovští fotbalisté v sobotu a soupeřem jim  byli domácí Buldoci. I přestože trenérovi  Kovácsovi chyběli pro nemoc Hanzlík,Sýkora,Král a Javůrek si  Klatovští z Varů  odvezli pěkný skalp.

            První poločas začal náporem domácích, ale Klatovští byli vždy připraveni a útoky likvidovali obránci nebo v brance Míčka. První příležitost ve 4. min měl Kulhánek, ale  míč mu před brankou vypíchnul obránce.Ve 14.min zahrozili domácí poprvé, ale Míčka byl na místě. V 19.min si již Klatovská obrana ve vápně po rohu nerozuměla a odražený míč do branky poslal Oslovič. Klatovy odpověděly hned po rozehrávce, když se k odraženému míči ve vápně dostal Kopp a poslal ho za záda Ticháčka. Ve 29. min přišlá pěkná fotbalová akce, když z levé strany přenesl napravo míč Zedník kam si naběhnul Kopp, udělal kličku vybíhajícímu brankáři a z ostrého úhlu dal svou druhou branku. Ve 32.min zaváhala naše obrana podruhé, ale Ali Osumana  svými nůžkami Míčku nepřekonal. Ve 34.min založil rychlou akci Kulhánek, když poslal do brejku Zedníka, ten před vybíhajícím Ticháčkem přihrál na osamoceného Kotába, který  zvýšil na 1:3.

            Ve druhém poločase se snažili Buldoci zvrátit utkání ,ale byli velmi nepřesní a dvě velké šance jim zlikvidoval Jarolím. V 64.min měl velkou šanci Kalan, ale z velké blízkosti poslal míč nad branku Klatov. Hosté hráli velmi zodpovědně  trenéra a výhru si do konce zápasu  již vzít nenechali.

Jsem rád, že jsme i přes velkou marodku zápas s velmi kvalitním soupeřem zvládli. Moji svěřenci plnili pokyny na jedničku a konečně se nám dařilo i střelecky.“ nechal se po zápase slyšet trenér Kováče.

 

 

SK BULDOCI KARLOVY VARY – KLATOVY   1:3  (1:3)

Branky: Oslovič – Kopp 2,Kotáb

Rozhodčí: Šmat Robert, žk – 1:1

 

Sestava Klatov:

Míčka(46.Jarolím)-Šlechta(46.Vítovec),Viktora,Schveiner,Kožíšek-Kopp(46.Toman)Brejcha Mužík ,Zedník-Kulhánek,Kotáb(46.Cihlář)





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku