Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POHÁR SI ODVEZLY JEŽOVY

POHÁR SI ODVEZLY JEŽOVY

 

Na velmi dobře připraveném hřišti a vzorného zabezpečení ze strany FK Dukly Janovice uspořádal OFS Klatovy finále okresního poháru mužů v kopané. Z vítězství se překvapivě radoval účastník IV.třídy sk.A  SK Ježovy který porazil exúčastníka okresního přeboru Sokol Veřechov. Vítěz si mimo zisku poháru a medailí  si zajistil postup do krajského kola.

 

Ježovy – Veřechov  2 : 1

V úvodní půlhodině toho finále byli aktivnější hráči Ježov , kteří si po zásluze zajistili dvoubrankové vedení. V 15.minutě  vystřelil Richard Pytelka a jeho střelu usměrnil do vlastní branky vracející se  Vítovec – 1 : 0. V 18.minutě zahrozili hosté Pavlem Raškou,  ale jeho dělovka skončila těsně nad Petrákovou brankou. Ve 32.minutě zaspala obrana Veřechova podruhé a Ježovy z brejku  který zakončil  Kašpar zvýšili na 2:0. Minutu po té  udělal školáckou chybu brankář Ježov Petrák, když chytil míč do ruky mimo pokutové území a dostal červenou kartu. Do branky se postavil hráč z pole Jiří Pytelka a počínal si výborně. Přesto ve 41.minutě po závaru z blízka musel před střelou Tomáše Jandy kapitulovat 1 : 2. Po přestávce Veřechov výrazně přidal, získal stálou územní převahu, ale zakončení chyběl větší pohyb,  lepší kombinace a  účinná  střelba . Největší možnost vyrovnat měl  v 65.minutě  Pavel Raška jehož střela z trestného kopu  skončila na břevně Pytelkovy branky. Remíza by po základní části utkání slušela  vzhledem k jeho průběhu víc, ale na druhé straně Ježovy se projevily jako bojovnější tým, který šel více touze po vítězství i v téměř hodinovém oslabení  vstříc.

Po skončení utkání předal zástupce OFS Miloš Harmady vítězům pohár a hráči obou družstev převzali pamětní medaile na toto finále.

Poločas: 2 : 1; rozhodčí: Krejčíř, AR1 Špindlerová, AR2 Beneš; ŽK:  0 : 2; ČK:  1: 0 (33.Petrák)

Branky : 15. Pytelka Richard, 31.Kašpar  Václav- 41.Janda Tomáš.

Sestavy :

Ježovy : Petrák   – Kašpar, Talián, Pytelka Jiří, Neubauer, Lorenc , Cížek, Sysel, Oberdöfer, Tampa, Pytelka Richard(88.Fořt ), vedoucí Paleček V., trenér Langr Jiří.

Veřechov : Janda Pavel – Janda Tomáš, Švarc Stanislav, Zerzán , Švar c Josef, Vítovec , Hodánek, Raška, Janda Petr, Košiar, Želíska Jan. 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku