Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Václav Kopřiva slaví 60. narozeniny

Václav Kopřiva dnes slaví 60.

 

Narodil se  6.9.1946 v Klatovech v rodině železničářů, jako druhý ze tří sourozenců (má bratra a sestru). Tím bylo v podstatě předurčeno jeho budoucí povolání. Vyučil se a celý život pracoval v lokomotivním depu v Klatovech, odkud odešel v r. 2004 do invalidního důchodu.

Kromě zaměstnání, byl a je jeho největším koníčkem sport. S fotbalem začínal již v útlém věku a svou kariéru zakončil jako fotbalový rozhodčí. Byl také dlouholetým členem Výkonného výboru OFS Klatovy, ve kterém navíc vykonával řadu funkcí. Připomeňme například předsedu komise rozhodčích, člena komise mládeže, hospodáře svazu a v posledních letech vykonává předsedu revizní komise OFS.

  Nyní již deset let vykonává funkci sekretáře oddílu kopané v Klatovech, kde jsou na něj právem hrdi. Vždy svou práci vykonával s velkým nasazení a  poctivě jak je mu vlastní. Jeho doplňkovým sportem byla  cyklistika, kde  byl v občanském sdružení Pošumavská amatérská unie, ale jezdil  bez licence. Dále hrával rekreačně tenis a v zimě jezdil hodně na běžky.

Největší oporou v životě mu byla a je  jeho manželka Jarmila, která s ním vydržela dosud krásných 37 let. Mají  dvě dcery, dva vnuky Tomáše a jeho sportovního následovníka - hokejovou naději Ondru. Jeho rodina  dále prozradila, že nyní je v důchodu a Klatovský fotbal je jeho hlavním zaměstnáním a zábavou. Doufá, že to tak bude ještě dlouho, protože jinak by se z něj zbláznili, protože ke kutilství a ani k zahrádkaření ho už asi nepřinutí.

Do dalších let  přejeme hodně štěstí a hlavně zdraví.

 

 

Na snímku Václav Kopřiva(vlevo) po té, kdy letos v Praze převzal nejvyšší fotbalové ocenění v ČMFS, cenu Dr. Jíry.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku