Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajská soutěž dorostu ,sk. A : 26.-27.8.

 .

KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROST , skup.„A“ - podzim 2006

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY  :  Klikni zde

 

SVÉRADICE OTOČILY PO PŘESTÁVCE VÝSLEDEK

 

Na úvod nového ročníku se hrála dvě derby mezi účastníky z Pošumaví a obě skončila těsnými výsledky. V Lubech se domácí  na vítězství se Švihovem hodně nadřeli. V  Mochtíně v duelu nováčků byli výsledkem úspěšnější hosté z Pačejova, ale na v průběhu zápasu za domácími herně i na šance zaostávali. Svéradice s nově budovaným týmem vyhrály, ale bylo to náročné, neboť musely otáčet jednobrankový náskok hostů z Mrákova.

 

 

FK Svéradice - Sokol Mrákov 3 : 2

Václav Dušek

    Hosté podnikli hned v závěru první minuty rychlý brejk, který jejich nejaktivnější hráč Weber s přehledem zakončil. Domácí zaskočení brzkým obdržením branky pak čelili dalšímu tlaku soupeře, z kterého vyplynula jen střela Pondělíka do tyče. Postupem času však převzali iniciativu domácí, ale do přestávky tři brankové příležitosti neproměnili. I druhý poločas nabízel stále stejný obrázek v podobě převahy domácích bez brankového efektu. Pak však v rozmezí pěti minut prokázal zkušený Pavlovský své střelecké vlohy a rázem vedli o branku domácí. A když chvilku poté přidal třetí branku do mrákovské sítě hlavou po standartní situaci stoper Kulhánek, vypadalo to, že domácí míří za vítězstvím. Nicméně uspokojeni dvoubrankovým vedením se zatáhli do defenzivy a necelých deset minut před koncem dal znovu Weber kontaktní brankou punc dramatické podívané. Závěr se odehrál za převahy hostí, kteří však již skóroval nedokázali a Svéradice tak získaly na úvod tři body.

Poločas: 0 : 1 . Rozhodčí: Kurc Lubomír, ŽK: 3:3, Diváků: 80

Branky: 61. Pavlovský Lukáš, 65. Pavlovský Lukáš, 71. Kulhánek Štěpán - 1.  a  82. Weber Josef.

Sestava FK Svéradice: Dufek - Bartuška, Š.Kulhánek, Tichý (65.Valach), Martínek - L.Vlček (46.R.Jedlička), Prokopec, M.Polena (82.M.Makovec), Kandra (58.O.Prokopius) - J.Vlček, L.Pavlovský

 

Mochtín - Pačejov 0 : 1

V podzimní premiéře krajské soutěže dorostu se představili na hřišti v Mochtíně dva nováčkové kteří postoupili do tohoto ročníku z okresního přeboru. Hosté ze dvou vyložených šancí využili jedinou Ticháčkem která jim vynesla vítězství. Domácí kteří dohrávali o devíti měly brankových příležitostí šest, ale ani jedna z nich v síti soupeře neskončila.

Poločas. 0 : 0. Rozhodčí: Hájek Zdeněk  . Diváků: 60, ŽK 2:3, ČK 2:0 !!
Branka:  Ticháček Josef

VD Luby  - Švihov 1 : 0

Poločas: 0 : 0, Branka :  M.Křížek, Rozhodčí : Blaheta, Diváků: 30.

Mladíci domácího Startu se na své první vítězství v prvním mistrovském utkání opravdu nadřeli. Zdrženliví hosté sice hrozili z rychlík brejků, ale převaha a větší chuť po vítězství byly na straně domácích. Utkání se neslo v poklidném duchu až do poloviny prvního poločasu, kdy přehnaný důraz hostujících beků okusil na vlastní kůži Karel Jonáš. Hráči Startu  se trápili v koncovce. Slibné šance měli M.Havlovic se Švecem, Vandrovec mířil hlavou těsně mimo a smůlu lepící se na kopačky domácích neprotrhl ani kapitán Popelík po povedeném přímém kopu. Ve druhém poločase po úniku přes polovinu hřiště skóroval M.Křížek. Tento gól domácí probudil a naplnil chutí do dalších akcí, ale skóre se již nezměnilo. Smolně  skončil zápas pro domácího V.Kleinpetra, který střídal  A.Vandrovce a po deseti minutovém pobytu na hřišti musel být vystřídán po střetu s protihráčem.

 

Horažďovice Dobřany 2 : 0

Horažďovice přivítaly v prvním utkání tým z Dobřan který v minulém ročníku bojoval dlouho o postup. Na otázku u kterého z obou soupeřů došlo  oproti jarnímu duelu v Horažďovicích ve kterém domácí prohráli 2:5 nejlépe odpovídá konečný výsledek.

Poločas: 1 : 0  

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku